ilk tokat

ay sinir oldum. hem çocuğa yardım etme. hem tokat at. hem anneye yetiştir. bide o kızı haşlasın. ne biçim evlilik bu. ağır konuşmak istemiyorum ama ezdirme kendini konu sahibi

2.5 yılda 1 kez olmussa tekrarlanacak diye bir şey yok

Bence ailenize soyleyin,siz yediginiz tokatin uzerine annesinden azar isitiyosaniz o daha beterini hak ediyor

Reactions: anu
Neyse herşeyi Allah goruyor haklıda haksızda eşimi seviyorum ve gidip hemen ilk tokatta darp raporu alamam çocuğumun babası

Daha ilk sayfalardayım, sonradan açıklandıysa bilemeyeceğim de 1 yaşındaki çocuk ne yapmış olabilir de bu kadar pembedizivari bir tepki verdiniz.
Karı koca ne derdiniz var, öyle telefonlar tokatlar havada uçuşuyor? El kadar çocuğa yazık
.

Telefonu firlatmissin adam da tokat atmis benim esim olsa o da atardi haksizsiniz ya da ikiniz de haksizsiniz diyenlere de hayran kaldim.
Dayagi haketmek diye bi sey var yani, bunu da bir kadin diyor. Esinizi kizdirmamaya bakin o zaman, yemeyin tokat, adam hakli olur cunku. Pes!

İlk tokat nedir yahu ilk öpücük gibi çok romantik. Tarihe not dusseydiniz bari. Sonra uçan tekme falan atarsa o ilk tokadin yerini tutmaz benden söylemesi.

biraz gerçekçi olmakta fayda var diye düşünüyorum. tamam böyle bir şeyyaşadınız ve size tokat attı. pişman olup özür dilemesi gerekirken koşup anneye yetiştirmek nedir. siz bir ailesiniz artık. karşınıza alıp konuşun

Telefonu duvara firlatti diye nasihatlar veren, kinayan insanlar esin attigi tokadi hakli buluyor. Vay be.

Evet bebekler bazen insanı çığrından çıkarabi li yor ancak öyle durumlarda çocuğu eşinize bırakın biraz dinlenmem lazım deyin bi kahve için sakinleşin sonra bebeğinizle ilgilenmeye devam edin ben öyle yapıyorum iyi geliyor. Verdiğiniz tepki çok kötü siz şiddete mağruz lalmışsınız ama bebepiniz de bu ortama maruz kalmış hem sizin hem eşinizin şiddeti evde bi bebek olduğunu düşünerek hareket etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…