- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
İlk konu açtığımda herkes bir merak ..paylaştım her şeyi ..sagolsunlar dinlediler de..şimdi tık yok..yazıyorum sıkıntımi paylaşıyorum. .ama kimse cvp yazmıyor. .bir kaç kişi haricinde. .neden öyle. .?
Ne yapmam gerekiyor?..herkes birbirini tanıyor mu burada?..nasıl dönüyor burada işler bilemedim
Muhtemelen derdinizi paylaşmış , müspet menfii gereken yorumları almışsınızdır .
Ondan sonrası ; eee ak dedik olmadı , kara dedik olmadı ... sende yorum beğenmiyorsun kısmına akıyor ...
Tabii derdinizi doğru mu anladım ondan da şüpheliyim şu an :)
aynenHer konu aynı ilgiyi çekmiyor. Herkes bilgisi ya da fikri olduğu konuya yorum yapıyor. Ben en azından öyle yapıyorum.
İlk konu açtığımda herkes bir merak ..paylaştım her şeyi ..sagolsunlar dinlediler de..şimdi tık yok..yazıyorum sıkıntımi paylaşıyorum. .ama kimse cvp yazmıyor. .bir kaç kişi haricinde. .neden öyle. .?
Ne yapmam gerekiyor?..herkes birbirini tanıyor mu burada?..nasıl dönüyor burada işler bilemedim
Yok sagolsunlar yardimci oldular..ilk günlerde ki gibi değildi ..doğru anladın bu arada canm
kimlerin ismini vermişAyrıca eski konularınıza baktım da anlaşılmadığınız yönünde sitemleriniz de olmuş. Gerçek hayatta da bu kadar alıngan mısınız?
Bazı üyelerin ismini vererek yorum yapmamalarını istemişsiniz. Bu da bir sebep olabilir.
Eneee o kadar konu içinde nasıl buldun bunları kızAyrıca eski konularınıza baktım da anlaşılmadığınız yönünde sitemleriniz de olmuş. Gerçek hayatta da bu kadar alıngan mısınız?
Bazı üyelerin ismini vererek yorum yapmamalarını istemişsiniz. Bu da bir sebep olabilir.
Derdin niteliği, çözüm yollarını kabulünüz, sizin gelen tavsiyelere uyma oranınız vb. her şeye göre şekilleniyor buradaki etkileşimler. Bunu "İlk başta herkes ilgilendi, merakını giderdi, şimdi kimsenin umurunda değilim" olarak algılamayın. Vardır altında yatan bi şey.
Aynı sorunu tekrar tekrar paylaşır, çözüm bulun bana der ve önerileri kale almazsanız bir noktada "Seveyim senin derdini" moduna giriyor insanlar kusura bakmayın da.
Daha somut şeylere değinirseniz güzel çözümler alırsınız. Yoksa dertleriniz, şu anki siteminizi dile getirdiğiniz gibi ise, umursanmamanız beklenilen bir sonuç olur.
Ben son konusundan yola çıktı diye düşünüyorum o da kanser olan ablası ile ilgili. Konu sahibi çok bunalmış, hem boşanma hem işsizlik hem yetim olsam daha iyiydi diyen bir baba üstüne hastalığını bile bilmeyen bir abla. Onunla ilgili konusu var ama 4 mesaj yazılmış. O da cidden az olmuş ama insn bazen ne yazacağını bilemiyor.
Aynen, katılıyorum.
Bazı konularda insan ne dese boş gelecekmiş gibi oluyor, ne diyeceğini bilmiyor.
Ya da mizaç işte, bazı konulardan kaçıyor kişi.
Ki konu da ağırmış baya... Şahsen ben de yazacak bir şey bulamam şu halde, zor. Ne denebilir ki...
Sen normal kopek beslemek istiyorsun amaBiraz da kim oldugunla ilgili. Mesela ben "köpek beslemeli miyim" diye konu açsam 3-4 sayfa anca gider. AmaKazen "Evde danua beslemek istiyorum" diye konu açınca bir anda 50-60 sayfa olur
Bir sure konuya bakmayinca yorum yazanlara bildirim gitmiyorİlk konu açtığımda herkes bir merak ..paylaştım her şeyi ..sagolsunlar dinlediler de..şimdi tık yok..yazıyorum sıkıntımi paylaşıyorum. .ama kimse cvp yazmıyor. .bir kaç kişi haricinde. .neden öyle. .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?