- 4 Kasım 2011
- 407
- 14
- 68
- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
canım böyle günlere önem verdiğimi adı gibi bilir..
babam bile sevgililer gününde bana gül alırdı..
keşke yaşasaydı da alsaydı babam keşke
bugün ilk yıl yılımız...
ve tesadüfen arkadaşları köyden geldii şansa..
ilk yılımız özel olmalıydı...
güzel olmalıydı...
unutmamalıydıkk bu günü
hadi geçtim orayı sonuçta onun elinde birşey değildi arkadaşları gelmişti uzak yerden..
ya bir insan özür amaçlı bi gül almaz mı ?
ya da sokaktan koparsaydı :2::2:
aşkım elimde olmayan sebeplerde dolayı bu günü kutlayamadık ama sana gül aldım deseydi ..:2::2:
ve ben ne olursa olsun arkadaşlarına yakın davrandım surat asmadım..
çok mu zordu bir gül :2::2:
canım seninkinin attığı mesaj hem suçlu hem güçlü hem de tam gaz ajitasyon...
senin şu anda yapacağın en iyi şey ilgi göstermemek olabilir. şimdi arkadaşlarıyla olduğu için pek takmıyor olabilir ama bir hafta sonra arkadaşları gidicek ve "aşkııım" diyerek sana dönecek. işte o zaman göster gününü!
benim de sevgilim aynı durumda sayılır. hatta beş yıldır normali geçtim özel günlerde bile bir çiçek olsun almaz. ben de buluştuğumuzda kocaman bir buket yaptırıp, bağıra bağıra "bitanem bunu sana aldım, al!" diyip eline tutuşturmayı düşünüyorum.
daha önce söylemiştim almazsan ben sana alıcam diye. hala şaka yaptığımı sanıyor salak
Biz babalarımızdan gördüğümüz için öyle birini istiyoruz zaten(aile yapısı)benim babamda önem verirdi hemde çoook.. Allah rahmet eylesin canım benim babam da vefat etti:'( Sen görevini yapıp tekrar belirtmişsin..bundan sonrası ona kalmış..seni üzmek istemem ama sevgilin kafadengin değilse fazla bağlanma.. benim çıktığımda böyleydi anlaşamadık ayrıldık(gerçi hala görüşüyoruz ama :S).. ufak şeylerden büyük sorunlar çıkıyo..umarım hayırlısı olur hakkında
aynı bizde öyleyz cnm ahh ahhhçok içerledim
Hayırlısı neyse o olsun canım..ama bak hediye almış işte :) kutlamadınız diye telafi etmemiş sadece çek kulaklarından bi daha yapmaz :) kendini de üzme fazla..Bizim taktığımız kadar onlar takmıyor..
şuan rahat rahat uyuyabiliyor ama gamsızlığın bu kadarı
Ah canım benimm,ilk yılın olduğu nasıl da belli...İlk yılımda sevgililer gününde bana bişey almadı diye hiç abartmıyorum 1 hafta boyunca bir küstüm, aynı evde 2 yabancı gibiydik,günaydın bile demedim sinirimden.Neler neler geçti aklımdan.Bide öyle gururluydum ki bana şunu al falan demezdim,herşeyi kendi düşünmesini beklerdim,ama erkekler o kadar öküz ki başına kakmadan,1000 kere söylemeden,beynini yemeden anlamıyo kafasızlar.Bu yüzden şimdi 2.5 yıllık evliyim ve gururdan eser kalmadı.Özel bi gün yaklaştığı zaman 1 hafta önceden ya uyarıyorum "Bak şu gün hediye almazsan olucakları biliyosun,ona göre şimdiden ne alcaksan düşün planını yap" diyorum,ya da hiç eski o özel gün düşkünlüğümden eser kalmıyo ve anlaşıp birbirimize hiçbişey almıyoruz.Senin anlıcan zaman geçtikçe senin de bu duyarlılığın,hassasiyetin kalmıycak ama tabi ilk yılın oldugu için çok kırılmakta ve üzülmekte haklısın.Ve bunu es geçme sakın,olayı hafife almasına izin verme.Gerekirse surat as,trip yap ama tutarlı ol.Bikaç gün burnundan getir yani.Daha sonra da otur konuş güzelce.Ondan aman aman hediye beklemediğini sadece günün araya kaynamasına onun arkadaşları sebep oldugu için bunu telafi etmesini beklediğini altını çize çize belirt.Ve böyle günlerin senin için çok önemli oldugunu,bundan sonra aranızda kırgınlık olmaması için bu konuda bi anlaşma yapabileceğinizi söyle.En azından yıldönümleri ve doğumgünleri unutulmasın mesela.Zaten zamanla senin bile hevesin geçicektir emin ol.Ve şunu da söyliyim öyle yok ayrıl hemen,yok boşan,terket öyle insanı diyenlere de kulak asma,prim verme.Bekara karı boşamak kolay gelir tatlım,öyle oturduğun yerden konuşmak çok kolay.Acaba kendisi yarın bigün evlendiğinde ve eşi yıldönümünde ona hediye almadığında hemen boşanıcak mı çok merak ettim doğrusu???Umarım sinirden yazmıştır öyle,gerçek düşüncesi o değildir.Ve umarım sen de bu arada biraz daha sakinlemişsindir canım..Üzülme bunları zamanı geldiğinde gülerek hatırlıycaksın..
Ahh Ahhh :S Canım seni üzmek istemem ama diyorum ya kafadengi olmayınca öyle oluyo işte..:S Romantik, ince düşünceli erkek lazım bizim gibilere..bu arada burcun ne??
balık cnm....
Bnmde yngeç
canım böyle şeyler ilişkiyi ayakta tutar.. böyle durumlar olmasa ne farkı kalır ki diğer günlerin.. çok hassasmm öyle hassasmki şu konularda
Küçükte olsa bir kutlama yapabilirdiniz, arkadaşlarının yanına sonra gidebilirdi, sonuçta 1 hafta kalacaklarmış.
Sevgililer gününde erkek arkadaşımın babası hastaydı ama ben sevgililer gününde yanlız kalmayayım sırf o gübü yanlız geçirmeyeyim diye erkek arkadaşım babasını bırakıp yanıma gelmişti 2 saat görüşebilmemiz için. Ki, benim sevgililer gününü öenmsediğim falan da yoktu, görüşmesekte sorun etmezdim.
Daha sonra güzel bir kutlama yaparız demişti hatta. Böyle davranması beni çok mutlu etmişti.
Babasıda ağır hasta değildi bu arada, yoksa zaten ne o bırakırdı ne de ben görüşmemizi kabul ederdim öyle bir durumda.
Bugününüz geçmiş artık ama başka birgün istediğiniz gibi bir kutlama yaparsınız olmazsa. Konuşun sevgilinizle.
Yanlız o beni bırak dediği mesajı dikkatimi çekti benim. Niye öyle birşey yazdı ki size?
E valla bas o zaman tekmeyi ne diyim? Madem bu kadar üzülüp ağlıcaksın,kendine göre birini bul.
Katılıyorum...Ya sen afedersin ama kazma olsan takmasan tamam dicem. ama çok hassassın :S Ha bide sakın ama sakın fazla bağlanma.. kendimden biliyorum çok kötü oluyooo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?