İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

bende en az 10 kilo vermek istiyorum. boyum 1.64 kilom 62. hayatım boyunca hep tombiktim bunu da hiç önemsemezdim ama son zamanlarda ciddi bir takıntı haline geldi kilo problemim. kendimi beğenmiyorum hiç.. mutsuz hissediyorum çoğu zaman. hayatımda problem olacak hiçbir şey yok ama mutsuzum. kendimi sevmiyorum. aksine yemek yemeği de çok seviyorum. güzel sofralar lezzetli yemekler.. sanki yemek için yaşıyorum.

sonuç olarak kendim için vermeliyim bu kiloları. umarım verdikçe motivasyonum artar. haftaya tatile gidicem ama bozmadan devam etmeyi düşünüyorum. bol şans herkese ve güçlü bir irade :)

sabahlara haşlanmış yumurta eklenebilir bence seni tok tutar
ara öğünler eklenebilir ceviz badem kuru kayısı kuru üzüm ama bunlar kalorili besinler bu yüzden çok az atıştırmalık olanilir
birde gün içinde tavuk balık ya da kırmızı et tüketmelisin. salatanın yanında yiyeceğin protein seni tok tutar.

erkek arkadaşın seni üzmüş ama sen bunu motivasyona çevirebilirsin :)

yeni ynei arkadaşlarımız gelmiş çok sevindimm :) hepimiz istediğimiz yere geliriz inşallah.
ya bugun tartılıcaktık hepimiz ama benim tartının pili bitmiş sinir oldum yarın gidip alıcam,diğer sabah tartılır yazarım arkadaşlarrr.
sporları ihmal etmeyelim, ben birazdan taebo yapıcam :)))

Merhaba arkadaşlar ocakta diyet yapmaya karar verdim 74 kilodan 60 a düştüm ama tatilde 1 kilo aldım amacım 52 53 olmak. Kilolarımı burdaki arkadaşlarımın yazdıklarından destek alarak verdim.Destek gerçekten çok çok önemli şimdi diyete tekrar başlayacak kararlılığı kendimde bulamıyorum ama bunu başarmalıyım.Hedefimi 10 ar gün için belirliyorum şimdilik hedefim önümüzdeki 10 gün içinde 2.5 kilo vermek.Umarım başarılı olurum :)

bugün yediklerim

kahvaltı öncesi
5 kuru kayısı

kahvaltı
domates salatalık
30 gr tulum peyniri
30 gr beyaz peynir
yumurta
bir dilim ekmek
incir reçeli (2 incir)
yeşil çay

ara öğün
şeftali

ara öğün
bir fincan 2'si bir arada kahve
3 badem ezmesi

akşam yemeği (saat 17:00)
bir kase şehriye çorbası
bir kase yoğurt
2 parça haşlanmış tavuk göğsü

saat 21.00 gibi
bir armut

ve 23.45
çok acıktım bir adet salatalık

3 badem ezmesi ve sabahki incir reçeli fazlaydı farkındayım yarın inş şekerli tüketmemeye çalışıcam :)

bu arada 30 dk. koşu bandı yürüyüşü var değişen yavaş orta ve hızlı olarak onun dışında gün boyu oturdum denebilir
kalori hesabı da yaptım bugün yediklerim

Toplam : 1276 kal. (badem ezmeleri neredeyse 250 kalori keşke yemeseymişim)

bu sabah 62.7 çıkmıştım bakalım yarın sabah kaç çıkıcam 100 gr bile versem azıcık içim rahatlar

ne güzel 14 kilo vermişsin :) nasıl verdin?

canımm senlede durumlarımız çok benziyor :) kilolar falan. benimde 2.haftam bitti,yarın tartılıcam.
diğer hedefte 10 gün içinde 2,5 kg vermek. umarım başarılı olursun , bende olurum, hepimiz oluruz, ve olucazzz :)

keşke daha aktif olsa sayfa :)

bu sabah 300 gr eksikti tartıda sevinmedim dersem yalan olur

kahvaltı
domates
salatalık
40 gr beyaz peynir
40 gr tulum peniri
5 zeytin
1 dilim ekmek

ara öğün
şeftali-soda

akşam yemeği
sezar soslu tavuklu salata
soda

Toplam : 828 kal.

bugün spor yok geç kalktım temizlik yaptım sonra dışarı çıktım hareketsiz sayılmaz aslında inş bozmadan devam edebilirim

canım neden öğle yemeği yok? bence eklesen daha iyi olur, en azından bir kase yoğurt 2 dilim etimek gibi ufak bi şey.
bide bi şey daha sorucam bende kalori hesaplamasını yapıyorum gün sonu ama domates salatasalığı falan saymıyorum, öyle olması gerek dimi??

haklısın :) geç kalktığım için iki öğün yapıyorum ama kasten değil öyle denk geldi :) bi diyet listemde yok öğünleri olan, biraz kafama göre takılıyorum :)
zaten diyetin 4. günündeyim daha. çalışmaya başlayınca erken kalkıcam mecbur üçe çıkıcak öğünler

domates 14, salatalık 11 kalori çok bir şey değil aslında yazmasan da olur ben yediklerimi listelemek için yazıyorum :)

bu arada 62,1 çıktım düne göre 300 gr az :)

senin diyetin nasıl? bir listen var mı ?

Bir kaç aydır veremiyorum yaa.. 12 kilo verdim sonra durdu hala aynıyım ama.. bilmiyorum..

bir yerde okumuştum ama nerden okuduğumu hatırlayamadım eğer kilo verme durursa ogün diyeti bozup ertesi gün yeniden başlayın diyodu yinede araştırmak lazım emin olamadım

günaydın kızlar iki gün kendime bakmadım bugün yine başladım sporda yapcam inşallah bu hafta iyi geçcek inşallah hepimiz için .bir arkadaştan bir diyet listesi buldumbende onu uygulamayı düşünüyorum ama sanki kilo aldırır gibime geliyor
Sabah-- kalkınca ılık su elma sirkesi bal 3 dilim kepek ekmeği 5 zeytin 2 dilim peynir ( ben yumurta yiyemiyorum normalde 1 dilim peynir 1yumurta) yeşillik 2 ceviz
2 saat sonra 2 meyve ben kaysi kurusu ve elma yedim
Öglen --- 1 kase çorba yogurt sebze yemegi 3 dilim ekmek
2 saat sonra atiştirmalik ben ceviz yada bagdem 1 bardak yeşil cay ictim bazende sadece yogurt yedim
Akşam izgara yada haşlama et salata yogurt corba 3 dilim ekmek
Açik cay meyve yatmadan önce yogurt
nasıl liste sizce diyetisyen vermiş arkadaşa

Ekmek çok gibi geldi bana.. Günde 9 dilim ekmek mi:):) Nerdeyse bir ekmek vardır herhalde.. Cnm sen kaç kilosun ve boyun kaç?? Bana biraz fazla gibi geldi ekmek..

forumda buldum aslında ama onuda nerden bulduğumu hatırlamıyorum :) çok unutkanım valla.ben 71.1 oldum yine 2 gün yedim durdum yine kilo aldım boyum 1.62

asyasli nicli arkadaşımız yazmış diyetlistelerinde konusuda" diyetisyen listesi ile başarılı geçen 1 ay" bakabilirsin ordan

sağol canımm ben sabah yumurta peynir 1 dilim etimek öğle ve akşamda 1 kase çorba-yoğurt-salata yada 1 kase sebze yemeği-yoğurt-salata dönüşümü uyguluyorum aradada 1 kupa şekersiz nescafe ve bazen meyve yanında. akşam 6dan sonra bişey yemiyorum.
sabahları koşup akşamları kardiyo yapıyorum bakalım artık:))

Merhaba cnm. Günlük 828 kalori çok az değil mi? Boy ve kilon kaç ki bu kadar az kalori alıyorsun?? Bence bu şekilde sağlıklı bir diyet yapmıyor olabilirsin..

forumda buldum aslında ama onuda nerden bulduğumu hatırlamıyorum :) çok unutkanım valla.ben 71.1 oldum yine 2 gün yedim durdum yine kilo aldım boyum 1.62

Benim de boyum 1.62 kilom 75 ama ben ekmek çok azalttım. Hatta hiç yememeye çalışıyorum. Bence bu diyet sana göre değil.. Yani 90 üstü falan olsan anlarım da senin kilon öyle çok uçuk değil. Obezite grubunda değilsin sadece kilolusun. O yüzden daha sağlıklı bir diyet uygula bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…