hazır koftemıydı ?
Ben de altı üstü köfte ve salata yicem, ne olur ki dedim...ama köfte dediğin, piştikçe küçülür di mi Nisaa? Bunlar sosis gibi şişti büyüdü resmen. Herhalde içinde çok fazla ekmek vardı diyorum.
Evet canım ya, kesinlikle haklısın. Ya içeriğine bakınca çok masum göründü. Dana eti, kuzu eti, maydonoz vs...ama annemin yaptığı köfteler fırında küçülüyor, bunlar mübarek bereketlendi sankihazır koftemıydı ?
hazır kofte yemeee onlar kofte bıle degıl kofte taklıtı yapan bırsey o
ıcındekı et bıle degıl yuzde 2 et varsa oda neresı bellı degıl abuu sakın sakın
kesınlıkleEvet canım ya, kesinlikle haklısın. Ya içeriğine bakınca çok masum göründü. Dana eti, kuzu eti, maydonoz vs...ama annemin yaptığı köfteler fırında küçülüyor, bunlar mübarek bereketlendi sanki
2 kez yedim. Bir daha hayatta almam. Senden güzel bir köfte tarifi bekliyorum.
kesınlıkle
ben eskıden cok yerdım kolay pratık gelırdı hemen
ustune de bol mayanoz ketcap yanında kola
hep onlar kılo yaptı bende
sımdı evde kendım yapıyorum
fırında veya tost makınasında pısırıyorum
onceden buzluga yapıp atıyorum pısırecegım zaman dırek cıkarıp fırına :)
yarım kg yaglı kıyma ıcıne 2 kuru sogan
2 dıs sarımsak
bır tutam dogranmıs maydonoz
2 yumurta
goz kararı tuz pul bıber kara bıber kımyon
2 yemek kasıgı galeta unu
bunları yogurup yuvarlayıp yaglı kagıtda bır kapda buzlukta donduruyorum
yıyecegım zaman dırek fırına
dınlenınce buzlukta şoklanınca daha lezzetlı oluyor
8 kilo kesinlikle gerçekçi bir hedef. Ay sonu hep beraber kutlarız bunu inşallahevet ay sonu icin 99
insallh birakmayayimda8 kilo kesinlikle gerçekçi bir hedef. Ay sonu hep beraber kutlarız bunu inşallah
Sakın, ya şimdi ya asla diye düşün. Bugün vazgeçersen, yarın da farklı bişey olmayacak. Fiziği geçtim, gencecik bir insansın. Bu yaşlarını en sağlıklı şekilde geçirmek varken, niye kilo engeli yüzünden yaşının insanı olmayasın?insallh birakmayayimda
bazen hersey icin.cok.gec oldugumu dusunuyorummm birde simdi bu kiloma bakinca offf offf nasil gidecek.bu kilolar diyorumm sanki hic gitmeyecek.gibi 3 yil 5 yilSakın, ya şimdi ya asla diye düşün. Bugün vazgeçersen, yarın da farklı bişey olmayacak. Fiziği geçtim, gencecik bir insansın. Bu yaşlarını en sağlıklı şekilde geçirmek varken, niye kilo engeli yüzünden yaşının insanı olmayasın?
Süper! Bence de bu kilo sende şahane duracak. Liste hazır olunca yeni topiğe taşıyalım mı? Yoksa sadece burada ilk sayfada mı yayınlayalım? Herkesin oylamasına sunuyoruz
bazen hersey icin.cok.gec oldugumu dusunuyorummm birde simdi bu kiloma bakinca offf offf nasil gidecek.bu kilolar diyorumm sanki hic gitmeyecek.gibi 3 yil 5 yil
Ya saçmala, genceciksin, senin metabolizma benden ne kadar hızlı...Nisa'yı görmüyor musun hem? Kız 3 ay gibi bir sürede 30 kg vermiş.bazen hersey icin.cok.gec oldugumu dusunuyorummm birde simdi bu kiloma bakinca offf offf nasil gidecek.bu kilolar diyorumm sanki hic gitmeyecek.gibi 3 yil 5 yil
Evet sadece takip açısından kolay olur sanki diye...yoksa çok fark etmez dediğin gibibenim için hiç fark etmez hepsine uyarım ben
Valla benim buzlukta yiyecekler bizim istahimizdan 2 aydan fazla duramiyorlarBu tarif süper oldu! İlk fırsatta yapıcam, teşekkür ederim Nisa. :) Ne kadar bu şekilde buzdolabında saklıyabilirim?
Valla benim buzlukta yiyecekler bizim istahimizdan 2 aydan fazla duramiyorlar
2 ay kalıyor bundan bu yüzden eminim :)
hazır yemek guzel oluyor valla
Bu tembellik olduktan sonra bende de hazır yemek 2 aydan fazla durmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?