İlk gün ki gibi değilsiniz..!

Sürekli konu da acmiyorum. .açtığım konular önemli konular..Sağlık ve psikolojiyle alakali. .Özel Konular. .ama kimse de tık yok
Dikkat çekmiyo olabilir şahsıma konuşursam dikkatimi çeken başlıklara bakıyorum bdv de eğer bi fikrim varsa tabiki yorum yapıyorum yoksa es geçiyorum

Az önce diğer konumuza baktım ablanizla ilgili olan. Çözülecek bir durum yok sabretmeniz lazım o yüzden size verilecek çok fazla tavsiye de yok sadece sabır. Ayrıca söylemeden edemeyeceğim çok alingansiniz.Bazi konular daha ilgi çekici veya ilginç olduğu için fazla yorum geliyor doğal olarak bunda anlaşılmayacak ne var? Benim de actigim konulara verilen cevaplar en fazla 6- 7 sayfadir önemli olan sizin o yorumları okuyup bir sonuç çıkarmanız. Yoksa 60 sayfa yorum yazılır siz sadece okuyup gecerseniz egonuzu tatmin etmekten başka biseye yaramaz.

Açtığınız konulara bakar mısınız 2 sayfa dolusu konu açmışsınız, insanlar sürekli size fikirler vermiş en az 6 en fazla 300 yorum almış konularınız. Konularınız asla verici değil fikir alıcı konular. Vermeden almaya kalktığınız için de sizden sıkılmış olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…