İlk gün ki gibi değilsiniz..!

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Arkadaslar bu forumda dikkat ettm. .herkes ilk bi merak içerisinde öğreniyor her şeyi. .sonra bırakıyor. .Bu mu yani demek istedim. .Neden ilk gün ki gibi değilsiniz. Paylaşmak istiyorum ama kimse yadımci olmuyor. .her şeyi öğrendikten sonra..neden böyle. .bnm yaşadığım durumu yaşayan var mı?

Muhtemelen derdinizi paylaşmış , müspet menfii gereken yorumları almışsınızdır .

Ondan sonrası ; eee ak dedik olmadı , kara dedik olmadı ... sende yorum beğenmiyorsun kısmına akıyor ...

Tabii derdinizi doğru mu anladım ondan da şüpheliyim şu an :)

Siz derdinizi değil, derdinizi anlatmadan gelmeyen dermanlar için isyan etmişe benziyorsunuz :)
Siz içinizi dökün, anlatın..
Birçok insan okuyup nasılsa fikirlerini beyan ediyorlar

İlk konu açtığımda herkes bir merak ..paylaştım her şeyi ..sagolsunlar dinlediler de..şimdi tık yok..yazıyorum sıkıntımi paylaşıyorum. .ama kimse cvp yazmıyor. .bir kaç kişi haricinde. .neden öyle. .?

Ne yapmam gerekiyor?..herkes birbirini tanıyor mu burada?..nasıl dönüyor burada işler bilemedim

nasıl yani

Ben kendi adıma yorum yapayım
Sürekli konu açan kişilerin konularına bakmıyorum
Devam niteliğinde olanlara.

Elifin konuları hariç
Onda çok eğleniyorum

Sürekli konu da acmiyorum. .açtığım konular önemli konular..Sağlık ve psikolojiyle alakali. .Özel Konular. .ama kimse de tık yok

bakalım seni mi kırcaz :) nerededir ki geride kalmıştır ondandır o

Aynı yorumları tekrar tekrar yapmaktan bıkıyor çünkü insanlar. Demek ki bizim laflar boşa gitmiş hala devam niteliğinde konu.

tövbe bismillah
cevap vermek zorunda mıyız

Konulara yanıt verme gönüllülük esasına tabidir.

Konularınızı bilmiyorum ama yorum yapılmadığı için sitem etmek garip değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…