İlk hedef - 10 kg

ya bende birkere kuru fasulye yapip attim.bozuk gibi dolabimda cok iyi dondurur sıkıntısı yok yani

evvet aynen oyle oldu
cok ılgınc ben sogan maydonoz bıle atıyorum rondodan cekıp cekıp bırsey olmuyor
belkıde saklama kabından kaynaklanıyordur bılemedım
ben once buzdolabı posetıne koyup onuda tupper lara koyuyorum

cok ılgınc ben sogan maydonoz bıle atıyorum rondodan cekıp cekıp bırsey olmuyor
belkıde saklama kabından kaynaklanıyordur bılemedım
ben once buzdolabı posetıne koyup onuda tupper lara koyuyorum
Nisa, soğanı dondurmayın diyorlar. Zararlı birşey oluşuyormuş. Kulaktan duyduğum bu, araştırmak lazım tabi

M Mitsuomi nerdesin? Uyaaan, gün bitti
Canım cok cok ozur diliyorum :///
Ailem uyandirmamis alarm kurmayi da unuttum bi uyandim sok oldum...
Her zaman 12de uyanmis oluyorum yani neden bugun dimi sinirim bozuldu

Baslangic 67.6 yani bayramda aldigimin hepsini+ 200 gr. İle vermis bulunuyorum:))

Hoşgeldin Böcüük Güzel bir başlangıç, ben de tatilde acayip aldım; yeniden hep birlikte düzüne giriyoruz inşallah.

Liste hazır olunca yeni bir topik açma fikrine ne diyorsun? Kilo listemizi ya burada ilk sayfa da paylaşacağım, ya da yeni bir başlık açıcam.

Bu arada 31 Temmuz'da, yani neredeyse 1 ay sonraki, ulaşmak istediğin hedef kilonu istiyorum.

ben tamam diyorum

Ben sabah bişey yemedim, çay ıhlamur falan içtim. Öğlen 2 gibi Hurma ve peynir yedim. Çıkmadan bir de proteinli süt içeceğim.

Akşama da karabuğdaylı cacık yapıcam inşallah.

Sen ne yedin Esen?
bende nohut yedim.1 tabak. yaninda 1 bardak.ayran aksamada cevizli peynir salata birde 75 gr kadar kirmizi.et yedim.oglen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…