- 17 Mayıs 2010
- 1.660
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
İşte tam istediğin gibi unutamayacağın bir gün olmuş:)) ilerde bolca kafasına kakmak için malzemen var üzülme sen
İşte tam istediğin gibi unutamayacağın bir gün olmuş:)) ilerde bolca kafasına kakmak için malzemen var üzülme sen
Evliysen boşan, değilsen bas tekmeyi yol ver gitsin.
Bir ömür bununla geçmez nedir yani alt tarafı bir gül. Bugün bunu unutan yarın neleri unutmaz bak söylemedi deme seni bile unutur. Senin böyle şeylere değer verdiğini bile bile unutuyorsa pes doğrusu... belki de bilerek unutmuşluk yapıyor! seni sevmiyor olabilir, çünkü eğer sevseydi asla unutmazdı.
Böyle önemli bir günde sana değilde köyden gelen arkadaşlarına zaman ayırıyor ve sen hala bunu sineye çekip içine atıyorsun... kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyorsun. Ne dertli başın varmış senin. Hayat acımasız, hayat göz yaşlarına bakmaz ezer geçer... bunları her insan kaldıramaz çok güçlü birisin.
Zararın neresinden dönsen kardır. terk et bu insanı ve arkana bakma bile...
k.bakma da bnm erkek arkadaşım böyle birşey yapacak
burnundan getirim 6 ayda peşimden koştururum
bnm anladığım erkeklere ne kadar çok tolerans tanırsan
o kadar zararlı çıkıyorsun
bu konularda hassas olduğumu biliyor.. aslında takmak istemiyorum ama huyum bu yanii önem veririm.. ve de ilk yılımız !!!
öğlen dedim aşkım bari gül alıp gönlümü alsaydın diye şakayla karışık... daha gün bitmedii belki yapcm falan dedi geçiştirdi..
ee hiçbirşey yokk hala..
şimdi konuyu açtım evet alamadım kusura bakma diyor..
kusura bakma !
olduu yaniii hopp bitti bu kadar basittt
sende bendensin.. bende çok önem verirdim ama karşı taraf takmazdı..kötü niyetinden değildir üzülme..başta bende sorun çıkarırdım bozulurdum takmazdım :) ama geçti..sende daha hafife alırsın zamanla.. ama bana göre kutlanması hatta ilk yıl olduğu için çok güzel bi sürpriz yapılması gerek..
üzgünüm hemde çooookkk
Fazla da üzme kendini, karşı tarafı böyle kabul et..yeri gelir konu açılır böyle günlere önem verdiğini belirtirsin..Umarım telafi eder canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?