İlk Kavgadan Sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böylesi nazlar niyazlar her ilişkide olur ki, ben hala arada yapıyorum eşime, gönlümü almaya çalışır etrafımda dolaşıp dil döker,ertesi gün bütün gün durup durup emoji atar kendince troller beni, al sana 80 tane mesaj, atla deve değil yani.

Bence onun size dair kafası karışıkmış bunu fırsata çevirmeye çalışmış yalnız kalıp düşünmek için, bu olayın sonunda ayrılık kararı gelirse bu tripten dolayı değil genel olarak ilişkideki memnuniyetsizliğinden dolayıdır. Çok üzülmenize gerek yok geçinmeye gönlü yoksa zaten bişe yapamazsınız ki.

valla olabilirler, ilk defa içime kurt düştü
Şuan dünkünden daha farklı noktadayım. Dün sevgilim beni arasın hata yaptım diyordum, şuan acaba bu bi işaret mi diyorum. çünkü tanıdığım adamdan eser yok.Tatil konusuna hiç takılmıyorum, aylar önceden belli bi tatildi.
Tatil konusuna niye takılmıyorsun? Bir an önce takıl. Tatile yalnız mı gitti? Sen neden yoksun, planın içinde değilsin? Bunlar önemli.

Bence de aslinda tatil konusuna takilmalisin. Diyorsun ki ben takılmıyorum çünkü bunu onceden planlamısti. Onceden planlamis olabilir ama artik hayatında sen varsın eni durumlara uyum saglamali. Mesela gittigi yere seni cagiramiyordu vs. Son durum nedir aradı mi seni

Bence de aslinda tatil konusuna takilmalisin. Diyorsun ki ben takılmıyorum çünkü bunu onceden planlamısti. Onceden planlamis olabilir ama artik hayatında sen varsın eni durumlara uyum saglamali. Mesela gittigi yere seni cagiramiyordu vs. Son durum nedir aradı mi seni

erkek erkeğe tatile gittiler. Ben de kızkıza gittiğim için sorun değil bu. aradı bu konuyu açtığımın akşamı, gelene kdr da aradı hep, o kendi kafasında normale döndü ama benim düşüncelerimde bir gram ilerleme olmadı malesef.

konuyu açtığım akşam aradı soğuk soğuk konuştu, ertesi gün fln başladı normal hallerine.
Erkek erkeğe olduğundan emin misin o tatilin? :KK8: E gitmiş gezmiş tozmuş, seni kırıp döküp. Sırf rahat takılabilmek için seni ruh gibi gezdirdi günlerce.
Doydu geldi, şimdi '' Eee nerde kalmıştık? '' diyo. Gözünü aç gözünü.

Erkek erkeğe olduğundan emin misin o tatilin? :KK8: E gitmiş gezmiş tozmuş, seni kırıp döküp. Sırf rahat takılabilmek için seni ruh gibi gezdirdi günlerce.
Doydu geldi, şimdi '' Eee nerde kalmıştık? '' diyo. Gözünü aç gözünü.

ama hiç beni dinlemiosun.tatile gece gitti, ertesi gün de aradı beni.ben konuyu sabah açmıştım, akşam da aradı. tatilden bağımsız düşün şu olayı.ama yine de kırdı döktü o ayrı.

Burda problem tatile gitmesi değil bana kalırsa. Tatile gitti aldatmıştır kesin tarzı yorumlar yapılmış. Benim gördüğüm sorun şu, manipüle edilmişsiniz. En ufak bir tartışmayı tolere edemediği gibi sizi suçlu hissettirmiş, kendinizi sorgulamışsınız hata aramışsınız. Böyle ufak tefek tartışmalar olur yani ne var ki sırf niye mesajıma cevap vermedin dediniz diye kendinizi niye suçluyorsunuz? Kötü bir şey yapmamışsınız ama hemen kestirip atmış sizi suçlamış. Ne kadar dikkate alırsınız yorumumu bilmiyorum ama bu tavır hızla psikolojik şiddete evrilecek sizi uyarayım. En ufak bir şeyde sizi suçlu hissettirecek, ayrılık lafını geveleyip kısa bir süre soğuk davranacak kaybetme korkusuyla suçluluğunuzu artıracak ama sizin olayın etkisinden çıkıp doğru değerlendirmenize veya ondan soğumanıza neden olacak kadar arayı açmadan geri dönüp hiçbir şey yokmuş gibi davranmaya devam edecek ve siz, bu defa ucuz kurtuldum bir daha asla böyle ‘hatalar’ yapmamalıyım diye düşüneceksiniz. Sonuç, özgüveni azalmış, bağımlı bir kadın. Elbette bu böyle olmak zorunda değil ama lütfen çok dikkatle gözlemleyin tavırlarını. Kendinizi iyi hissetmemeye başladığınız an bu ilişkiden kurtulun. Asla bu kadar basit olaylar için sizde suçluluk uyandırmasına izin vermeyin, arada sırada her ilişkide olan atışmalar bunlar siz hatalı değilsiniz bu konuda.

Burda problem tatile gitmesi değil bana kalırsa. Tatile gitti aldatmıştır kesin tarzı yorumlar yapılmış. Benim gördüğüm sorun şu, manipüle edilmişsiniz. En ufak bir tartışmayı tolere edemediği gibi sizi suçlu hissettirmiş, kendinizi sorgulamışsınız hata aramışsınız. Böyle ufak tefek tartışmalar olur yani ne var ki sırf niye mesajıma cevap vermedin dediniz diye kendinizi niye suçluyorsunuz? Kötü bir şey yapmamışsınız ama hemen kestirip atmış sizi suçlamış. Ne kadar dikkate alırsınız yorumumu bilmiyorum ama bu tavır hızla psikolojik şiddete evrilecek sizi uyarayım. En ufak bir şeyde sizi suçlu hissettirecek, ayrılık lafını geveleyip kısa bir süre soğuk davranacak kaybetme korkusuyla suçluluğunuzu artıracak ama sizin olayın etkisinden çıkıp doğru değerlendirmenize veya ondan soğumanıza neden olacak kadar arayı açmadan geri dönüp hiçbir şey yokmuş gibi davranmaya devam edecek ve siz, bu defa ucuz kurtuldum bir daha asla böyle ‘hatalar’ yapmamalıyım diye düşüneceksiniz. Sonuç, özgüveni azalmış, bağımlı bir kadın. Elbette bu böyle olmak zorunda değil ama lütfen çok dikkatle gözlemleyin tavırlarını. Kendinizi iyi hissetmemeye başladığınız an bu ilişkiden kurtulun. Asla bu kadar basit olaylar için sizde suçluluk uyandırmasına izin vermeyin, arada sırada her ilişkide olan atışmalar bunlar siz hatalı değilsiniz bu konuda.

çok güzel yazmışsınız.çok teşekkür ederim öncelikle.şuan için sular duruldu gibi. Zaten olaydan sonra 1 gün sıkıntılıydı, o sonra normale döndü ama tabi bnm içimde birşeyler değişti.Şimdi sizinde söylediğiniz gibi yine bir tartışma daha olur ve yine aynı özgür willy triplerini yaparsa die içim içimi yiyor. Aramıyorum onu hiç bakalım arıycak mı fln die kendi kendime triplere giriyorum.Şimdi aksiyon alsam pişman olurum sanırım bu sizin söylediğinizi benim de düşündüğümün tekrar edip etmediğini görmem lazım

Niye kendine gerzek diyosun ben olsam ben de sinirlenirim görüp de cevap vermeyince sinirlenir atarlanırım yani

Bence de sandiginiz kadar mukemmel bir iliski yok.ben farkli birseye takıldım.insan kavga etmedigi halde esinden niye ayrilir?sevgileri bitmismis.yeni moda cins erkeklerden.bu adamla uzun vadeli bir sey(evlilik)falan düşünüyorsanız yuruyebilecegini düşünmüyorum.tartismasiz iliski mi olur ayrica?. En ufak tartismada boyle ozgur willy tripleri yorucu be..sorumluluk almaz,sıkıntıya gelemez tipte birisi belli ki.uzer sizi.

Cinsiyetçi gibi konuşucam ama bunun gibi adamlara "karı kılıklı" diyorum ben. Sanki ne yapmışsınız da bu hale gelmiş. Kendinizle ilgili ettiğiniz laflar da adamın sizi parmağında rahatça oynaticagini gosteriyo

Ne abartılı, büyük büyük laflar bunlar 😏
Yok ayrılsak şöyle olur filan, bu kadar basit bir şeyde böyle yapıyorsa, daha karışık bir olayda neler olur bilemedim doğrusu.
Bundan sonra rahatsız olduğunuz hiçbir şeyi ona söyleyemeyeceksiniz maalesef.
Yani böylece sizi sindirmiş oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X