İlk Yıldönümü Yemeğinde Hesabı kim ödemeli ?

İlk yıldönümü yemeğinde hesabı kim ödemeli ?

• Erkek

• Kadın

• Alman Usulü Yani herkes kendi hesabını ödemeli

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Söylediğiniz ayrım çok çok çok mantıklı. Biz sözde evlilik yolundayız....
Sıkma kendini, bence uygun dilde anlatabilirsin. 3'ün 5'in lafını yapmaktan sıkıldığından gir,bahsettiğim eşitlikten çık. Anlamaması için ciddi anlamda kasıt olması lazım

Sıkma kendini, bence uygun dilde anlatabilirsin. 3'ün 5'in lafını yapmaktan sıkıldığından gir,bahsettiğim eşitlikten çık. Anlamaması için ciddi anlamda kasıt olması lazım

Bizim başka sıkıntılarımız da var zaten eminim anlayacaktır . Sadece iyi biri olduğu için asla üzülmesini istemem..

Ya işte bu mantık evliliği olarak hani Bu yavrusu Ama mantık çoktan yok oldu gitti yani.Mantığıma uymuyor ki.

Acınma acıncak hale gelirsin lafı cidden doğru yani :)

Evet çok doğru bir tanımlama cidden, görevimmiş gibi...

Sizinki işte en sevdiğimmmmm :)))))

Bu yarin öbür gün senin parani da yer..seni hiç sahiplenmiyor ohh bedava ilişki yaşiyorum diye ağzı kulaklarinda ben diyim..

Bence de öyle :/ Sahiplenme eksikliği bu.

Bu güzel yüreğinizle ettiğiniz dua için gerçekten çok teşekkür ederim size. Sağolun, siz de çok mutlu olun inşallah.
Ve duanıza kocaaman AMİİİİİNNN

Bu sosyal mesajı okuyun cidden ya... Of valla

Konu başlığı ilk günden irrite etti beni
Kardes bu kadar hesap yapılıyorsa o iş olmaz haberin olsun

Bence de olmaz, olmucak zaten

Ovvv cok sert demek istiyorum. Cok yorum yapilmjs yazmak istediklerim yazilmis " alismis kudurmustan beterdir, alistirirsan oyle olur , tutumlu ayagina dusuncesizlesmis vs vs " ben yillardir bi kere zar zor sandavis ismarladim oda zorla .... ne zaman lafini etsem cok net hatta sert tepkiler aldim. Ugrasmiyorum artik simit alsakta markete girsemde elime tutusturur. Hatta para ustlerini bile almaz onuda bu alistirdi. Bak ALISTIRDI kilit kelime . Ama zorda oldugunu bileyim elimi cebime ondan once atarim yaparim kizar belki ama yaparim. Ama yildonumu yemeginide hic bir erkek alman usulu yapmaz ya ..... biraz affina siginarak Okuzluk yapmis diyecegim.......
Senin yerinde olsam bulusmak isterse yoklari oyna. Ya biliyosun falan bugun cikmasakmi falan derken derken elini cebine atmayi alistir. Tutumlu cimri adamdan hic haz etmem sende ETME.

Yorumundan çok olumlu enerji aldım. Öncelikle onu söylemek isterim :)

Yok bir şeyleri düzeltmek bile istemiyorum aslında. Bitirmek istiyorum bu ilişkiyi sadece o kadar :/

Yoktur bence,Ankara otobanına sokup İzmire varmasını beklememelisiniz.
Ayrıca,aza tamah etmek değil,kanaat etmek olacak o .Demek iatediğiniz bu sanırım.Tamah etmek açgözlülükle.eş anlamlıdır.

Yorumundan çok olumlu enerji aldım. Öncelikle onu söylemek isterim :)

Yok bir şeyleri düzeltmek bile istemiyorum aslında. Bitirmek istiyorum bu ilişkiyi sadece o kadar :/
Cok tesekkuur ederim sende izmirliymissin ondandir :)

Ben diyecektimde herkesede ayril denmez ama kafaya koyduysan bencede ayril hayrini gorene gitsin :)

Cok tesekkuur ederim sende izmirliymissin ondandir :)

Ben diyecektimde herkesede ayril denmez ama kafaya koyduysan bencede ayril hayrini gorene gitsin :)

Hemşehri olmamıza sevindim :)

Yok ayrılmak benim kafamda olmasa zaten böyle konu açmazdım. Kaldıramazdım buradaki yorumları yani canım :/

Ben fena alistirdim filan diye kafana takma,bence işine gelen bir durum olmuş.bende iki yıl butun hesabı ödeyen nisanlima birkez kahve ısmarlama parasını bari ben odeyeyim diye neredeyse akşama kadar dil döktüm,öncesinde de plan yaptım bak ben oducem diye,sadece kahve ikramını kabul ederim dedi.baska da asla odetmedi.sizinkinde utanma kalmamış.kendi keyfi gelince hemen çıkarıyor parayı oda ayrı birşey.bence acil bu durumları gözden geçir derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…