benimde sizler gibi hedefim 10 kilo. aranıza alır mısınız ^^
176 boyunda 68 kiloyum erkek arkadaşım patlamak üzere olduğumu söyledi. nerdeyse bütün diyet siteleri kilon normal dese de kafama taktı bir kere...
hayatımdan ekmek, şeker,tuz,yağ,karbonhidrat,aburcubur,fastfood, kola ve türevleri olmak üzere herşeyi çıkardım. onlarsız da yaşanıyor. birdaha hiç sokmamayı düşünüyorum. etimek bile yok yani.
sabah: 1 bardak ılık su içildikten sonra bir kase diyet buğday gevreği (light süt ile)
öğlen: bir meyve, yeşil çay (şekersiz)
akşam:semizotu ve yoğurt ile yapılmış yağsız tuzsuz salata.
bugün 3. günüm. 3 gündür aynı şeyleri yemekteyim. sizden öğrenicek çok şeyim var gibi çünkü sizin diyetleriniz benimkinden farklı. birşeyleri yanlış yapıyorum gibime geldi. şimdiden teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar ocakta diyet yapmaya karar verdim 74 kilodan 60 a düştüm ama tatilde 1 kilo aldım amacım 52 53 olmak. Kilolarımı burdaki arkadaşlarımın yazdıklarından destek alarak verdim.Destek gerçekten çok çok önemli şimdi diyete tekrar başlayacak kararlılığı kendimde bulamıyorum ama bunu başarmalıyım.Hedefimi 10 ar gün için belirliyorum şimdilik hedefim önümüzdeki 10 gün içinde 2.5 kilo vermek.Umarım başarılı olurum :)
Merhaba arkadaşlar ocakta diyet yapmaya karar verdim 74 kilodan 60 a düştüm ama tatilde 1 kilo aldım amacım 52 53 olmak. Kilolarımı burdaki arkadaşlarımın yazdıklarından destek alarak verdim.Destek gerçekten çok çok önemli şimdi diyete tekrar başlayacak kararlılığı kendimde bulamıyorum ama bunu başarmalıyım.Hedefimi 10 ar gün için belirliyorum şimdilik hedefim önümüzdeki 10 gün içinde 2.5 kilo vermek.Umarım başarılı olurum :)
böyle destekçiler olduğu sürece kilo vermemek imkansız
keşke daha aktif olsa sayfa :)
bu sabah 300 gr eksikti tartıda sevinmedim dersem yalan olur
kahvaltı
domates
salatalık
40 gr beyaz peynir
40 gr tulum peniri
5 zeytin
1 dilim ekmek
ara öğün
şeftali-soda
akşam yemeği
sezar soslu tavuklu salata
soda
Toplam : 828 kal.
bugün spor yok geç kalktım temizlik yaptım sonra dışarı çıktım hareketsiz sayılmaz aslında inş bozmadan devam edebilirim
canım neden öğle yemeği yok? bence eklesen daha iyi olur, en azından bir kase yoğurt 2 dilim etimek gibi ufak bi şey.
bide bi şey daha sorucam bende kalori hesaplamasını yapıyorum gün sonu ama domates salatasalığı falan saymıyorum, öyle olması gerek dimi??
Bir kaç aydır veremiyorum yaa.. 12 kilo verdim sonra durdu hala aynıyım ama.. bilmiyorum..
günaydın kızlar iki gün kendime bakmadım bugün yine başladım sporda yapcam inşallah bu hafta iyi geçcek inşallah hepimiz için .bir arkadaştan bir diyet listesi buldumbende onu uygulamayı düşünüyorum ama sanki kilo aldırır gibime geliyor
Sabah-- kalkınca ılık su elma sirkesi bal 3 dilim kepek ekmeği 5 zeytin 2 dilim peynir ( ben yumurta yiyemiyorum normalde 1 dilim peynir 1yumurta) yeşillik 2 ceviz
2 saat sonra 2 meyve ben kaysi kurusu ve elma yedim
Öglen --- 1 kase çorba yogurt sebze yemegi 3 dilim ekmek
2 saat sonra atiştirmalik ben ceviz yada bagdem 1 bardak yeşil cay ictim bazende sadece yogurt yedim
Akşam izgara yada haşlama et salata yogurt corba 3 dilim ekmek
Açik cay meyve yatmadan önce yogurt
nasıl liste sizce diyetisyen vermiş arkadaşa
haklısın :) geç kalktığım için iki öğün yapıyorum ama kasten değil öyle denk geldi :) bi diyet listemde yok öğünleri olan, biraz kafama göre takılıyorum :)
zaten diyetin 4. günündeyim daha. çalışmaya başlayınca erken kalkıcam mecbur üçe çıkıcak öğünler
domates 14, salatalık 11 kalori çok bir şey değil aslında yazmasan da olur ben yediklerimi listelemek için yazıyorum :)
bu arada 62,1 çıktım düne göre 300 gr az :)
senin diyetin nasıl? bir listen var mı ?
keşke daha aktif olsa sayfa :)
bu sabah 300 gr eksikti tartıda sevinmedim dersem yalan olur
kahvaltı
domates
salatalık
40 gr beyaz peynir
40 gr tulum peniri
5 zeytin
1 dilim ekmek
ara öğün
şeftali-soda
akşam yemeği
sezar soslu tavuklu salata
soda
Toplam : 828 kal.
bugün spor yok geç kalktım temizlik yaptım sonra dışarı çıktım hareketsiz sayılmaz aslında inş bozmadan devam edebilirim
forumda buldum aslında ama onuda nerden bulduğumu hatırlamıyorum :) çok unutkanım valla.ben 71.1 oldum yine 2 gün yedim durdum yine kilo aldım boyum 1.62
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?