Cimri erkekten asla hayır gelmez. İnsan çok sevdiği bi arkadaşı olunca bile içinden neler yapmak geliyor...bana göre cimri erkek değer vermeyen erkektir. Çok parası olmasına gerek yok; sevgilisiyle plan yapabileceğini hesap edip ona göre parasını yönetebilir. içinden gelmiyor demek ki. Ayrılın bence ondan.doğumgününde falan para vermek nedir ya Aman allahım...siz de fena alıştırmışsınız, bir daha hiçbi ilişkinizde yapmayın bunu
Gecikmeli yazıyorum ama demesem olmaz erkek arkadaşın cimrinin dibi... Yok böyle bir öküzlük ( afedersin ancak dayanamadım), ömrü hayatımda işitmedim erkek program yapsın kadını götürsün bir de işsiz sevgilisine hesap ödetsin. Seni kesinlikle sevmiyor. Ayrılırsan hele de bu sebepten belki sen öyle istedin diye diyecek ama bununda bi dozu var. Bence sen al bunu önce yemeğe sonra kahve içmeye götür ruh haline göre;
ya hesabın tamamını buna ödet bugün senden olsun diye.
ya git kasada kendi payını öde. Ardından da elveda de benimle değilsin, bana göre hiç değilsin de hoşça kal
Bu biraz ilişkide ki rolle ve sosyal statü ile ilgili. Mesela evliliğe giden bir ilişkiniz var ise ve sizden beklentisi ileride ev işlerinin ağırlığının sizin üzerinizde olması ise o zaman o açığı bir şekilde kapatmalı. Eğer böyle bir beklentisi varsa -ki genellikle yemek yapma kısmını kadından bekliyorlar,bazı zamanlarda yemeği yapmaya yelteniyorlar- o zaman başka bir yerden bunu dengelemek zorundalar,müşterek lafı burdan geliyor. Yok eğer beklentisi böyle yoksa her konuda ama her konuda eşit olmak şartıyla alman usulü ödemeye okeyim
Yuh yani tabii ki erkek odemeli hele ki yildonumunde. Daha neler!!!! Sahsen esim bir kere bile hesap odetmemistir sevgililik donemimiz dahil. Ama ben karsiligini fazlasiyla odedim. Kazak ihtiyacim var dedi butcem yetttigince en iyilerini hediye ettim. Kendi zaman ayirip alamadigi bornozundan terligine camasirina en guzellerini aldim. Harcadigimiza baksan onun odedigi hesaptan asagi degildir yaptiklarim ama zevkle aldim ona karsi bir kere lafini etmedim kartimi ode demedim (ki esim bu)
Hesap masaya gelirse erkek elini cebine atar. Aksi cok itici uzgunum arkadas degiliz. Hesap odedi diye sltında kalacak da değiliz ama usul bu. Yapamayan adamı tek hatekette kapı önü de ederim.
Millet bir ton yorum yazdı ve yok yok biz sürekli dışarda yemek yemiyor uz evde yemek işini halledip dışarda çay kahve içiyoruz demişsiniz. Şaka gibisiniz. Yani bu daha da kötü bu odun herif ayda yılda bir yemeği de odeyemiyor muneyse susayim sizi zerre umursamiyor bilginize.
Yay yada oğlak burcumu bu kişi?
Bundan ne sevgili olur nede koca,bence kendini daha fazla yıpratma bu kişi için.
İsteme ,nişan,düğün mevzularını hiç düşünemiyorum.Gelinliğide sen giyeceksin sen öde der böylesi.
Arkana bakmadan kaç.
Ayrıca ayrıldığınızdada içi hiç acımayacak,tek kuruş kaybı yok !!!
Hep o ödemesin ama arada bide ödetmesin yani yıldönümünde mesela cok cirkin bence,
Bilmiyorum bana böyle ilişkiler samimi gelmiyor...
Ben böyle adamla değil bir sene bir ay zor dururum. Adam beleşçi,asalak düşüncesizin teki be. Hayat gitmez çulsuz pintiyle
Merhaba,Merhaba Tweetyciğimm. Seni göremeyince gittin sandım , meğer buradaymışsın :)
Bana da samimi gelmiyor. Çaaaat diye çatliycim.
Allahtan bir işaret bekliyorum, o genelde bana ordan bir sinyal gönderip,
"ayrılma zamanı" der.
Ben de o zaman ayrılırım
Merhaba,
Yok yok gitmedim,
Ölene kadar burdayım inşallah
Herşeyin hayırlısı o zaman :)
Canım zamanını felan bekleme yoksa daha çok yara alırsın. En kısa yoldan dönEvet bence de . Yok gitmicek zaten de işte ben tamamen kendimden emin olmalıyım. Yani daha sonrasında "ay şunu da yapsaydım belki olurdu" dememeliyim. O yüzden zamanını bekliyorum ayrılığın :)
Arkadaşım haklısınız ama oğlak burcu neden ki ya teesüf ederimYay yada oğlak burcumu bu kişi?
Bundan ne sevgili olur nede koca,bence kendini daha fazla yıpratma bu kişi için.
İsteme ,nişan,düğün mevzularını hiç düşünemiyorum.Gelinliğide sen giyeceksin sen öde der böylesi.
Arkana bakmadan kaç.
Ayrıca ayrıldığınızdada içi hiç acımayacak,tek kuruş kaybı yok !!!
siz şanslımışsınız evlenince değişmiş.Sorcha mantık evliliği duydukta mantık ilişkisi ne kuzum ...niye çekiyorsun bak arkadaş yazmış şurda sevmediğin bir insan için nişan düğün olaylarını kotaramayacağınız baştan belli , sen vur tekmeyi yoluna bak hiç değilse arkandan neler yedirdim ben bu kıza diyemez için rahat olur (öyle tipler de var)
Arkadaşım haklısınız ama oğlak burcu neden ki ya teesüf ederimeşim oğlak evlendikten sonra artık hesap ödemeyi bıraktım mücadele yoruyor insanı kendisine çok çok cimridir ama bana karşı fazla eli açık oldu hep yiğidi öldür hakkını yeme demişler
siz şanslımışsınız evlenince değişmiş.
Ancak ben cimriliği kabullenemeyen biriyim,birde bu burcun erkeği herşeyi kendi planlar kafada halleder karısındakinin buna sadece itaat etmesini bekler.
Birşey alınacaksa onun dediği şey kesinlikle mükemmel ve en doğrusudur,o zaten en iyisini düşünmüştür.
Seçenek sunuyorsada tüm seçeneklerin cevabı aynıdır.
Mutlaka bu burca ayak uyduran kişiler vardır,ama ben bir dahamı tövbeee diyenlerdenim
Bu yarin öbür gün senin parani da yer..seni hiç sahiplenmiyor ohh bedava ilişki yaşiyorum diye ağzı kulaklarinda ben diyim..Yoook ben ödedim yıldönümünde kendi hesabımı canımParası yoktur diye düşündüm ama yemek çıkışında gitti nargile içti parası da varmış yani.
Zaten sıkıntı da o işte "sahiplenildiğini hissedememe" . Biraz sığınma ihtiyacı.. :/
Evet aslında şuan onu düşündüm cidden, Annesine de ödetiyor mu ayrı gayrı mı yapıyor acaba ?:/
Tam anlamadım sorunuzu ama hayır zaten her şey yolunda değil :)
Yok yok biz sürekli yemeğe filan çıkmıyoruz, yemekleri evde yeriz genelde. Ben dışarı çıktığımda bir kahve bir çay içerim sadece. Onun dışında nadirdir acıkıp bir şey yemem :)
Ben de çok soğudum.. Ya eline para sıkıştırma sebebim, aslında ayrı gayrı ödemekten içten içe utanmamdan ötürü sanırım :/
Ahahah güzel taktikmiş. Ben de cüzdanı evde unutayım bari :)
Ne güzel ya maşallah. Parasına el koyduğunuz halde sesini çıkarmayan eş . Allah mutluluğunuzu bozmasın canım :)
Yok yok ben de zaten bunun eşitlik olmadığını, eşitliğin bu olmadığını anladım yani cidden ..
Evet kesinlikle anormal hatta mide bulandırıcı geliyor bana :/
Yok ben birkaç kere açık açık olmasa da izah ettim aslında ama sokma akılla da olmuyor ki olmadı yani...
Evet doğru söylüyorsun. Aslında ayrılana kadar kendi hesabımı kendim ödeyeceğim. Neden eline veriyorum da dışarıdan "sevgilisinin hesabını ödeyen erkek centilmenliğinde" görünüyor ki ?
Yok ben de "hep" erkek ödemeli diye düşünemiyorum kesinlikle... :)
Doğrudur ama kişi başı 50 tl çok bir rakam değil bana göre.. Ve "ilk" yıl dönümü. O kadar da olsun diye düşünüyorum.
Bir senede ilk defa böyle yemek yemek istemek çok gelmedi bana :)
50 Lira yahu kişi başı 150 lira değil. Özel bir yemek için kişi başı 50 lira verilmicek de Burger King'te mi yeseydik :)
İlk yıl dönümü olduğu için yemeğe çıkmak istedik. Çalışmıyorum evet ama durumumuz kötü değil. Konuda anlatılmak istenen meblağ değil. Kişi başı 20 lira da olsa adam sadece kendininkini ödeyecek. Konu bu :)
Kişi başı 50 lira yani toplamda 100 lira Yıl Dönümü yemeği için gayet az bir meblağ.
Bir önceki ilişkimde evlilikte berbat mutsuz olacağımı görünce bırakabilmiştim.Bunda da bırakacağımı hissediyorum çünkü ben zaten bu şekilde güvensizlikle ve sığınma ihtiyacıma rağmen karşımdaki o sahiplenmeyi görememekle hayatta evlenemem... Zor yani hele hele aşık da değilken zaten. Mantıklı başladığım bir ilişkide mantığıma yatmayan o kadar çok şey var ki inan... Süper anlatmışsın yüreğine sağlık canım.:)
Çok teşekkür ederim canım benim. Sevindim ban ının kalkıp yetişmene :) Aynen bence de bir cacık olmayacak ...
Doğum günümde hesap ödemedim ama benim arkadaşlarım da geldiği için ben bir yerde onun cebine 20 lira sıkıştırmıştım :/
Arkadaşlar, hepinizin yorumlarını tek tek okudum. Yorumlarınızdan almam gereken cevabı aldım aslında.
Ama şöyle bir gerçeği de görüyorum ki zaten öncesinde de aslında biliyordum: BEN ALIŞTIRDIM.
Bir kere daha bu bildiğimi sizlerin de fikirleri ve yazdığı mesajlar ile tastiklemiş bulunuyorum.
Yine de birkaç arkadaşımın da dediği gibi, "alıştırsam da alışmayacak biri olmalıydı, karakteri alışmaya meyilliymiş demek ki" diye de düşünüyorum.
Bizim ilişkimizde zaten aşk yok, ben mantık ile başladım bu ilişkiye fakat mantık kısmında da baya eksiklikler olunca olmadı.
Zaten o bazı kısımları da daha sonra ayrı bir konuda anlatacağım inşallah.
Yiyici biri olduğunu düşünmüyorum, kendi hesabını kendi ödediği için en azından.
Amaaaa kesinlikle ilişkinin yükü benim üzerimde sadece. Öylesine bir ilişki gibi yaşıyoruz bunu.
Herkese yorumları için çok teşekkür ediyorum :) İyi ki varsınız çok teşekkür ederim bana yalnız hissettirmediğiniz, düşüncelerimde "Haklıymışım" demek ki dedirttiğiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?