- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 33
ya bende birkere kuru fasulye yapip attim.bozuk gibi dolabimda cok iyi dondurur sıkıntısı yok yanihazır yemek guzel oluyor valla
her haftasonu mutlaka yapıp atıyorum buzluga
turluyu bıle yapıp atıyorum acıl durumda cıkarıp ısıtıyorum hıc bırsey olmuyor
ne tad ne koku asla degısmıyor buzdolabında durmasından sa buzlukta soklanması daha saglıklı gelıyor bana acıkcası
elımın ayarı da yok yaptım mı koca tencere yaparım yemegı
tadı bozuk gıbı mı oldu buzu cozuldugundeya bende birkere kuru fasulye yapip attim.bozuk gibi dolabimda cok iyi dondurur sıkıntısı yok yani
tadı bozuk gıbı mı oldu buzu cozuldugunde
cok ılgınc ben sogan maydonoz bıle atıyorum rondodan cekıp cekıp bırsey olmuyorevvet aynen oyle oldu
Nisa, soğanı dondurmayın diyorlar. Zararlı birşey oluşuyormuş. Kulaktan duyduğum bu, araştırmak lazım tabicok ılgınc ben sogan maydonoz bıle atıyorum rondodan cekıp cekıp bırsey olmuyor
belkıde saklama kabından kaynaklanıyordur bılemedım
ben once buzdolabı posetıne koyup onuda tupper lara koyuyorum
Canım cok cok ozur diliyorum :///
Hoşgeldin BöcüükEki Görüntüle 2164472
Canım cok cok ozur diliyorum :///
Ailem uyandirmamis alarm kurmayi da unuttum bi uyandim sok oldum...
Her zaman 12de uyanmis oluyorum yani neden bugun dimi sinirim bozuldu
Baslangic 67.6 yani bayramda aldigimin hepsini+ 200 gr. İle vermis bulunuyorum:))
ay hedef kilonu yazıp gitsen keşkee. 31 Temmuz içinKizlar disarda isim var 5 gibi gelirim yine:)
Yapma yaNisa, soğanı dondurmayın diyorlar. Zararlı birşey oluşuyormuş. Kulaktan duyduğum bu, araştırmak lazım tabi
Ya canım, sen netten yine bir araştır. Annem televizyonda duymuş galiba...ama olabilir hani. Patatesi de dolapda çiğ sağlamak iyi değil meselaYapma ya
Peki dogradigim da artan soğanları napcam
Bu arada gaza gelip fazla doğrama yaYapma ya
Peki dogradigim da artan soğanları napcam
ben tamam diyorumHoşgeldin BöcüükGüzel bir başlangıç, ben de tatilde acayip aldım; yeniden hep birlikte düzüne giriyoruz inşallah.
Liste hazır olunca yeni bir topik açma fikrine ne diyorsun? Kilo listemizi ya burada ilk sayfa da paylaşacağım, ya da yeni bir başlık açıcam.
Bu arada 31 Temmuz'da, yani neredeyse 1 ay sonraki, ulaşmak istediğin hedef kilonu istiyorum.
Bu arada gaza gelip fazla doğrama ya
kızlarrrrrrrrrrr
nasılsınız bakıyım neler yediniz ne yaptınız
bende nohut yedim.1 tabak. yaninda 1 bardak.ayran aksamada cevizli peynir salata birde 75 gr kadar kirmizi.et yedim.oglenBen sabah bişey yemedim, çay ıhlamur falan içtim. Öğlen 2 gibi Hurma ve peynir yedim. Çıkmadan bir de proteinli süt içeceğim.
Akşama da karabuğdaylı cacık yapıcam inşallah.
Sen ne yedin Esen?
bende nohut yedim.1 tabak. yaninda 1 bardak.ayran aksamada cevizli peynir salata birde 75 gr kadar kirmizi.et yedim.oglen
sabah da 2 yumurta 1 domates 7 zeytin 4 adet ceviz cok.az da peynir yedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?