ilk yılımız :(

off haklısın canım ya ama biz de kadınız hissetmk hissedilmk istiyoruz

off haklısın canım ya ama biz de kadınız hissetmk hissedilmk istiyoruz

benimki doğum günümü kutlamadı bildiği halde inanabiliyomusun.gece 12 de tüm arkadaşlarım aradı mesaj çekti.ama o kutlamadı sebebide biraz tartışmıştık sırf bana sinirli diye yumuşamadı bile..hey gidi hey takılma diyorum bak lafımı dinle yani...bide erkekler çok önemsemiyo annemmm hepisi aynı =)=)

ama biz önemsiyoruz onlarda bunu n frkın dalar önemsemesemde monoton geçer gnler beyefend, ben buyum dio tabi kestrmenin en basit yolu

benim de doğum günüm güme gitti...
tam da o gün babaannesi hastalandı.
ben işten dolayı gidemedim bir haftadır onun yanında.
doğum günümü mesajla kutladı benim odun koca. arayabilirdi.
yarın dönecek bakalım ama hiç umudum yok.
kutlayacağımızı sanmıyorum

çok yz veriyoruz o yüzden rahatlar

yawrum ya üzüldüm şimdi... ama anlatma şeklinde çok güzel komik güldüm şimdik =)=)=)

Ben 4 yıllık evliyim ve yazdıklarında kendimi gördüm birden... Evliliğimin tamamı gözümün önünden geçti..
Ben de özel günlere önem verirdim ama hayal kırıklıklarıyla dolu bir dört yıl bıraktım geride. Evlenince gerçeklerle yüzleşiyoruz maalesef.
Hatta her sene bir önceki seneyi aratıyor... Üzgünüm ama durum böyle...

çok yz veriyoruz o yüzden rahatlar

evet çok şımartıyoruz orası ayrı ama erkeklerin çoğu odun. bizim gibi önemsemiyorlar.
bir gül almak çok mu zor değil ama adamın içinden gelmiyor işte. zorla alınca da bir anlamı kalmıyor.

yawrum ya üzüldüm şimdi... ama anlatma şeklinde çok güzel komik güldüm şimdik =)=)=)
ah be canım.. gülüyoruz ağlanacak halimize işte

koy g.tüne rahvan gitsin biraz gamsız olacan bu hayatta valla bak...

canım biz ilk yıldönümümüzde -benim yüzümden- kavga etmiştik
ondan sonraki 5 yıldönümümüzde arayı kapattık =)
ben de çok üzülmüştüm o zamanlar, ama merak etme hayat insana bundan daha özel şeyleri yapmayı planlarken öyle engeller sokuyo ki buna mı üzülmüşüm diyosun

aaa inanmıyorum ya çok üzüldüm ve şaşırdım..
sen konu açıp ne yapsam diye düşün dur adamın yaptığına bak..
gerçi bende tavsiye verirken arada da "umarım o da senin gibi böyle ne yapsam diye düşünüyodur" demiştim ama şom ağızlıyım sanırım geçiştirmiş resmen..:26:
bizimkide bana ilk yılımızda bi buket çiçek yaptırmıştı bide not yazdırmıştı tabii 1 sende aldığım ilk çiçek olduğu için ben havalara uçmuştum ama ben onun hediyesini ne kadar düşünmüştüm özel olsun anlamlı olsun diye..
aman bunların içinde yok ya valla.. hayattan soğuturlar insanı boşver canım sen de ilgilenme onunla burnunu güzel bi sürttür.. baştan nasıl tepki verirsen öyle devam eder bu erkek denilen cins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…