- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
nasıl yaniArkadaslar bu forumda dikkat ettm. .herkes ilk bi merak içerisinde öğreniyor her şeyi. .sonra bırakıyor. .Bu mu yani demek istedim. .Neden ilk gün ki gibi değilsiniz. Paylaşmak istiyorum ama kimse yadımci olmuyor. .her şeyi öğrendikten sonra..neden böyle. .bnm yaşadığım durumu yaşayan var mı?
Ben kendi adıma yorum yapayım
Sürekli konu açan kişilerin konularına bakmıyorum
Devam niteliğinde olanlara.
Elifin konuları hariç
Onda çok eğleniyorum
bakalım seni mi kırcaz :) nerededir ki geride kalmıştır ondandır oİlk konu açtığımda herkes bir merak ..paylaştım her şeyi ..sagolsunlar dinlediler de..şimdi tık yok..yazıyorum sıkıntımi paylaşıyorum. .ama kimse cvp yazmıyor. .bir kaç kişi haricinde. .neden öyle. .?
Ne yapmam gerekiyor?..herkes birbirini tanıyor mu burada?..nasıl dönüyor burada işler bilemedim
Aynı yorumları tekrar tekrar yapmaktan bıkıyor çünkü insanlar. Demek ki bizim laflar boşa gitmiş hala devam niteliğinde konu.İlk konu açtığımda herkes bir merak ..paylaştım her şeyi ..sagolsunlar dinlediler de..şimdi tık yok..yazıyorum sıkıntımi paylaşıyorum. .ama kimse cvp yazmıyor. .bir kaç kişi haricinde. .neden öyle. .?
Ne yapmam gerekiyor?..herkes birbirini tanıyor mu burada?..nasıl dönüyor burada işler bilemedim
tövbe bismillahİlk konu açtığımda herkes bir merak ..paylaştım her şeyi ..sagolsunlar dinlediler de..şimdi tık yok..yazıyorum sıkıntımi paylaşıyorum. .ama kimse cvp yazmıyor. .bir kaç kişi haricinde. .neden öyle. .?
Vallahi ben merak dahi etmiyorum.
tövbe bismillah
cevap vermek zorunda mıyız
Konularınız genelde aynı doğrultuda. İnsanlar söyleyecekleri her şeyi söylediler zaten. Aynı doğrultuda bir konu daha açılınca genelde aynı yorumlar yapılıyor, bi yerden sonra yorum yapmayı kesiyor insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?