İlk kavgada dağıldığınıza göre ilişkiniz mükemmel değilmiş. Siz öyle sanıyormuşsunuz çünkü hiç kavga etmemişsiniz. Kavga edip sonrasında anlaşıp barışıp sorunlarımızı çözüp devam ediyoruz deseydiniz o zaman mükemmel ilişki derdim. Bir ilişkinin iç yüzü kavga anında ortaya çıkar. Hiç kavga etmemek marifet değil aksine iki tarafın da içine attığının göstergesi. Karşınızdaki kişi size karşı dolmuş ve sonra alakasız bir yerden patlamış işte
kavga etmemyi gururla söylemedimki ben, sizlere biraz fikir olsun ilişkimle ilgili diye yazdım. ben bireysel olarak zaten herşeyi pat die söyleyen ve kavgaya zemin hazırlayan insanım. Ama bugüne kdr kavganın çıkmamasını ben şuna bağlıyorum. Kavgayı cıkartacak her zamanda karşıdakinin özellikle de sevgilimin alttan alması, yapıcı yaklaşması.
ama bu sefer dünyanın en basit sebebinden dolayı bu işi uzatması. Tamam ben kavga sırasında çok çirkinleşebiliyorum okey ama finalde özür dilemeye unutmaya hazırım. Bnm mükemmel die adlandırmamın nedeni, neredeyse bütün zevklerimizin uyumlu olması.Mesleklerimiz bile birbirini bütünler durumda. Bu benim daha önce yaşamadığım bişi olduğu için kendi hayatımın mükkemmeli olarak adlandırdım.