Siz kendinizi uzmeden,hirpalamadan gozlemleyin.ilk arayan siz olmayin.valla bilmiyorum ki bana söylenen bu.
ama böyle bi küçük kavga onu bu kadar etkilediyse doğru olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz kendinizi uzmeden,hirpalamadan gozlemleyin.ilk arayan siz olmayin.valla bilmiyorum ki bana söylenen bu.
ama böyle bi küçük kavga onu bu kadar etkilediyse doğru olabilir.
Ay nasıl bildimevet balık burcu:)
Ay nasıl bildimbende de var bir adet
Onlar anlayıslı iyi niyetli insanlar ama her seyi zihinlerinde yasıyorlar.... Olayları büyütmeleri ne yaızk ki cok anlam yüklemekten kaynaklı
En güzel yanıt umursamamak olur. Umursanmadığında normale dönüyorlar üstlerine düştükçe daha da şahlanırlarinanın kendinizi bosuna sucluyrosunuz sizlik durum yok buna lütfen inanın. Kendisi asması lazım. Kendisi asınca da sizi arayıp soracak bir sey olmamıs gbi de devam edecek..
En büyük sıkıntıları bu işte, her seyi biriktirmek büyütmek sıcagı sıcağına halletmek yerine içinde yaşayıp asırı anlam yüklemek. Zamansız saçma alakasız anda patlamak. Kırmayım diye kendilerini bastırıyırlar sonra dayanamayıp en sacma zamanda patlıyorlar.
Duygusala bağlayıp sonra bittim tükendim modunda geziyorlar![]()
Hic kavga etmemiş mi7 ay kavga etmemek demissiniz ben de oraya takildim ama beyefendi evliykende karisiyla hic kavga etmedigini soylemis.daha da anormal olan o geldi bana.evlilik geciren her insan o dinamigi bilir.kavga etmemek,tartismamak bir problemdir.bunu psikologlar,psikiyatristler bas bas bagirir.kavga edin (saglikli sekilde ) ve cozume gidin der.
iliskinizi surdurup surdurmemekte iyi dusunun. Kendince size yerinizi bildirmek istemis. Siz iyi oldugunuz surece iyi olan bi tip. Sanki bu iliskide cok yipranacakmissiniz gibi geldi bana. 7 ay iliski icinde zaten kavgalar olmaz yani nebiliyim daha yeni tanisiyorsunuzdur neyin kavgasini edebilirsinizki.
Hic kavga etmemiş miyorumların hepsini okumadım ama çok cok ilginç geldi. Herzaman eş ile ayni fikirde olunmaz ki, uyumu nasil sağlamişlar acaba. Tartışma olmadan bir evlilik düşünemiyorum
bide suan tartışma denebilecek hatta mekan değişikliği yapacak kadarda bir olayda yokki ortada. (Kavgadan kastimiz küfür et, eşya kır hakaret et değil tabii)
Hayirlisi olsun hakkinizda.yasayip goreceksiniz :)7 aydın 3 ayı pandemi aynı evde:)
bunu sayarsak bence baya uzun ilişki, yaa o dönemde aynı evin içinde bile kavga etmedik biz millet birbirini boğazlıodu.
şimdi bu kdr ufak bi şeyin bu kdr büyümesi, umursamaz konuşmaları beni cok incitti
+100000Acaba yaslar kucuk mu dedim ama 44 yasinda bir beyfendinin boyle yapmasi coook buyuk soru isareti olusturdu karakteri konusunda.Yasadigim icin rahat yorum yazabiliyorum.bu sebepten dolayi bu tepkiler verilmez,saglikli degil.iliski gecmisi nasil acaba beyfendinin?
Birbirinize karşı fazla fazla fazla saygılısınız. Onun yaninda kendinizi rahat hissediyor musunuz? Bazı şeylere susmak ilerde daha büyük tartışmalara sebep olurki zaten yukarda da söyledim inanin burda mekan değiştirecek kadar abartı bir tartışma yok.valla ne diyeceğimi bilmiyorum, şu yazdığımı 2 gün önce başkası yazsa okusam hayatta inanmazdım. Zaten bu kdr şokta olmamın ve üzülmemin sebebi de aramızdaki iletişimde bu hale gelmemiş olmamız
Bahane gibi geldi siz de süründügünüzü belli etmeyin ki ben görüpte yazmadıgı için çok kez kavga ettim çünkü yazmali 10 sn klavyeye dokunmak zor geldiyse hadi yoluna zaten
Sevgiliniz de hazırmış, rahat tatil yapmak için şutu almış gole çevirmiş.
Uzattıkça uzatmış, sündürdükçe sündürmüş.
Abartmasın
Aramayın
Şişirmeyin egosunu şunun.
Sanki aldatıldı, bitik durumdaymış mış. Yok sonra analiz edermiş miş.
İçim bayıldı
Dogru sorular!!!keske 4 sene once bu yeterliligim olsaydi!suan farkindayim ama is isten gecti.Birbirinize karşı fazla fazla fazla saygılısınız. Onun yaninda kendinizi rahat hissediyor musunuz? Bazı şeylere susmak ilerde daha büyük tartışmalara sebep olurki zaten yukarda da söyledim inanin burda mekan değiştirecek kadar abartı bir tartışma yok.
Hep susmak alttan almak bişeyleri yokmus gibi davranmak yorucu olabilir sizin için bence cok iyi tanımadan ciddi adım atmayın
Birbirinize karşı fazla fazla fazla saygılısınız. Onun yaninda kendinizi rahat hissediyor musunuz? Bazı şeylere susmak ilerde daha büyük tartışmalara sebep olurki zaten yukarda da söyledim inanin burda mekan değiştirecek kadar abartı bir tartışma yok.
Hep susmak alttan almak bişeyleri yokmus gibi davranmak yorucu olabilir sizin için bence cok iyi tanımadan ciddi adım atmayın
Sadece uyumusum afedersin deseydi kavga cikarir miydiniz?uyuyormuş ve apple watch dan görmüş uykusunun içinde. Böyle bir nedeni olduğu içinde bana diyorki " ya sen beni tanımadın mı, sana olan sevgimde bir eksiklik gördünmü, böyle biişey olduysa ne var,uyumasam bile işi var gücü var diemiomusun"
Birbirinize karşı fazla fazla fazla saygılısınız. Onun yaninda kendinizi rahat hissediyor musunuz? Bazı şeylere susmak ilerde daha büyük tartışmalara sebep olurki zaten yukarda da söyledim inanin burda mekan değiştirecek kadar abartı bir tartışma yok.
Aynısını yaşadım ama dedim ki bak ben hassasım kendimi değersiz hissediyorum sen tarafından lütfen dikkat et dedim tamama bağlandı olay ama arada bir yapmaya devam etti ediyor yani ben hala söyleniyorum kötü hissettiriyor görmüş mü görmüş sonuçtauyuyormuş ve apple watch dan görmüş uykusunun içinde. Böyle bir nedeni olduğu içinde bana diyorki " ya sen beni tanımadın mı, sana olan sevgimde bir eksiklik gördünmü, böyle biişey olduysa ne var,uyumasam bile işi var gücü var diemiomusun"
Sadece uyumusum afedersin deseydi kavga cikarir miydiniz?