- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 33
ya oylemi ama 3 4 tane dedigimm cevizim tqm ici degil ceviz icinin yarisini eger tam bir cevize tamamlarsak gun icinde yedigim 4 tane oluyor butun sekilde
o zaman iyi bence, günde 4 ü geçmiyorsan. Ceviz asidikmiş, ben de Nisa'dan öğrendim. :)ya oylemi ama 3 4 tane dedigimm cevizim tqm ici degil ceviz icinin yarisini eger tam bir cevize tamamlarsak gun icinde yedigim 4 tane oluyor butun sekilde
ya böyle banmalık yemekler yapsam, yana yana ekmek ararım ben. Enfes gözüküyor! Yanına bişey yok mu? Akşamı bu tabakla mı kapatıyoruz?Eki Görüntüle 2164636
Taze fasulye yaptım :)
2 tabak yemek yedimya böyle banmalık yemekler yapsam, yana yana ekmek ararım ben. Enfes gözüküyor! Yanına bişey yok mu? Akşamı bu tabakla mı kapatıyoruz?
Ben sabah bişey yemedim, çay ıhlamur falan içtim. Öğlen 2 gibi Hurma ve peynir yedim. Çıkmadan bir de proteinli süt içeceğim.
Akşama da karabuğdaylı cacık yapıcam inşallah.
Sen ne yedin Esen?
Kiz naaappptin
yaa ama bi kerecikYeme bizi lokumcuklara 13 gün mü oldu?
Yeni topik daha iyi olur bence canim farkli bi konu adiyla birlikte..:)N nscckts ,Esenmine , M Mitsuomi , _Makaron_ , prensesinannesi
Tartı resimleri ile birlikte 31 Temmuz için hedef kilolarınızı da rica ediyorum. Liste yapıcam, hafta hafta kimler hedefine yaklaşıyor göreceğiz, ok?
Bugün ilk tartı fotolarımızla başlangıç yapıyoruz aslında.
Listeyi ilk sayfada paylaşabilirim. Ya da listemiz hazır olunca yeni bir topik açayım mı? Ne dersiniz? Herkesin fikri önemli.
Nereee birakiyosuninsallh birakmayayimda
31 temmuz hedefim 60.9 yani 60 i ucundan gorsem yeterHoşgeldin BöcüükGüzel bir başlangıç, ben de tatilde acayip aldım; yeniden hep birlikte düzüne giriyoruz inşallah.
Liste hazır olunca yeni bir topik açma fikrine ne diyorsun? Kilo listemizi ya burada ilk sayfa da paylaşacağım, ya da yeni bir başlık açıcam.
Bu arada 31 Temmuz'da, yani neredeyse 1 ay sonraki, ulaşmak istediğin hedef kilonu istiyorum.
Ya canim 2 den beri elektrikler kesik az once geldi:/ay hedef kilonu yazıp gitsen keşkee. 31 Temmuz için
Cok guzel:)Ben sabah bişey yemedim, çay ıhlamur falan içtim. Öğlen 2 gibi Hurma ve peynir yedim. Çıkmadan bir de proteinli süt içeceğim.
Akşama da karabuğdaylı cacık yapıcam inşallah.
Sen ne yedin Esen?
Guzel olmus canım:)bende nohut yedim.1 tabak. yaninda 1 bardak.ayran aksamada cevizli peynir salata birde 75 gr kadar kirmizi.et yedim.oglen
aksamda hafif tutsan super olur:)Sabah süt içtim
Öğlen bi tane karnıyarık yoğurt yedim
Off esen ooff
Off esen ooffbu yaz bize dondurma yok canım:))
Ama fit bi vücudumuz olcaaakkkk İnş
Ayy inş
Bikini giymek istiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?