- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
2.5 yılda 1 kez olmussa tekrarlanacak diye bir şey yokMerhaba arkadaşlar ben 2.5 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var.dun akşam kızım huysuzlandı bende kızdım teli fırlattım kızım kuçağımdaydı birden kuçağımdan atladı yere yuz üst yapıştı.eşimde çok sinirlendi ve o sinirle bana bir tokat attı.bende hiç bişey soylemedim kızdım diğer odaya gittim ağladım.hiç konuşmadım onla sabah stajerlik yaptığım okula gittim normalde kızımı anneme birakırız.bugun kendi annesine bıraktı.kaynanamda pıt pıt stajdan geldim kocam olanları anlatmış ona telden oda bana kızıyor oğlum hasta uzme onu hep oğluma tirip atıyorsun yok bilmem ne bilmem ne zaten okumamada karışıyor hep şimdi ben ne diyim eşime nasıl davranim
Darp raporu nasıl alim bi yerim morarmadı kızarmadıki hafif bir tokat
Neyse konuyu kapatalım teşekkürler
Neyse herşeyi Allah goruyor haklıda haksızda eşimi seviyorum ve gidip hemen ilk tokatta darp raporu alamam çocuğumun babası
Neyse herşeyi Allah goruyor haklıda haksızda eşimi seviyorum ve gidip hemen ilk tokatta darp raporu alamam çocuğumun babası
Asla kullanmaz diyorsunuz.Ya şiddet asla kullanmaz bana çok sinirlendi sanırım çocuğa çok düşkün ilgilenirde hep
biraz gerçekçi olmakta fayda var diye düşünüyorum. tamam böyle bir şeyyaşadınız ve size tokat attı. pişman olup özür dilemesi gerekirken koşup anneye yetiştirmek nedir. siz bir ailesiniz artık. karşınıza alıp konuşunMerhaba arkadaşlar ben 2.5 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var.dun akşam kızım huysuzlandı bende kızdım teli fırlattım kızım kuçağımdaydı birden kuçağımdan atladı yere yuz üst yapıştı.eşimde çok sinirlendi ve o sinirle bana bir tokat attı.bende hiç bişey soylemedim kızdım diğer odaya gittim ağladım.hiç konuşmadım onla sabah stajerlik yaptığım okula gittim normalde kızımı anneme birakırız.bugun kendi annesine bıraktı.kaynanamda pıt pıt stajdan geldim kocam olanları anlatmış ona telden oda bana kızıyor oğlum hasta uzme onu hep oğluma tirip atıyorsun yok bilmem ne bilmem ne zaten okumamada karışıyor hep şimdi ben ne diyim eşime nasıl davranim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?