Ben de hep erkek ödesincilerden degilim ama iliskilerde alman usulü hesap ödeme duydugum en saçma sey herhalde. Yıldönümünüzde de yine sizden beklerse bence hepsini siz ödeyin üstüne de bıktım bu liseli gibi üçün beşin lafını yapmaktan diye çıkışın. Ben böyle biriyle bi sene geciremezdim valla iyi sabırlıymışsınız
Tutum değil. Yıldönümü yemeği çıkışı nargilesini içti. Konu nargileyse paraları savuruyor ama kendine bir kazak almıyor.
Bu arada ben de bunu yaparak alıştırmıştım sonra baktım o da yapıyor denenmiş ve işe yaramıştır,katılıyorum ilk adımı attım devamı geldi11 ay boyunca bir kez siz tuvalete gidiyor gibi yapıp hesabı ödeseydiniz ne olurdu? Bu para konularını hep erkeklere yıkmayı hoş bulmuyorum ben. Ayrıca belki bir sefer tüm hesabı siz ödeseydiniz başka sefere o ödeyecekti? Hep ilk adımı karşınızdan mı bekliyorsunuz?
Bence baya cimri tutumlu biraz naif kaçmış.Bence tutumlu biri
Ben erkek olsam asla kadına hesap ödetmem
İnsan arkadaşı işsizken bile ona bi jest yapar ne biçim sevgili bu.
Bence baya cimri tutumlu biraz naif kaçmış.
arkadaşlarımla bile ayrı ödemek hoşuma gitmiyor. bi gün biri ısmarlar başka sefer diğeri. Öbür türlü itici geliyor sanki yabancı gibi. Hele ki bu sevgili böyle bekleyip çıkar paraları der gibi. :)) buz gibi soğurdum. Çok kötü alışmış. Zaten karakteri odur işine gelmiştir senin bu düşünceliliğin.Dediğim gibi işsizlik de sıkıntı değil, sonuçta hani ödemek zorunda değil ama bir-iki kere jest bile yapmaması biraz üzdü beni.
Kusura bakmayın düşünceniz inanılmaz saçma geldi, burda konu sahibi bir fedakarlık yapmıyor herkes kendi hesabını ödemiş. Kadınların evlilikten beklentisi kocam beni beslesin olmamalı ya evlilik cidden bu olmamalı, hayat arkadaşı olmayı bilmeli insanlar. Bugün bende vardır ben öderim yarın yoktur o öder hesabı erkek öder mantığı bana çok itici geliyor. Benimde erkek arkadaşım var ve hesabı ödediğimde hiç gocunmam sonuçta o adamla evlenmeyi bir ömür paylaşmayı düşünüyorum ben paramı paylaşmışım çok mu?Hesabi erkek oder. Evlendiginizde de kasada yari yariya mi yapacaksiniz. Odeyemeyecekse seni yemege goturmesin. Besleyemeyecekse evlenmesin. Boyle yapa yapa tepeye cikiyorlar, kiymet bilmiyorlar. Simdi artik sen ode diyemezsin. Adamin bu durum isine gelmis resmen. Boyle yaparak seni daha cok sevmez bunu bil, aksine asiri fedakarlar hep kaybeder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?