- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.577
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Hanımlar selam, ne olur konum taşınmasın çünkü gerçekten büyük bir dert sahibi oldumKumral saçlarımı bal köpüğü rengini çok beğendiğim için açtırmak niyetiyle kuaföre gittim. Ama artık çok afedersiniz emeklilik yaşı gelmiş (bunamış demek istemiyorum) kuaförüm bildiğini okudu ve saçlarımı iğrenç bir sarı yaptı! Üstüne cila yaptı ama renk dönmedi Seda Sayan sarısı bir saçla kaldım üstelik saçlarım inanılmaz kurudu ve yıprandı. Ne yapıcam ne edicem bilemiyorum saçım bir işlemi daha kaldırmaz ve eşim de artık oynama diye kızdı Bana ne önerirsiniz hızlıca bir bakımla 1-2 aya toparlarsam belki koyu renge döndürebilirim. İnanılmaz mutsuzum kendimi aynada tanıyamıyorum
amino keratin bakımları yapın/yaptırın , gerçek arganlı yağ veya bakım maskeleri olabilir.. ben kumralın üstüne 10 paket ışıltı yapmama rağmen zaten kuru olan saçlarım daha da kurudu... şampuanımı değiştim kerastes in yeşil çimento serisi var , saçı yapıdan güçlendiriyo ona başladım ama daha sonuç yok..
Taşlanıcam mı ?
Saç koyultmak Yıpratan bir işlem değil kiç güzel bir kuaför bulun istediğiniz renge koyultun. Ama çok açıldıysa çok yıpranmıştır biraz kestirmek gerekebilir.
Bende de Bonacure'ün acil bakım şampuanı ve kremi var ona devam ediyorum Kerastase'a da bakayım. Teşekkür ederim.
keratin maskesiHanımlar selam, ne olur konum taşınmasın çünkü gerçekten büyük bir dert sahibi oldumKumral saçlarımı bal köpüğü rengini çok beğendiğim için açtırmak niyetiyle kuaföre gittim. Ama artık çok afedersiniz emeklilik yaşı gelmiş (bunamış demek istemiyorum) kuaförüm bildiğini okudu ve saçlarımı iğrenç bir sarı yaptı! Üstüne cila yaptı ama renk dönmedi Seda Sayan sarısı bir saçla kaldım üstelik saçlarım inanılmaz kurudu ve yıprandı. Ne yapıcam ne edicem bilemiyorum saçım bir işlemi daha kaldırmaz ve eşim de artık oynama diye kızdı Bana ne önerirsiniz hızlıca bir bakımla 1-2 aya toparlarsam belki koyu renge döndürebilirim. İnanılmaz mutsuzum kendimi aynada tanıyamıyorum
niye taşlanasın kız buda dert sonuçtaTaşlanıcam mı ?
Yoo ..
Kötü olmuş canım geçmiş olsun. .
Umarım düzelir. .
18 imden beri saçımla oynarım, severim saçımda değişiklik yapmayı ama ilk kez başıma geldi böyle bir şey. Kuaförde huysuzluk yapan kolay beğenmeyen biridi de değilim inanın. İlk kez delirdim bu kadar.
sonuç hüsran olursa kim olsa delirir18 imden beri saçımla oynarım, severim saçımda değişiklik yapmayı ama ilk kez başıma geldi böyle bir şey. Kuaförde huysuzluk yapan kolay beğenmeyen biridi de değilim inanın. İlk kez delirdim bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?