İlk Kavgadan Sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet balık burcu:)
Ay nasıl bildim 😊 bende de var bir adet 😁
Onlar anlayıslı iyi niyetli insanlar ama her seyi zihinlerinde yasıyorlar.... Olayları büyütmeleri ne yaızk ki cok anlam yüklemekten kaynaklı
En güzel yanıt umursamamak olur. Umursanmadığında normale dönüyorlar üstlerine düştükçe daha da şahlanırlar 😁 inanın kendinizi bosuna sucluyrosunuz sizlik durum yok buna lütfen inanın. Kendisi asması lazım. Kendisi asınca da sizi arayıp soracak bir sey olmamıs gbi de devam edecek..
En büyük sıkıntıları bu işte, her seyi biriktirmek büyütmek sıcagı sıcağına halletmek yerine içinde yaşayıp asırı anlam yüklemek. Zamansız saçma alakasız anda patlamak. Kırmayım diye kendilerini bastırıyırlar sonra dayanamayıp en sacma zamanda patlıyorlar.
Duygusala bağlayıp sonra bittim tükendim modunda geziyorlar 😆

😶 iliskinizi surdurup surdurmemekte iyi dusunun. Kendince size yerinizi bildirmek istemis. Siz iyi oldugunuz surece iyi olan bi tip. Sanki bu iliskide cok yipranacakmissiniz gibi geldi bana. 7 ay iliski icinde zaten kavgalar olmaz yani nebiliyim daha yeni tanisiyorsunuzdur neyin kavgasini edebilirsinizki.

Ay nasıl bildim 😊 bende de var bir adet 😁
Onlar anlayıslı iyi niyetli insanlar ama her seyi zihinlerinde yasıyorlar.... Olayları büyütmeleri ne yaızk ki cok anlam yüklemekten kaynaklı
En güzel yanıt umursamamak olur. Umursanmadığında normale dönüyorlar üstlerine düştükçe daha da şahlanırlar 😁 inanın kendinizi bosuna sucluyrosunuz sizlik durum yok buna lütfen inanın. Kendisi asması lazım. Kendisi asınca da sizi arayıp soracak bir sey olmamıs gbi de devam edecek..
En büyük sıkıntıları bu işte, her seyi biriktirmek büyütmek sıcagı sıcağına halletmek yerine içinde yaşayıp asırı anlam yüklemek. Zamansız saçma alakasız anda patlamak. Kırmayım diye kendilerini bastırıyırlar sonra dayanamayıp en sacma zamanda patlıyorlar.
Duygusala bağlayıp sonra bittim tükendim modunda geziyorlar 😆

yaa inanılmaz güzel anlattınız, tam olarak kendisi de kendisini böyle tanımlıyor. Zaten kavgadaki bana söyeleyebildiği tek arguman buydu. Herseyi sıcagı sıcagına söylüyorsun, hiç bi durup düşüneyim belki birdaha yapmaz kendiliğğinden demiyorsun, bana böyle bir toleransın yok"
ya ben sıcagı sıcagına söyleyip halledip iyilik yapıyorum, kinlenmiyorum dolmuyorum ama o bunu bnm ona tahammülsüzlüğüm olarak görüyormuş.

7 ay kavga etmemek demissiniz ben de oraya takildim ama beyefendi evliykende karisiyla hic kavga etmedigini soylemis.daha da anormal olan o geldi bana.evlilik geciren her insan o dinamigi bilir.kavga etmemek,tartismamak bir problemdir.bunu psikologlar,psikiyatristler bas bas bagirir.kavga edin (saglikli sekilde ) ve cozume gidin der.
Hic kavga etmemiş mi 😳 yorumların hepsini okumadım ama çok cok ilginç geldi. Herzaman eş ile ayni fikirde olunmaz ki, uyumu nasil sağlamişlar acaba. Tartışma olmadan bir evlilik düşünemiyorum 🙄 bide suan tartışma denebilecek hatta mekan değişikliği yapacak kadarda bir olayda yokki ortada. (Kavgadan kastimiz küfür et, eşya kır hakaret et değil tabii)

😶 iliskinizi surdurup surdurmemekte iyi dusunun. Kendince size yerinizi bildirmek istemis. Siz iyi oldugunuz surece iyi olan bi tip. Sanki bu iliskide cok yipranacakmissiniz gibi geldi bana. 7 ay iliski icinde zaten kavgalar olmaz yani nebiliyim daha yeni tanisiyorsunuzdur neyin kavgasini edebilirsinizki.

7 aydın 3 ayı pandemi aynı evde:)
bunu sayarsak bence baya uzun ilişki, yaa o dönemde aynı evin içinde bile kavga etmedik biz millet birbirini boğazlıodu.
şimdi bu kdr ufak bi şeyin bu kdr büyümesi, umursamaz konuşmaları beni cok incitti

Hic kavga etmemiş mi 😳 yorumların hepsini okumadım ama çok cok ilginç geldi. Herzaman eş ile ayni fikirde olunmaz ki, uyumu nasil sağlamişlar acaba. Tartışma olmadan bir evlilik düşünemiyorum 🙄 bide suan tartışma denebilecek hatta mekan değişikliği yapacak kadarda bir olayda yokki ortada. (Kavgadan kastimiz küfür et, eşya kır hakaret et değil tabii)

valla bana söylenen o. ama şuan verdiği büyük tepkiden galiba doğru diye düşünüorum.

7 aydın 3 ayı pandemi aynı evde:)
bunu sayarsak bence baya uzun ilişki, yaa o dönemde aynı evin içinde bile kavga etmedik biz millet birbirini boğazlıodu.
şimdi bu kdr ufak bi şeyin bu kdr büyümesi, umursamaz konuşmaları beni cok incitti
Hayirlisi olsun hakkinizda.yasayip goreceksiniz :)

Bahane gibi geldi siz de süründügünüzü belli etmeyin ki ben görüpte yazmadıgı için çok kez kavga ettim çünkü yazmali 10 sn klavyeye dokunmak zor geldiyse hadi yoluna zaten

Acaba yaslar kucuk mu dedim ama 44 yasinda bir beyfendinin boyle yapmasi coook buyuk soru isareti olusturdu karakteri konusunda.Yasadigim icin rahat yorum yazabiliyorum.bu sebepten dolayi bu tepkiler verilmez,saglikli degil.iliski gecmisi nasil acaba beyfendinin?
+100000

valla ne diyeceğimi bilmiyorum, şu yazdığımı 2 gün önce başkası yazsa okusam hayatta inanmazdım. Zaten bu kdr şokta olmamın ve üzülmemin sebebi de aramızdaki iletişimde bu hale gelmemiş olmamız
Birbirinize karşı fazla fazla fazla saygılısınız. Onun yaninda kendinizi rahat hissediyor musunuz? Bazı şeylere susmak ilerde daha büyük tartışmalara sebep olurki zaten yukarda da söyledim inanin burda mekan değiştirecek kadar abartı bir tartışma yok.
Hep susmak alttan almak bişeyleri yokmus gibi davranmak yorucu olabilir sizin için bence cok iyi tanımadan ciddi adım atmayın

Bahane gibi geldi siz de süründügünüzü belli etmeyin ki ben görüpte yazmadıgı için çok kez kavga ettim çünkü yazmali 10 sn klavyeye dokunmak zor geldiyse hadi yoluna zaten

uyuyormuş ve apple watch dan görmüş uykusunun içinde. Böyle bir nedeni olduğu içinde bana diyorki " ya sen beni tanımadın mı, sana olan sevgimde bir eksiklik gördünmü, böyle biişey olduysa ne var,uyumasam bile işi var gücü var diemiomusun"

Sevgiliniz de hazırmış, rahat tatil yapmak için şutu almış gole çevirmiş.
Uzattıkça uzatmış, sündürdükçe sündürmüş.
Abartmasın
Aramayın
Şişirmeyin egosunu şunun.

😂Sanki aldatıldı, bitik durumdaymış mış. Yok sonra analiz edermiş miş.
İçim bayıldı

Ay şu erkek milletinin de nazlı halleri hemen hazırda bekliyor ha, dışardan baksan hepsi taş fırın simiti 🤦‍♀️

Birbirinize karşı fazla fazla fazla saygılısınız. Onun yaninda kendinizi rahat hissediyor musunuz? Bazı şeylere susmak ilerde daha büyük tartışmalara sebep olurki zaten yukarda da söyledim inanin burda mekan değiştirecek kadar abartı bir tartışma yok.
Hep susmak alttan almak bişeyleri yokmus gibi davranmak yorucu olabilir sizin için bence cok iyi tanımadan ciddi adım atmayın
Dogru sorular!!!keske 4 sene once bu yeterliligim olsaydi!suan farkindayim ama is isten gecti.

zaten susmadığımı alttan almadığımı, ona hiç şekilde toleransım olmadığını söylüyor. Ben yapı olarak, bir şeye bozukduysam saniyesinde söylerim. O da diyorki, bekle birdaha yapacakmıyım, tahammül et bana biraz dio.

Balık burcumu??? Lanet gele bunların triplerine😩 Salla ya baştan kokmalariyla meşhurdur bunlar 😠

uyuyormuş ve apple watch dan görmüş uykusunun içinde. Böyle bir nedeni olduğu içinde bana diyorki " ya sen beni tanımadın mı, sana olan sevgimde bir eksiklik gördünmü, böyle biişey olduysa ne var,uyumasam bile işi var gücü var diemiomusun"
Sadece uyumusum afedersin deseydi kavga cikarir miydiniz?

onun yanında cok rahatım kimsenin yanında olmadığım kadar. O da aynı şeyi benim için söylüyor. Saygı konusunda kırmızı çizgim çok önde bnm galiba, bu konuda eski erkek arklarımdan da şikayet almıştım.

Aynısını yaşadım ama dedim ki bak ben hassasım kendimi değersiz hissediyorum sen tarafından lütfen dikkat et dedim tamama bağlandı olay ama arada bir yapmaya devam etti ediyor yani ben hala söyleniyorum kötü hissettiriyor görmüş mü görmüş sonuçta

Sadece uyumusum afedersin deseydi kavga cikarir miydiniz?

aslında olay şöyle*
iyi geceler ben yatıyorum yazdım, bi saat sonra fln gördü cevap yazmadı. Sonra ben "iyi geceler dmek bu kadar mı zor dedim"

1 saat sonra fln "iyi geceler" yazdı. Ben de açtım telefonu dalga mı geçiosun, okuyosun yazmıyosun, benim sitemime iyi geceler yazıosun insan bi kusura bakma fln der dedim, sonrası tufan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X