İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

ben denedim arkadaslar tadı güzel benim hoşuma gitti
koku yok galiba kimse bana sarımsak kokuyon demedi

ayy ciddimisin sevindim buna, her gün taze kaynatılacakmış sanırım o tarif... devam edicekmisin sen, eğer ediceksen 1 2 gün daha bekleyelim koku problemi netleşince bende başlıyayım hemen...

akşam yemeğim

1 kepçe mercimek çorbası,
4-5 kaşık kapuska
2 kaşık melki kavurması
yoğurt

ayy ciddimisin sevindim buna, her gün taze kaynatılacakmış sanırım o tarif... devam edicekmisin sen, eğer ediceksen 1 2 gün daha bekleyelim koku problemi netleşince bende başlıyayım hemen...

valla düşünüyorum
sonucu yazarım ama 2. cayıda içtim koku olmadı
sadece mutfak sarımsak kokuyo ama kötü değil bana göre

İyi Geceler bayanlar... Gecenin bir yarısı yine motive olup kilo verebilmek için orumda gezerken konu dikkatimi çekti.Çünkü ben de ilk etapta 10 kio vermek istiyorum aslında artık 60lı bir rakam görmek istiyorum tartıda.Ara ara hep diyet yaptım ama bırakınca fazlasıyla geri aldım maalesef Uzun zamandır da tartılmıyorum bilinçli olarak çünkü kilo aldığımın farkındayım pantolon düğmeleri zor kapanıyor artık:2: Aynı amaçlarımızın olması daha da motive edicektir beni.Yarın sabah tartıyla ilk yüzleşmem var hadi hayırlısı bakalım:18: Beni de aranıza alırsanız sevinirim çünkü sürekli benimle gezen can simidimden kurtulmak istiyorum artık.

günaydın arkadasım tabiki
ne demişler birlikten kuvvet doğar
sabah sabah canım bişi istemedi bende yeşil cay içiyorum
herkese kolay gelsin

Hoş geldin cnm.. Hadi kolay gelsin sana da.. İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın..

merhabalarr..bendee 68 kiloyla size katılmak istiyorumm..diyet listem yokk benimm..sadecee herseydenn yicemmm ama az azz..diyett modunda oldugumda herseyden canımm istiyooo..yıyoorumm ve uyamıorumm..dogal olarakta veremiyorumm..o yuzdenn az az ama kısmadann kasılmadann devam etmek istiyorumm..tartılma günü hangi gün bu aradaa??

cumartesi günleri tartılıyoruz

günaydın arkadaşlar.

aramıza yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz,

öncelikle ne oldu bakalım sporlar kimse onları yazmamış,

akşam leslie 1 mil ve 20 mekik :) komik ama ona zor vakit ayırdım yani, yalnız 3 litre suyu tamamlayamadım ben ya 2 kilo anca
hadi bakalım kimler neler yaptı yazsın.. napıyoruz birbirimizi takip edip motive ediyoruz...
sabah kahvaltım
1 dilim esmer ekmek
1 dilim peynir
2 yeşil zeytin
1 bardak şekersiz çay

az önce bir çay bardağı nescafe

şimdi yeşil çayımı içicem...

ahh ahh benim inmek istediğim kilolardan başlıyosun arkadaşım 68 i görsem bayram yapıcam valla...

İyi akşamlar arkadaşlar.Öncelikle beni de aranıza aldıgınız icin teşekkür ederim...

Gelelim kilolarımla yüzleşmeye.Tam da tahmin ettiğim gibi kilo almışım 77.1 olmuşum:2:

Bugün yediklerim şöyle;

Sabah

Herzamanki gibi k falakes ve süt(1 kase)

Ara Öğün

Unuttuğum için bir şey yiyemedim ne yazık ki

Öğle

Yarım dilim ekmek,1 kibrit kutusu kadar peynir ve çay

Ara Öğün

4 buçuk gibi 1 elma

Akşam
1 kase çorba
2 kaşık kadar yoğurtlu ıspanak
2 kasık kavurma
ekmek yemedim

1 saate kadar da 1 meyve yerim sanırım

Bol çay içtim gün içinde ve 2 litre kadar su içtim.Am suyu fazla içmek fanaymış neredeyse tuvalette yatıp kalkacağım artık
Bitki çayı içemedim yoktu çünkü ama en kısa sürede 5'i bir yerdeye başlayacağım bende pek işe yarıyor çünkü.Spora da daha başlayamadım
Sizler neler yaptınız?

hemen hemenn yediklerimi yazayımmm...sanki az yemiş gibi yüzlü yüzlüü:)))

sabah: 3 dilim kasar
7-8 yesil zeytin
2 dilim salam
2 salatalık 2 domates
1 dilim ekmekk
2 fincan çayy

öğle: 1 nescafe
birazcıkk karpuz cekirdegi

akşam:5 kanat salata 1 dilim ekmek 1 diyet kola

bişii sölemeyinn tamamm kabull ediorumm çok yemişimm abartmısımm özelliklee kahvaltıdaa amaaa

ısınma turlarıı diyelimmm:)))

Bende hamileyken kilo aldim 60 kilo olurmuyum diyordum oldum bugune kadar hic kilo almamistim simdi 58 kiloyum eski halime donmek istiyorum bana yardim edecek arkadaslara ihtiyacim var

bişii sölemeyinn tamamm kabull ediorumm çok yemişimm abartmısımm özelliklee kahvaltıdaa amaaa

ısınma turlarıı diyelimmm:)))

arkadasım sabah yemen normal bence akşam yemek yemiyeceksin fazla asıl
sabah yediklerin saten akşama kadar sana güç verecek akşam az yemek taraftarıyım ben
tabi bu benim düşüncem
arkadaslar ne der bilemem

bende tam buğday ekmeğine köy peyniri ve tere koyup yedim
maydanoz sapı kaynatmıştım limon sıkıp onu içtim

spor yapamıyorum ama baslamayı düşünüyorum

günaydın kızlarrrr

akşam yediklerim,

tavuk sote,
3 kaşık kepekli makarna
yoğurt

sabah kahvaltı yapamadım evde

yarım simit ve çay

şimdi yeşil çayımı içicem

akşam sadece leslie 1 mil ama arkasından 2 parça bitter çikolata ve kahve (((

olacak olacak zamanla diyorum daaa bakalım ne olacakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…