İmdat! Saçlarım!

Saçını hiç boyatmmaış biri olarak baya kötu olmuş yaaaaa .
İnşallah bi çözümü vardır..

Arkadaşlar şimdi bu aptal renk makyaj istiyor diye + kaşlarım da şeklini kaybettiğinden bugüne belli bir bütçe ayırıp güzellik salonuna gidecektim. Acaba bu bütçeyi başka bir kuaföre gitmek için mi kullansam ?

Kendi kuaförümde iki kişi var birine güveniyorum yoksa yarın gidip ücretsiz olarak oraya mı yaptırsam ? Ekstra bir para ödemek zoruma gidiyor ya Ayrıca kaşlarım müdahele istiyor durumu vahim

canim benimde basima aynisi yillar once gelmisti
Saclarim siyah boyaliydi ve degisiklik olsun istemistim
Istanbulda unlu bir kuafore gittim ve adam basladi abla seni bastan yaraticaz goruceksin harika olucak siyah sac kadini sinirli gosterir bal rengi yapalim bak nasil harika olucak vs saydi saydi
Ben islem bitince kendimi taniyamadim saclarim kizila yakin bir renk ve ustunede rofleler atilmis hic yakistiramadim kendime
goren bir cok kisi alay etti cingenelere beenzemissin diye
fransada otuuyorum evime gelir gelmez gidip koyu kestaaneye boyattim
ki saclarim yeni siyahtan arinmisti
bir yil saclarim mahvoldu
gecmis olsun sanada
o sac rengi 50 yas ustu kadinlara yakisir ya

Bu arada burun estetik, saç boya kaş dolgu derken gözünüzde kokoş bir puravida canlanmasın çok spor bir kadınım. Kot, tişört, spor ayakkabı eşittir ben :)

Benim kuaförde de 2 kişi var benim hatun tatildeyken beklemedim mal gibi diğerine kestirdim yamuk kesti, 6 ay doldu bu haftasonu gidip esas kıza düzelttirip boyatıcam,yani aynı kuaförde o güvendiğin kişiye yaptırabilirsin

hahah kız dur ben senden yaşlıyım benimde yapmışlığım var bu işi .. olmazsa istediğin gibi haber ver benim saçımı düzelten kuaförü derim sana ..

edit: taşınmadın dimi hala?

Nisan' da taşınıyorum. Önerilere açığım henüz evden çıkmadım

Nisan' da taşınıyorum. Önerilere açığım henüz evden çıkmadım

canım sen önce madem ücretsiz boyayacak kendi kuaförüne git tam istediğin gibi olmasada illa kırılır saçının rengi.. baktın beğenmedin 10 gün falan sonra gelir benim kuaföre boyatırsın ..

canım sen önce madem ücretsiz boyayacak kendi kuaförüne git tam istediğin gibi olmasada illa kırılır saçının rengi.. baktın beğenmedin 10 gün falan sonra gelir benim kuaföre boyatırsın ..

Di mi ? Şimdi git bir daha dünya para ver, bir de amanın bu renk ne cidden kötü olmuş, hangi kuaför cık cık diyecekler fiks bi de onları duy sinirlen ohoo

Öyle yapacağım teşekkür ederim. Güvendiğim genç olan, o daha anlayışlı. Saçımı bozan da orta yaşlı amca o daha eski usül inat.

Benim saçlarım doğuştan kızıl ben de gidip siyaha boyatmistim 1 ay sonra açtırdim geri kendimi kötü hissettim siyah saçla doğal tonundan daha açık oldu 1 hafta sonra kendim yine boyadım saçlarım mahfoldu sonra rahat bıraktım uzadı kestirdim düzeldi sen de bekliceksin mecbur uzayacak kestireceksin düzelmez başka türlü

(Yine para verdi)

Kaşım için gittiğim salondaki çocuk yağ bazlı boya ile karamel tonlarında boyadı ve eşitledi saçı. Şu an halen sarışınım ama renk çok güzel oldu (Karamel boyadı ama zemin açık olunca tutmadı koyu tonda) üstüne keratin bakımı yaptırdım kırıkları da aldırdım oh be rahatladım beybiler hepinize teşekkür

şampuana (700ml olana) 2 çorba kaşığı tatlı badem yağı, 1 tatlı kaşığı çam terebentin yağı damlatıyorum ben. Boyadan çok yıpranmıştı saçlarım 1 ayda parıl parıl oldular, tavsiye derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…