- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Hee 14 canımKaç yaş var aranızda dedin ya amca yaşında diye çok merak ettim
Bencede görüşmenin ayrıntısını merak ettim bendeIlk nasil onemli bence, yani tum gun birlikte ge irip bir sey hissetmediysen zor o is.
Ama boylw kafede bir saat oturup da bir sey hissetmemek normal sanki.
Kaç yaş var aranızdaNişan attım bir süre sonra aile dostumuz aracılığıyla benimde amca diyebileceğim kadar yaş farkı olan adamla eğlencesine görüştüm. Aman yarabbi ne nemrut dedım. Aıle dostumuz olan kız aman ne olacak eğlenirsin kafan dağılır dedi. Ikıncıye bulusmak ıstemedım. Israr kıyamet bırazda katekullıyle gorustuk. Ahahaha sımdı bır oglum ve ıkızlerım olacak o nemruttanve hala nemrut degıl yanı degıstırdım ben onu
14Kaç yaş var aranızda
Ben görüşmem bi kerede olmadıysa baska olmuyor oluyorsada baska özellikleri çeker oda mantikenİlk görüşmede bişey hissetmediğiniz ne iyi ne kötü nötr kaldığınız biriyle 2. kez görüşür müsünüz, şans verir misiniz? Bu sekilde olup zamanla daha sonra bişey hissedip evlenen veya sevgili olan var mı?
Yoksa ilk görüşmede illa bişey hissedilmeli mi?
Sürekli bu tarz konular sizin oluyor sanırım.
Nikiniz bile bana sanki vesikalik fotosunu görüp hoşlandığınız biri için almissiniz gibi geliyor
Konu sahibi ortalarda yok
İnsanları ilk görüşmede gözlemleyip tartan biriyim ve ilk de aldım aldım o elektriği ,alamadım daha dünya yıkılsa olmaz ,yakışıklı da olsa farketmez bu .. çok da istemediğim olmuştur bu yüzden .Bi tesadüf sonucu biriyle karşılaştım sonra bana bi şekilde ulaşıp görüşmek istedi .. Ben yok dedim ısrarcı oldu fikrim değişmedi. Bi kerecik görüşme talep etti gideyim dedim nasıl olsa yok diyeceğim .İlk buluşmada da hissetmedim öyle bişey nötrdü. Eve geldim olmayacağını söyledim zaten evlilikte düşünmüyordum çok ısrar etti niyetini söyledi artık öyle ısrarcı oldu Ki utandım daha da yok demeye kırmak istemediğimden en azından bi tanıyayım dedim 2. Ye görüştüm şimdi 1,5 yıllık eşim oldu ,gerçekten şükür ediyorum rabbime ,Allah’ın sevdiği kuluymuşumbi şans verebilirsiniz karşıyı üzmeden mesafeli olarak sonra olumsuz olduğunda Ümit vermiş gibi olmayın .. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ben eşimi görünüş olarak çok beğeniyordum birbirimizle bağlantımız yokken.Sonra görüşmeye karar verdik biraz kastı kendini sanırım o kadar hoşuma gitmedi ilkınde ama sonraları tabi görüşmek istedim yıneİlk görüşmede bişey hissetmediğiniz ne iyi ne kötü nötr kaldığınız biriyle 2. kez görüşür müsünüz, şans verir misiniz? Bu sekilde olup zamanla daha sonra bişey hissedip evlenen veya sevgili olan var mı?
Yoksa ilk görüşmede illa bişey hissedilmeli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?