- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba yaslar kucuk mu dedim ama 44 yasinda bir beyfendinin boyle yapmasi coook buyuk soru isareti olusturdu karakteri konusunda.Yasadigim icin rahat yorum yazabiliyorum.bu sebepten dolayi bu tepkiler verilmez,saglikli degil.iliski gecmisi nasil acaba beyfendinin?
Bence siz kendi tarafınızdan anlatyrsnz çocuk dolmuş siz sürekli üstüne düşüyorsunuz anlaşılan bide bazı erkekler tartismayi tribi hiç sevmez mesela benim eşim ama kalkıp ta biz kavga edince byle yapmaz yinede. Uzatmaz unutur gider
Acaba yaslar kucuk mu dedim ama 44 yasinda bir beyfendinin boyle yapmasi coook buyuk soru isareti olusturdu karakteri konusunda.Yasadigim icin rahat yorum yazabiliyorum.bu sebepten dolayi bu tepkiler verilmez,saglikli degil.iliski gecmisi nasil acaba beyfendinin?
Adam kendini Hollywood filminde başrol falan mı sanıyor ? Ufak bir kavga için 3 günlük tatil e gidecek kadar neyin kafası bu ?
Sizde kesinlikle aramayin. Kimsenin pesinden kosmayin.Kızlar selam,
7- aylık ilişkimizde hiç bir kavgamız olmadı. 2 gün önce nasıl böyle bir şey yaptıysam " iyi geceler mesajımı gördün cevap vermedin" diye çıkıştım. Nasıl böyle gerzek bişi dedim inanın bilmiyorum. Konu ordan bi açıldı gecenin 2sinde sen şunu yaptın ben bunu yaptıma dönüştü. Herzaman yapıcı olan adam "ben böyle şeylerle uğramam, hiçbişeyi ikinci yapmamı beklemeden hemen söylüosun, biraz bekle, düşün" falan die çıkıştı bana. Yani incir çekirdeğini doldurmayacak bişey o kdr büyüdü ki şoktayım. Kapattık, Dün akşamüstü aradım. Bitik bi haldeyim böyle birşey tekrar yaşamak istemiyorum, konunun tekrar açılmasını istemiyorum, ama tabi bi ara analiz ederiz dedi" 3 günlüğüne tatile gidiyordu, aslında gitmeyecektim ama mekan değişikliği iyi olur dedi. Sonuçta daha sakin konuşuruz, ayrılsakta birbirimize sevgimiz saygımız devam eder dedi.
Dün gece fln hiç aramadı gittim vardım diyebilirdi. Şuanda da aramadı.
Tabiki aramak istiyorum ama ne iyi olur şuanda.
Panik oldum çok, böyle bir kavgadan hemde ilk kavgadan harika mükemel dediğimiz yıllar önce birbirmizi tanısaydık keşke dediğimiz ilişki biter mi?
Lütfen tavsiye verin
Kavga etmemisler.bosanma nedeni kavga etmemesi esini bastirmasi olabilir mi sorusunu sorarim?kavga etmediler de sorun neydi?boşanmış bir çocugu var. evliliğinde bir kere bile kavga etmediklerinden bahsetmişti hep.genel olarak cok sakin ve yapıcıydı.
Kavga etmemisler.bosanma nedeni kavga etmemesi esini bastirmasi olabilir mi sorusunu sorarim?kavga etmediler de sorun neydi?
Biraz abartmamiş misiniz7 ay kavga fln etmemek bilemedim ya, sanki biraz fazla saygı var aranızda ikinizde rahat değilsiniz gibi. Ayrıca sevgilime gördüm cevap vermedim diye soylenmeyeceksem kime söyleneceğim. Tatili rahat geçirmek için yapılan bir oyun gibi geldi bana açıkçası. Ama karakteri böyleyse cok zor bir insan. Söylediğimizde hiçbirşey yok gerçekten.
Tabiki yersiz , hazır tatile gitmisken yazmam aramam gezer tozarim kafasiyla kavgayı bahane etmiş gibi görünüyor .Kızlarla da görüşüyor olabilirtatil önceden planlıydı. Ama ufak kavga konusunda haklısın, bu kadar tepki yersiz değil mi? ve aramıyor olması?
Balık burcu mu sevgiliniz![]()
7 ay kavga etmemek demissiniz ben de oraya takildim ama beyefendi evliykende karisiyla hic kavga etmedigini soylemis.daha da anormal olan o geldi bana.evlilik geciren her insan o dinamigi bilir.kavga etmemek,tartismamak bir problemdir.bunu psikologlar,psikiyatristler bas bas bagirir.kavga edin (saglikli sekilde ) ve cozume gidin der.Biraz abartmamiş misiniz7 ay kavga fln etmemek bilemedim ya, sanki biraz fazla saygı var aranızda ikinizde rahat değilsiniz gibi. Ayrıca sevgilime gördüm cevap vermedim diye soylenmeyeceksem kime söyleneceğim. Tatili rahat geçirmek için yapılan bir oyun gibi geldi bana açıkçası. Ama karakteri böyleyse cok zor bir insan. Söylediğimizde hiçbirşey yok gerçekten.
Siz evlilik ya da ciddi iliski yasadiniz mi daha once?valla ne diyeceğimi bilmiyorum, şu yazdığımı 2 gün önce başkası yazsa okusam hayatta inanmazdım. Zaten bu kdr şokta olmamın ve üzülmemin sebebi de aramızdaki iletişimde bu hale gelmemiş olmamız
7 ay kavga etmemek demissiniz ben de oraya takildim ama beyefendi evliykende karisiyla hic kavga etmedigini soylemis.daha da anormal olan o geldi bana.evlilik geciren her insan o dinamigi bilir.kavga etmemek,tartismamak bir problemdir.bunu psikologlar,psikiyatristler bas bas bagirir.kavga edin (saglikli sekilde ) ve cozume gidin der.
Siz evlilik ya da ciddi iliski yasadiniz mi daha once?