Tatil konusuna niye takılmıyorsun? Bir an önce takıl. Tatile yalnız mı gitti? Sen neden yoksun, planın içinde değilsin? Bunlar önemli.valla olabilirler, ilk defa içime kurt düştü
Şuan dünkünden daha farklı noktadayım. Dün sevgilim beni arasın hata yaptım diyordum, şuan acaba bu bi işaret mi diyorum. çünkü tanıdığım adamdan eser yok.Tatil konusuna hiç takılmıyorum, aylar önceden belli bi tatildi.
Bence de aslinda tatil konusuna takilmalisin. Diyorsun ki ben takılmıyorum çünkü bunu onceden planlamısti. Onceden planlamis olabilir ama artik hayatında sen varsın eni durumlara uyum saglamali. Mesela gittigi yere seni cagiramiyordu vs. Son durum nedir aradı mi seni
Sonuç nedir çok merak ettim?
Erkek erkeğe olduğundan emin misin o tatilin?konuyu açtığım akşam aradı soğuk soğuk konuştu, ertesi gün fln başladı normal hallerine.
Erkek erkeğe olduğundan emin misin o tatilin?E gitmiş gezmiş tozmuş, seni kırıp döküp. Sırf rahat takılabilmek için seni ruh gibi gezdirdi günlerce.
Doydu geldi, şimdi '' Eee nerde kalmıştık? '' diyo. Gözünü aç gözünü.
Su an araniz iyi ama degil mi problem yokama hiç beni dinlemiosun.tatile gece gitti, ertesi gün de aradı beni.ben konuyu sabah açmıştım, akşam da aradı. tatilden bağımsız düşün şu olayı.ama yine de kırdı döktü o ayrı.
Burda problem tatile gitmesi değil bana kalırsa. Tatile gitti aldatmıştır kesin tarzı yorumlar yapılmış. Benim gördüğüm sorun şu, manipüle edilmişsiniz. En ufak bir tartışmayı tolere edemediği gibi sizi suçlu hissettirmiş, kendinizi sorgulamışsınız hata aramışsınız. Böyle ufak tefek tartışmalar olur yani ne var ki sırf niye mesajıma cevap vermedin dediniz diye kendinizi niye suçluyorsunuz? Kötü bir şey yapmamışsınız ama hemen kestirip atmış sizi suçlamış. Ne kadar dikkate alırsınız yorumumu bilmiyorum ama bu tavır hızla psikolojik şiddete evrilecek sizi uyarayım. En ufak bir şeyde sizi suçlu hissettirecek, ayrılık lafını geveleyip kısa bir süre soğuk davranacak kaybetme korkusuyla suçluluğunuzu artıracak ama sizin olayın etkisinden çıkıp doğru değerlendirmenize veya ondan soğumanıza neden olacak kadar arayı açmadan geri dönüp hiçbir şey yokmuş gibi davranmaya devam edecek ve siz, bu defa ucuz kurtuldum bir daha asla böyle ‘hatalar’ yapmamalıyım diye düşüneceksiniz. Sonuç, özgüveni azalmış, bağımlı bir kadın. Elbette bu böyle olmak zorunda değil ama lütfen çok dikkatle gözlemleyin tavırlarını. Kendinizi iyi hissetmemeye başladığınız an bu ilişkiden kurtulun. Asla bu kadar basit olaylar için sizde suçluluk uyandırmasına izin vermeyin, arada sırada her ilişkide olan atışmalar bunlar siz hatalı değilsiniz bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?