İlk Kavgadan Sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok kelin merhemi olsa basina surermis ben de 32 yasinda iliskilerinde bir turlu dikis tutturamayan biriyim dediginiz kitabi bana da siddet, gordugum bir iliskiden sonra kardesim, hediye etmisti... :KK70: ben de okuyup cok begenmistim. Bir de gozlemlerden. Keske burada verdigimiz tavsiyeleri kendi hayatimizda da uygulayabilsek :KK43:
Bence dikis tutturamayan demeyelim aslinda cunku hepimiz dunyada degisim,gelisim gostermeye calisan yigin dolusu insan olarak bu dunyada yer kapliyorsak, yetiskin olma uzerine calismamiz ve iliskilerimizde yetiskin becerilerini kullanarak gerektiginde hatalar da yaparak ama bunlari karsilikli tolere ederek yollarimiza devam etmemiz gerekir.Bence iliski ve evlilik tamamen beceri isi.Oyle ezberle ,karakterlerimizin ezberleriyle yuruyecek seyler degil.Herkes ezberlerini bozup karsisindaki insanin yapisini anlasa ve ona gore gecinme yolu arasa sorunlar cozule cozule tatli hayatlar yasanir.Matematik problemini cozme gibi birsey bu iliski isi.Hani matematik problemini cozemeyince kenara birakirdik ya oyle bisey :) ay cozemedim ayrilalim :)

Bana bu kavga gayet normal geldi. Erkek arkadasim da mesajimi görüp dönmeyince ben de cok sinirleniyorum. Bi cevap vermek ne kadar zor olabilir ki. Ama sizin de rahatsiz olduğunuz seyleri hemen söylemeniz biraz itici. Cok büyük seyler değilse ufak tefek hatalar tolere edilebilmeli. Devam ederse uyarılmalı.

Son düzenleme:
Konu kavgalik birsey degil,adam başkasıyla mi tatile gidiyor acaba ,belki ondan bu feveranli haller,umursamamalar ,ayrica en ufak seyde bitiyorsa bitsin,
Emek ve deger yoksa alti bos o iliskinin demektir

bence soyle yapın tatıl boyunca onu hıc aramayın sormayın.
tatıl donusunde de aranızda hıc bısey olmamış gıbı davranın ılıskınızı devam ettirmek istiyorsanız.
ama sızle arasını bozup da tatıle gıtmıs bırı ıcın bunlara değer mı bılmıyıorum.
eskı esıyle de adamın umursamaz olduğu ıcın ayrılmış olabilirler mi?

Bunu söylediğim için sevilmeyeceğim ama biri bana hesap sorar şekilde, bütün tanıdıklarım dahil, ''neden mesajımı görüp cevap yazmadın'' çıkışı yaparsa, ben de o kişiye yapıp yapmadığı her şeyi sıralar, burnundan getiririm.
Bunlar çok özgüvensiz ve boş hareketler. Durduk yere insanlara çıkışmaya gerek yok, zaten kendisi sonra bunu açıklayablilir. Vakti olunca yazar zaten, triplere girmeye gerek yok.
Adamı haklı buluyorum ama kaybetmeye de korkmanızı yersiz buluyorum.
Hayatta vazgeçilemeyecek tek kişi, insanin biricik kendisi.

bence soyle yapın tatıl boyunca onu hıc aramayın sormayın.
tatıl donusunde de aranızda hıc bısey olmamış gıbı davranın ılıskınızı devam ettirmek istiyorsanız.
ama sızle arasını bozup da tatıle gıtmıs bırı ıcın bunlara değer mı bılmıyıorum.
eskı esıyle de adamın umursamaz olduğu ıcın ayrılmış olabilirler mi?

valla olabilirler, ilk defa içime kurt düştü
Şuan dünkünden daha farklı noktadayım. Dün sevgilim beni arasın hata yaptım diyordum, şuan acaba bu bi işaret mi diyorum. çünkü tanıdığım adamdan eser yok.Tatil konusuna hiç takılmıyorum, aylar önceden belli bi tatildi.

• Beğen
Reactions: The
Kızlar selam,

7- aylık ilişkimizde hiç bir kavgamız olmadı. 2 gün önce nasıl böyle bir şey yaptıysam " iyi geceler mesajımı gördün cevap vermedin" diye çıkıştım. Nasıl böyle gerzek bişi dedim inanın bilmiyorum. Konu ordan bi açıldı gecenin 2sinde sen şunu yaptın ben bunu yaptıma dönüştü. Herzaman yapıcı olan adam "ben böyle şeylerle uğramam, hiçbişeyi ikinci yapmamı beklemeden hemen söylüosun, biraz bekle, düşün" falan die çıkıştı bana. Yani incir çekirdeğini doldurmayacak bişey o kdr büyüdü ki şoktayım. Kapattık, Dün akşamüstü aradım. Bitik bi haldeyim böyle birşey tekrar yaşamak istemiyorum, konunun tekrar açılmasını istemiyorum, ama tabi bi ara analiz ederiz dedi" 3 günlüğüne tatile gidiyordu, aslında gitmeyecektim ama mekan değişikliği iyi olur dedi. Sonuçta daha sakin konuşuruz, ayrılsakta birbirimize sevgimiz saygımız devam eder dedi.

Dün gece fln hiç aramadı gittim vardım diyebilirdi. Şuanda da aramadı.
Tabiki aramak istiyorum ama ne iyi olur şuanda.
Panik oldum çok, böyle bir kavgadan hemde ilk kavgadan harika mükemel dediğimiz yıllar önce birbirmizi tanısaydık keşke dediğimiz ilişki biter mi?
Lütfen tavsiye verin
Bana masum gelmedi. Tatil öncesi küslük çıkarmış. Tatilde rahatsız etme diye. Bı haltlar yemedigine emin misin. Arama sorma. İmkanın varsa baskına git. Her şey normalse seni özledim dersin😂 yok başka bi işler varsa kafasını kır gitsin🤪

Iyi de sevgilime böyle bir trip atamayacaksam kime atacağım ki ben, konuda inanın hiçbir şey yok. Hatalı falan da değilsiniz. Bu adam bence sizin beğenmediği yönlerinizi sinsi sinsi biriktiriyor. Bu hoşgörü değil, en ufak şeyde dökülmüş gördüğünüz gibi. Aranızda şu kadar minik bir konuyu bile büyütüp ayrılığa getiren bir adamla onun da dediği gibi saygı çerçevesi içinde ayrılın derim.

7 ay hiç tartışmanız olmassa gözünün üstünde kaş diye tartışmaya başlarsınız arada bir ufak tartışmalar tutar ilişkiyi ayakta

Kızlar selam,

7- aylık ilişkimizde hiç bir kavgamız olmadı. 2 gün önce nasıl böyle bir şey yaptıysam " iyi geceler mesajımı gördün cevap vermedin" diye çıkıştım. Nasıl böyle gerzek bişi dedim inanın bilmiyorum. Konu ordan bi açıldı gecenin 2sinde sen şunu yaptın ben bunu yaptıma dönüştü. Herzaman yapıcı olan adam "ben böyle şeylerle uğramam, hiçbişeyi ikinci yapmamı beklemeden hemen söylüosun, biraz bekle, düşün" falan die çıkıştı bana. Yani incir çekirdeğini doldurmayacak bişey o kdr büyüdü ki şoktayım. Kapattık, Dün akşamüstü aradım. Bitik bi haldeyim böyle birşey tekrar yaşamak istemiyorum, konunun tekrar açılmasını istemiyorum, ama tabi bi ara analiz ederiz dedi" 3 günlüğüne tatile gidiyordu, aslında gitmeyecektim ama mekan değişikliği iyi olur dedi. Sonuçta daha sakin konuşuruz, ayrılsakta birbirimize sevgimiz saygımız devam eder dedi.

Panik oldum çok, böyle bir kavgadan hemde ilk kavgadan harika mükemel dediğimiz yıllar önce birbirmizi tanısaydık keşke dediğimiz ilişki biter mi?
Lütfen tavsiye verin
Bence tatile gitmek için kavga yaratmış gibi geldi. Beni rahatsız etmesin aramasın diye. Dönünce barışmaya çalılacaktır

Bir evlilikte kavga etmeden nasıl boşanma kararı almışlar ki, garip.

Açıkçası 7 ay içinde birbirinize karşı trip atmak, karşıt görüş beyan etmekten kaçındığınız için sonunda garip bir kavga yaşamışsınız.

Kızlar selam,

Lütfen tavsiye verin
Adam seni duygu durumuna göre yönlendiriyor farkında mısın?
İlerde bir gün bu adam hatalı olup özür dilemesi gerekirsen sen özür dilecek hale gelirsin gözünü aç.

ayrılıza getirdi değil mi ben yanlış anlamamışım.Dün gece beni çok korkuttu dedi.
Ayrılmaktan korkan adam yanında olurdu canım, vik vik tatillerde gezmezdi. Krizi fırsata çevirmiş. Verdiği tepki çok abartılı, bu halleri şüpheli. Sakın arama.

Ayrilirsa ayrilsin ne panik oluyorsunuz? Liselilerinki gibi bir sebepten baslattiginiz kavga tabi anlamsiz olmus.

Aman sanki adam kalmadi. Bosverin. Siz de keyfinize bakin

valla olabilirler, ilk defa içime kurt düştü
Şuan dünkünden daha farklı noktadayım. Dün sevgilim beni arasın hata yaptım diyordum, şuan acaba bu bi işaret mi diyorum. çünkü tanıdığım adamdan eser yok.Tatil konusuna hiç takılmıyorum, aylar önceden belli bi tatildi.
Sonuç nedir. Aradımı aradınız mı. 😪

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X