İlk görüşmeden sonra onun niyetini hala anlayamadım.

Sanırım bu benim dediğimde, ben ilk görüşmede bir şey hissetmediysem doğrudan karşımdaki kişiye söylüyorum kırmadan ümit vermemek adına, benim beklediğimde bu sadece. Eğer kafasında ilerlemek yoksa bana söylesin, işte bir iki mesaj gönderirim sonra ara sogur biter gider düşüncesi mi vardı diye strese girdim sadece. Net olma dediğim buydu. Ama herkes ne bekliyorsun ilk görüşme daha ne yapsın demiş

Ona karşı ergen tavırlar içine girmedim, buraya yazdım sadece böyle yazsam olur mu diye.

Iste yapacagin sey ergen taviri olurdu. O'da kim bilir seni hos buluyor fakat tam emin olamiyordur. Biraz daha zaman vermek, 2inci bulusmayi beklemek istiyordur bilemeyiz.

Yani isin özeti, kendini fazla heycana yada karamsarliga birakma. Oyalan, arkadaslarin ile gez, kafan dagilsin. Sürekli onu düsünme yani. Göreceksin kendini cok daha iyi hisedeceksin.

Az önce profilinize baktım aynı yaştayız.
Bu yazdıklatınıza tabi ki katılıyorum.
Elektrik, çekim vardır ya da yoktur benim için. Ben ilk görüşte beğenmediysem beğenmem. Çekim sonradan oluşmuyor en azından benim için.

Ben yazdığınız şekildeyim, beğendiysem yardırırım beğenmediysem hiç yazmam. İstediğiniz netlik bensem ideal sevgiliniz benim:)

İnternet bile değil sanırım; sen telefonda mı tanıştın bu adamla? Ve nasıl?

Benim için birine karşı yakınlık hissetmek çok zor oluyor ve bu defa tamam demiştim olabilir demiştim içimden ve heyecanlanmistim. Evet dediğiniz gibi beklentilerim fazlaydı sadece mutlu olmak istedim bu sefer olsun dedim ve üzüldüm. Mesaj yazan herkese teşekkür ederim

Ben
Ben de öyleyim :) o zaman aradığım kişiyi buldum :)

Evet haklısın sabah gayet iyiydim, gayet pozitiftim ama aklıma takınca negatif oldum. İnsan kafasına bir şeyi takınca başka şeylerle de oyalananıyor ya kendime zulmediyorum

aile dostu tanıştırdı, bir hafta sonra da yüz yüze görüştük

Farklı şehirlerde olmanız çok büyük bir dezavantaj. Yılların ilişkileri bazen yollara yenik düşüyor ki siz hiç başlamadan aranızda mesafe olması kötü.

Yaşlarınız evlenmeye müsait mi? Yani evlendirme amaçlı mı tanıştırıldınız?

Evet tanıştıran bizim akrabamiz, onların da aile dostu. Doğrudan o amaç için görüştük.

1 hafta için yüksek bir beklenti içindesin
ne paylaştınız da adam seni sürekli arasın sorsun
ayrıca ilk haftadan sürekli yazsa ben yanlış anlarım mesela böyle yazabildiğine göre hızlı çapkın bu diye ki son görüştüklerimde ben sormadan kendileri söyledi beni yanlış anlarsın diye sürekli yazmak istediğim halde yazamıyorum diye... ki ben kibar çocuk diye düşünürdüm şimdi siz niye sürekli yazmıyor deyince şasşırdım normali bu tanışıyorsun adam hızlı çapkınlar gibi döktürse iyi mi olacak

Sürekli arasın sorsun diye istemiyorum, ısı gücü var benimle mi uğraşacak zaten. Ben kimseye karşı bir şeyler hissedemiyorum koy kolay, bu sefer heyecanandim sadece o yüzden

Birazcık beklemede kalın. Aramıyorsa aramayın, mesaj atmıyorsa atmayın. Sürekli aramak sormak, hele rest çekmek için biraz erken. Ben de netlikten hoşlanırım, belirsizlikler beni yorar. Ama ne zaman acele etsem mutsuz oldum, sabretmeyi deneyin birazcık:)

Ben katılmıyorum.
İlk 1 haftada sakince gitse de en azından yazdığı mesajlarda imalar, kışkırtmalar, davetkar şeyler bence olmalı. Eve geldim, çalıştım yoruldum sen naptın benzeri mesajlar beni açmıyor. Heyecan ve voltajı ilk andan beri yüksek tutmalı adam, yoksa benim ilgimi üstünde tutamaz.

Benden birazcık ışık görünce de çılgınca peşime düşmeli. Kibarlık falan hikaye, güçlü karakterli erkek ne istediğini net bilip onun peşine gitmeye korkmamalı derim. Beni elde etmek istediğini, içinde yatan şehveti bana hissettirmeli.

Şu an kafamdan atıp düşünmiycem, zaten kendisi bir şeyler hissettiyse yazacaktır diye düşünüyorum, yazmazsa ya da aramazsa bir şey beklemeye gerek yok demektir.

Evet ben de böyle düşünüyorum, istediğim dakikada bir mesaj göndermesi ya da araması değil, soyledikleiryle benimle devam etmek istediğini belirten bir şeyler, bir ima bunun gibi bir şeylerdi beklediğim.

Çok fazla beklentiye girmişsiniz.Bence önce abarttığınızın farkına varmanız lazım.Sonuçta adam sizehiç yazmak zorundada değildi yani aynı yerde bile değilmişsiniz aramazdı sormazdı olur biterdi hala yazdığına göre birincisi düşündüğünüz gibi bir durum yok. İkincisi çok yeni tanışıyorsunuz bence beklentilerinizi düşürün. Yüksek bekllenti sizi itici ve çekilmez yapıcaktır bundan son derece eminim. ''Daha bismillah yani!'' derler ya. O tür bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…