İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

bence söle yapalım
diyetten an cok anlayan kişi bize hergün sunları yiyelim diye diyet listesi versin
ama mesela yarın yapacağımız diyet listesini bugün versin uymayanlara ceza verelim
hergün aynı saatlerde burda olup uyup uymadığımı yazalım nasıl olur

Arkadaşlar;

Diyetimizin kurallarını ekliyorum. Bunlara eklemek istediğiniz olursa söyleyin ekleyelim.

1. Her gün 3 lt su içilecek.
2. Günde 3 kupa yeşil çay içilecek.
3. Şekerli şeylerden uzak durulacak.. Eğer 1 hafta bunu başarabilirsek hafta bitiminde ödül olarak tatlı yiyebiliriz. Ama öğle saatlerinde olmak şartıyla..
4. Günde 3 dilim ekmekten fazla yenmeyecek. Sabah, öğle ve akşam 1'er dilim ekmek yenebilir. Esmer ekmek olmak şartıyla..
5. Her akşam 500 adım yerinde sayma yapılacak. Bu ilk hafta için böyle olsun. Alıştığımızda daha fazla artıralım. Buna ek olarak günde 50 sopa çevirme hareketi yapalım. Bu hareket bel ve göbek kısmını çok inceltiyor. Denedim ve faydasını gördüm.

NOT : 1 günlük sporunu yapmayanlar ertesi gün iki katını yaparak kendisine ceza verecek..

Eklemek istedikleriniz varsa ekleyelim arkadaşlar.. Sirke ben içemiyorum ama yapmak isterseniz siz yapabilirsiniz. Bana çok zor geliyor.

Ben protein ve sebze ağırlıklı beslenerek kilo vermeyi düşünüyorum. Karbonhidratları hayatımdan tamamen çıkarmak istiyorum aslında ama şimdilik sadece sabah kahvaltısında 1 dilim ekmek yiyeceğim. Öğle ve akşam ekmek ve karbonhidrat olmayacak..

Birde akşam yemeğini en geç 19:00 gibi yemeliyiz. Çünkü yemekten 2 saat sonra ara öğün yapabiliyoruz. Saat 21:00 oluyor ve yatmamıza az kalıyor yani.. Yatmadan 1 - 2 saat önce ara öğünü de yemiş olmamız lazım.. Bu yüzden akşam yemeği için 19:00 iyidir bence..

Tamadır canım.. En güzeli en sağlıklısı bu olacak sanırım... ekmeği bende sadece sabah düşünüyorum.. birbirimizi iyi takip edip bol bol motive edelim... her gün yazalım ama günde 1 kerede olsa çünkü bunun çok faydası olacak eminim... sopa dediğin oklava ile bel çevirme diyosun sanırım.. birde bence düşükten başlayıp mekik eklersen en azından ilerleyen haftalarda yapalım. ben plates lastiği ile yapıyorum daha rahat oluyo...

geçenlerde gülben ergenin programına bi adam çıktı 300 kilo'dan 100 kiloya inmiş neler yaptığını anlatmıştı biraz süre kısıtlı olduğu için tam anlatamadı ama irade azim gerçekten takdir edilmeli

ben ancak regl dönemim bitince baslayabilirim
suan kendimi cok kötü hissediyorum
karın ağrısı beni mahvetmiş durumda
herkese kolay gelsin

Bu gün diyetimize başlıyoruz....

Sabah kahvaltısı olarak;

1 ince küçük lavaş içine beyaz peynir koydum. Çayla beraber afiyetle yedim...

Ara öğün olarak;

1 mandalina ve 1 kupa ısırgan çayı içeceğim..

Öğlene kadar 1 lt suyumu bitirmiş olacağım..

Hadi bakalım sizden de menülerinizi paylaşmanızı bekliyorum...

günaydın arkadaslar
nasılız bakalım
kendime tam buğday ekmeğine yağsız kasarlı tost yaptım
yanında yesil cay içtim

sarımsak cayı kullanan var mı?

günaydın kızlar,

geç kaldım biraz ama malum hafta başı,

nihayet başlıyoruz...

sabah 8,20 :

1 dilim ekmek (denge)
1 dilim peynir
1 bardak çay
1 tatlı kaşığı ev yapımı kahvaltılık sos

ara

1 bardak yeşil çay
3 adet form bisküvi
bol bol su içmeye çalışıcam tabi birde

günaydın :)

bende 1 haşlanmış yumurta
çokk küçük beyaz peynir
bi kaç zeytin
2 bardak şekersiz çay
itiraf ediyorum dayanamadım 2 çay kaşığı çikolata yedim (((

şuan maydonozlu limonlu form çayı içiyorum

Son düzenleme:
Günaydın elekon,

Sarımsak çayını bende merak ediyorum. Kullanan varsa bizi bilgilendirebilir mi??

ben bi siteden bu tarifi buldum

Yağları Yakan Sarımsak Çayı Tarifi Malzemeler:

Taze zencefil veya kuru zencefil,
Sarımsak, Limon suyu,
Bal.

Hazırlanması ve Kullanılması:

2 bardak kaynayan suyun içine 4-5 adet parmak ucu büyüklüğünde taze veya kuru zencefil koyarak yaklaşık 6 dakika kadar kaynatın. Daha sonra karışımın içine 2 adet büyük veya 3 adet küçük sarımsağı rendeleyerek katın. Yarım tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu da ekleyerek katın. Ilıdıktan sonra 2 küçük kahve kaşığı bal ekleyerek tatlandırın. Yağları yakan sarımsak çayından her sabah ve akşam birer fincan için. Sarımsak çayını çok açken veya çok tokken içmemelisiniz. İdeal kilonuza kavuşana kadar birkaç hafta süreyle ve belirtilen miktarlarda tüketmeye devam edin. Yağları yakan sarımsak çayı bağırsakları çalıştırmasının yanı sıra yağları yakan etkisi ile de zayıflamaya büyük bir katkı sağlamaktadır. Zayıflama çayları arasında hemen adını duyuran bu çay, ünlü yıldız Angelina Jolie ‘nin 11 kilo vermesini sağlamasıyla da bir anda dikkatleri üzerine çekti. Sarımsak çayı ile siz de fazla yağlarınızı yakın. Sarımsak çayı ülkemizde ünlü diyetisyen Ender Saraç tarafından kendi hastalarına uygulanan ve önerilen bir çay olarak da bilinmektedir. Ender Saraç zayıflama çayları arasında en çok sarımsak çayı tavsiyesinde bulunmaktadır. Sarımsak çayı içerek yağlarınızı daha hızlı bir şekilde yakabilir ve bu sayede daha kolay bir şekilde zayıflayabilirsiniz.

acaba sarımsak koku yapar mı bide tadı nasıl ki?

bende gördüm bu tarifi ama aynen kokudan korkuyorum, özellikle işyerinde kokar diye...

Öğle yemeği menüm;

1 kepçe çorba
1 tavuk but haşlanmış derisiz
Yağsız yeşil salata
1 yk haşlanmış kabak
2 yk yoğurt
2 yk kısır

Ara öğün olarak;

2 mandalina

1 büyük fincan sade Türk kahvesi..
Sabahtan öğle yemeğine kadar 1 lt su içtim. İş çıkışına kadar 1 lt daha bitirmeye çalışacağım..

öğle yemeğim;

5-6 yk pırasa yemeği
1 bardak ayran
yarım parça peynirli gül böreği. ( ekmek yemedim onu yedim )

ara sabahki form bisküvinin kalan 3 ü
1 çay bardağı tek şekerli nescafe
şekersiz çay 5 6 bardak olmuştur...

şu saate kadar 1 litre su içtim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…