bu sabah ki kilom. sanırım haftalık hedefime ulaşacağım.
olur öyle takma kafana bir günden bişi olmaz dönemsel olarak krizler gelip gidiyor şişlik çok kötü hissettiriyor haklısınTebrik ederim canim ayni hizla devam ins....ya ben bu gece ve bugun cok kotuydum gece 2 tatli kasigi cikolata yedim ve hala regl olmadim .cok canim sikkin....gecikmem pek olmazdi bu sefer baya oldu ve resmen sistim bugun d3ngesiz beslendim.ve bu cuma diyetisyene gidiyorum..sanirim sonuclar hic iyi cikmiycak ya hayirlisi
akşam yemegim biraz erken çünkü arada bir şey yemedim bir elma küçük küçük doğranmış 2 yk buğday haşlanmış 5 tane çiğ badem doğradım karıştırıp salata yaptım üzerine bol tarçınsabah kahvaltım 30 gr peynir bir haşlanmış yumurta domates salatalık bir dilim ekmek bir tatlı kaşığı kayısı reçeli
tatlım çok güzel olmuş menün gece kelin merhemi olsa başına sürermiş dün kestaneleri götürdüm neyse ki gün içinde çok kalori almamıştım belki yogurt yada bir çay bardağı tarçınlı süt olabilır ben süt içemiyorum ama kanşekerini dengeliyormuşBen bugun ne yedim hic ama hic anliyamadim cok sacma oldu..birer ikiser lokma hep kaynadi arada ..hem adet olmamis olmam hem de coxugun onceki gun uyku sorunu vok fena yapti beni
Sabah iki dilim kepekli ek.1 kk peynir
Ara 1 portakal
Ogke 1 but 2 yk pilav
Ara 1 tam bugday unlu lokma (cocuga yapmistim ben de yedim)
2.ara 1 portakal 1 avuc patlamis misir
Aksam 1 tavuk 2 yk pilav
Gece de uyuyakalmisim..yeni uyandim...ya bana bi akil cerin!!!!aksam oglani uyuturken siziyorum..sonra bu saatlerde kalkiyorum ve sc uyaniyorum..ne yapiyim simdi belki 3e kadar ayaktayim simdi..ya da ne zamsn uykum gelirse iste....!!
harika yapmışsın böylece daha hızlandırabilirsin hemde sağlık açısından iyi morali de düzeliyor insanın benim öyle bir şansım yok ne yazıkki bu sene hangi şehirde olduğum belli değil bir orası bir burası yetişemiyorum hayataSpor da bfite yazildim..bi saat kadar spor yaptim bugun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?