İlk Kavgadan Sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mandarins

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
1.267
1.850
333
İstanbul
Kızlar selam,

7- aylık ilişkimizde hiç bir kavgamız olmadı. 2 gün önce nasıl böyle bir şey yaptıysam " iyi geceler mesajımı gördün cevap vermedin" diye çıkıştım. Nasıl böyle gerzek bişi dedim inanın bilmiyorum. Konu ordan bi açıldı gecenin 2sinde sen şunu yaptın ben bunu yaptıma dönüştü. Herzaman yapıcı olan adam "ben böyle şeylerle uğramam, hiçbişeyi ikinci yapmamı beklemeden hemen söylüosun, biraz bekle, düşün" falan die çıkıştı bana. Yani incir çekirdeğini doldurmayacak bişey o kdr büyüdü ki şoktayım. Kapattık, Dün akşamüstü aradım. Bitik bi haldeyim böyle birşey tekrar yaşamak istemiyorum, konunun tekrar açılmasını istemiyorum, ama tabi bi ara analiz ederiz dedi" 3 günlüğüne tatile gidiyordu, aslında gitmeyecektim ama mekan değişikliği iyi olur dedi. Sonuçta daha sakin konuşuruz, ayrılsakta birbirimize sevgimiz saygımız devam eder dedi.

Dün gece fln hiç aramadı gittim vardım diyebilirdi. Şuanda da aramadı.
Tabiki aramak istiyorum ama ne iyi olur şuanda.
Panik oldum çok, böyle bir kavgadan hemde ilk kavgadan harika mükemel dediğimiz yıllar önce birbirmizi tanısaydık keşke dediğimiz ilişki biter mi?
Lütfen tavsiye verin

3 günlüğüne tatile gidiyordu, aslında gitmeyecektim ama mekan değişikliği iyi olur dedi.
bunun sizin kavgayla ne alakası olabilir ki? başka bir durum olmadığına emin misiniz? ve bu kadar basit bir konudan ayrılmak da ayrılmak için bahane gibi geldi bana...
bir de sizin sandığınız kadar ilişkiniz mükemmel olmayabilir karşı taraf için

Ben daha ilk aydan iki kez böyle saçma bir triplere girmiştim, aslında böyle biri değilim ama iş stresimi ona yansıttım ve farkında olduğu için üstelemedi alttan alan o oldu yine de. Ben de artık daha çok dikkat ediyorum. Evet hata yapmış olabilirsin benim gibi ama onun tepkisi de bence fazla. Ki bizimki sizinkine göre hem çok yeni hem de internetten tanıştığımız için tam bir ilişki gibi değil yani, havada bir ilişki olmasına rağmen alttan aldı seninki biraz garip davranmış ayrılırıza getirmiş.

Sevgiliniz de hazırmış, rahat tatil yapmak için şutu almış gole çevirmiş.
Uzattıkça uzatmış, sündürdükçe sündürmüş.
Abartmasın
Aramayın
Şişirmeyin egosunu şunun.

😂Sanki aldatıldı, bitik durumdaymış mış. Yok sonra analiz edermiş miş.
İçim bayıldı

bunun sizin kavgayla ne alakası olabilir ki? başka bir durum olmadığına emin misiniz? ve bu kadar basit bir konudan ayrılmak da ayrılmak için bahane gibi geldi bana...
bir de sizin sandığınız kadar ilişkiniz mükemmel olmayabilir karşı taraf için

ayrılık yok, ama normalde sürekli konuşuruz, dün gece aramadı şimdi de aramadı.
tatil olayı önceden planlanmıştı, dün konuşurken kötü hissediyorum gitmek istemedim ama sonra düşününce iyi olur dedi.

hakkaten yuh
senin sandığın kadar iyi bir ilişkin yok arkadaşım.Adam resmen bahane etmiş sende ayy özürdilerim kusura bakma afft dedikçe dahada koz veriyosun eline
asla arama sorma hatta aksine bunun için ilişkiyi bitirebilecek bi adamla tekrar sorguluyorum herşeyi demelisin
güveninin kırılmış olması gerekiyor sanki aldattın küfrettin nedir yani

Ben daha ilk aydan iki kez böyle saçma bir triplere girmiştim, aslında böyle biri değilim ama iş stresimi ona yansıttım ve farkında olduğu için üstelemedi alttan alan o oldu yine de. Ben de artık daha çok dikkat ediyorum. Evet hata yapmış olabilirsin benim gibi ama onun tepkisi de bence fazla. Ki bizimki sizinkine göre hem çok yeni hem de internetten tanıştığımız için tam bir ilişki gibi değil yani, havada bir ilişki olmasına rağmen alttan aldı seninki biraz garip davranmış ayrılırıza getirmiş.

ayrılıza getirdi değil mi ben yanlış anlamamışım.Dün gece beni çok korkuttu dedi.

hakkaten yuh
senin sandığın kadar iyi bir ilişkin yok arkadaşım.Adam resmen bahane etmiş sende ayy özürdilerim kusura bakma afft dedikçe dahada koz veriyosun eline
asla arama sorma hatta aksine bunun için ilişkiyi bitirebilecek bi adamla tekrar sorguluyorum herşeyi demelisin
güveninin kırılmış olması gerekiyor sanki aldattın küfrettin nedir yani

yani kafam almıyor yaa,böyle bir şeyden ilişkiyi bitirme ayrılma kelimesi ne ayıp, bu olaydan 2 gün önce ailesinde yemekteydik, şöyle seviyorum böyle seviyorumlar havada uçuşuyodu.

Bana da bıraz abartı geldi yani, ne var bu kadar büyütecek mekan değişip ,analiz edecek falan .
Gitmeyeceği tatile sizinle tartıştığı için gitmesi abes. Arayıp göğe kaldırmayın.

ilk defa böyle bişi yaşadık, genel olarak çok sakin bi insan, hiçbir ilişkisinde kavga gürültü aşamadığını söyler hep, hatta bnm bazen yüksek sesle konuşmamdan bile sinilrendiğimi fln düşünüyor.

Sevgiliniz de hazırmış, rahat tatil yapmak için şutu almış gole çevirmiş.
Uzattıkça uzatmış, sündürdükçe sündürmüş.
Abartmasın
Aramayın
Şişirmeyin egosunu şunun.

😂Sanki aldatıldı, bitik durumdaymış mış. Yok sonra analiz edermiş miş.
İçim bayıldı

tatil epey önceden planlıydı, hiç öyle antin kuntin işleri yoktur, evimizin anahtarları fln hep vardı birbirimizde.Diyorum ya en küçük bi şüphem olsa ulan bahane ediyor diye, daha dik dururum. Şimdi sanki iyi giden ilişkiyi ben kötü yapmışım gibi hissediyorum. zaten nasılsa görüşeceğiz gelince. Ama ozamana kdr aramaması beni yıkar.

tatil epey önceden planlıydı, hiç öyle antin kuntin işleri yoktur, evimizin anahtarları fln hep vardı birbirimizde.Diyorum ya en küçük bi şüphem olsa ulan bahane ediyor diye, daha dik dururum. Şimdi sanki iyi giden ilişkiyi ben kötü yapmışım gibi hissediyorum. zaten nasılsa görüşeceğiz gelince. Ama ozamana kdr aramaması beni yıkar.
Ama insan inanmak istediğine inanır zaten :) Çok abartmış ve boş yere abartmış. Onu kendinize aklamayın..

Kızlar selam,

7- aylık ilişkimizde hiç bir kavgamız olmadı. 2 gün önce nasıl böyle bir şey yaptıysam " iyi geceler mesajımı gördün cevap vermedin" diye çıkıştım. Nasıl böyle gerzek bişi dedim inanın bilmiyorum. Konu ordan bi açıldı gecenin 2sinde sen şunu yaptın ben bunu yaptıma dönüştü. Herzaman yapıcı olan adam "ben böyle şeylerle uğramam, hiçbişeyi ikinci yapmamı beklemeden hemen söylüosun, biraz bekle, düşün" falan die çıkıştı bana. Yani incir çekirdeğini doldurmayacak bişey o kdr büyüdü ki şoktayım. Kapattık, Dün akşamüstü aradım. Bitik bi haldeyim böyle birşey tekrar yaşamak istemiyorum, konunun tekrar açılmasını istemiyorum, ama tabi bi ara analiz ederiz dedi" 3 günlüğüne tatile gidiyordu, aslında gitmeyecektim ama mekan değişikliği iyi olur dedi. Sonuçta daha sakin konuşuruz, ayrılsakta birbirimize sevgimiz saygımız devam eder dedi.

Panik oldum çok, böyle bir kavgadan hemde ilk kavgadan harika mükemel dediğimiz yıllar önce birbirmizi tanısaydık keşke dediğimiz ilişki biter mi?
Lütfen tavsiye verin
Soylediginiz sey gerzekce degilki.Ufacik bir naz yapmadir olsa olsa.7 aylik taptaze iliski diyorsunuz.sen su yaptin sen bunu yaptin dediyse icinde birseyler biriktirmis belli ki.sakın ustune dusmeyin,abarti bir sekilde manipule ediliyorsunuz.sizi uzecekmis kokulari geldi bana.lutfen dikkat edin.boyle kavgayla iliski bitirecekse zaten bitirsin.ve bazen tartisma iyidir ,iliskiye bakis acisini gosterir.siz sakin sakin,mantikli sekilde cozumlemeye calisin.

Kızlar selam,

Lütfen tavsiye verin
Yaslariniz kac?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X