İlk görüşmede bişey hissetmediğiniz biriyle....

nötr se görüşülebilir. sonuçta insanlar konuşa konuşa..

Mantığıma uyarsa 2. kez görüşürüm aklımda kalmaz

İlk görüşmede hiç bir şey hissetmedim hatta bizden cacık olmaz, bu adamdan nasıl kurtulurum dedim.
Şuan 1.5 senelik evliyim, mutluyum

Görüştünüz mü? Sizden küçük ve kilo problemi vardı sanırım

Vallahi gömmek için değil ben gördüğümde o zaman bu tarz konularınza denk geldim. Niye gommek isteyeyim ki tanimam etmem
Filmi bilmiyordum evet konuları görüncede öyle geldi aklıma.

Görüştünüz mü? Sizden küçük ve kilo problemi vardı sanırım

Valla bana da talip olan küçük bir çocukcağız daha doğrusu uyanık babası var acaba onlar mı diye düşünüyorum...
Çocukcağız öğretmenmiş atanamamış şimdi iş bulamamış, babası da işim iyi diye bana yamamak istemiş dedi annem Benden de 5 mi 7 mi ne yaş küçükmüş. Annem oğlunuz tombiş benim kızım fit demiş, babası da zayıflatırız senin kızının da yaşı var demiş Ailelerimiz tamamen çıkarsız sevgi saygı dolu bir beraberliğe böyle zemin hazırlamışlar görüyorsunuz

Böyle şeyleri kendi içinizde çözmeniz gerekirken neden başkalarına soruyorsunuz hiç anlam veremiyorum. Ben görüşürüm desem görüşecek, asla görüşmem desem görüşmeyecek misiniz?

Ben de aynen bu tarz konularda neden kamu yoklaması çekildiğini anlayamam hiç. Sonuç olarak bir ilişki yaşayacak ya da yaşamayacak olan kendisi, biz değiliz. Başkalarına göre değil kendi duygu, düşünce ve ihtiyaçlarınıza göre hareket edin.

Katiliyorum, yani can kardeslerim gonlunuz varsa gorusun yoksa gorusmeyin bu kadar kolay

İlk goruste aska inanmam, esimle oncesinde is arkadasiydik,sonra normal arkadas olduk,sonrasinda tek gecelik olacagini dusundugum bir iliski yasadim,cok cok sonra evlendik. Hayatta neyin ne olacagi hic belli degil

Ben aklımdan bile geçmeyecek, her şeyi benimle tamamen farklı bi adama aşık oldum.. karakteri, beni sevmesi, gözünden bile sakınması.. Bence bir şans daha verin

Gece gece yorumunuzu okudum.canim sıkıldi şu nickinizdeki filmi izleyim dedim.cokkk begendim.filmden bu kadar etkilenecegimi tahmin etmiyordum.bu zamana kadar nasil izlememisim bu filmi dedim yani.filmin sonunda cok agladim :'(

Gece gece yorumunuzu okudum.canim sıkıldi şu nickinizdeki filmi izleyim dedim.cokkk begendim.filmden bu kadar etkilenecegimi tahmin etmiyordum.bu zamana kadar nasil izlememisim bu filmi dedim yani.filmin sonunda cok agladim :'(

Dedim ya üstüne kitaplar yazılan bi filmdir ama arkadaş benim nick ten yola çıkarak vesikayı vesikalık foto zannedip vesikalık fotosunu görüp bi erkekten etkilenip buraya konu açacak kadar sığ sanmış beni...bi de dalga geçmiş...acaba kendi sığ olduğundan olabilir mi?

Kendine göre davran ilk görüşte çekildiğimiz insanlar bilinç altı ya da zaaflarımızla ilgili.
Ben tanımaya çalışıyorum genelde mantık çerçevesinde gidişat da zaten kendiliğinden geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…