İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

Öğle yemeği menüm;

1 kepçe yoğurt çorbası
2 adet köfte
Haşlanmış yeşil fasulye
1 dilim kepek ekmek

Ara öğün olarak;

1 portakal

selam kızlar,

öğle yemeği menüm ;

nohut yemeği
2 kaşık pilav

ara 2 ceviz, 5-6 fındık

akşam yemeği

yoğurtlu ıspanak

ahhh ahhh fırında da kzım için börek var... bu imtihanı geçersem beni yenemez bişey artık

Günaydın kızlar..

Ben diyetime çok iyi uyamıyorum yaa.. Çok yoruldum artık.. Uğraşmak istemiyorum.. Bir çözüm bulmam gerek.. Spor da yapamıyorum..

Günaydın kızlar..

Ben diyetime çok iyi uyamıyorum yaa.. Çok yoruldum artık.. Uğraşmak istemiyorum.. Bir çözüm bulmam gerek.. Spor da yapamıyorum..

öyle düşünme, uzun zamandır uğraşıyosun yoruldum demen normal ama pes etmemelisin... tabi en iyi de sen bilirsin en azından dikkat edebildiğin kadar etmelisin.. biraz sabret, şu diyetteyim modundan çıkabilsek, kafamıza bir oturtabilsek sorunu aşıcaz da...

en iyi yol bi listeye bağlı kalmamak ve arada azcık kacamak yapmak
bence yani
ben hayatta listeye bağlı kalamıyorum ama az az yemek yesil cay içmeye bol su içmeye falan gayret ediyorum işe yarıyomu derseniz yok ya hala yol katademedim

Valla listeye bağlı kalmak zor geliyor artık. Ama kendime daha etkili bir yol bulmak istiyorum. Kilo verebilmek için... Bence de bu psikolojiden kurtulmak gerek sanırım..

Valla listeye bağlı kalmak zor geliyor artık. Ama kendime daha etkili bir yol bulmak istiyorum. Kilo verebilmek için... Bence de bu psikolojiden kurtulmak gerek sanırım..

nerdesiniz kızlar,

kimse yazmamış

ben dünden beri felaket grip olmuşum akşam hiç bir şey yemeden bir yattım sabaha kadar

bu sabahta regl olmuşum herşey bir arada yani

sabah yediklerim 1 simit, çay
ara bir fincan yeşil çay

dayanamadım tartıldım buarada sabah 200 gr cık fark varyaaa

Slm kızlar..

Ben yarın dukan diyetine başlıyorum. Dukan amca diye bir site var orda çok güzel tarifler var.. 4-5 gün atak evresini deneyeceğim. Sonraki kısımlar kolay gibi.. Bir denemekten zarar gelmez demi:):)

Slm kızlar..

Ben yarın dukan diyetine başlıyorum. Dukan amca diye bir site var orda çok güzel tarifler var.. 4-5 gün atak evresini deneyeceğim. Sonraki kısımlar kolay gibi.. Bir denemekten zarar gelmez demi:):)

:)) bende ama yarın mı pazartesi mi bilmiyorum.. ben zaten daha önce yapmıştım ama kabızlık sebebiyle bırakmıştım.. inşallah daha çok su içerek bu sefer aşıcam o problemi... atak evreside kolay aslında bi zorluğu yok ama işte bol su ve bitki çayı içmelisin canım... ben 1,5 ay araştırdıktan kitabı nerdeyse ezberledikten sonra başladım 7 kilo kadar verdim ama işte bana en uygun en rahat verebildiğim diyetin o olduğuna karar verdim ve dönüyorum...

bende annemde 10 kilo vermeye karar verdik geçtiğimiz hafta iki kilosunu verdim. topiğinizi görünce bende size katılmak istedim.

Ben yarın başlayacağım çünkü ilk gününde evde olayım diyorum zorlanmamak için..

slm kızlar nerdesiniz
aaaaa kimseler yok
allaa alla
herkes diyetinden vazgecti yada kimse kilo veremedi
ben kilo veremeyenler arasındayım ehüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Günaydın kızlar..

İki gündür hasta yatıyorum. Diyet yapmadım ama pek bir şey de yedim sayılmaz..

Bu sabah kahvaltı canım istemiyor. Bu yüzden sadece1 kupa latte içiyorum...

Günaydın kızlar..

İki gündür hasta yatıyorum. Diyet yapmadım ama pek bir şey de yedim sayılmaz..

Bu sabah kahvaltı canım istemiyor. Bu yüzden sadece1 kupa latte içiyorum...
cok gecmiş olsun arkadasım havalar soğuk dikkat etmek lazım
ben bu diyet işinden sıkıldım biraz ara vereceğim
yapıyorum yapıyorum ama hala 70.9 geldim vereceğime alıyorum
kendimi hep ac hissediyorum
hele akşam doymak bilmiyorum

Aynen öyle valla.. Biraz mola versek iyi olur. Ama mola veriyoruz diye de kendimizi salmayalım.. Dikkat edelim.. Kilo veremesek de aynı kiloda kalmayı deneyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…