- 27 Temmuz 2013
- 2.839
- 1.165
- 373
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Şimdiki tipime bakarsan bana da yapmamıştır dersin zaten. Ne çıkıyorsa böylelerinden çıkıyor.
Ben de geçen gün kırıklarını aldırdım saçımın. Öldüm yani bitene kadar, fazla keserse diye, zaten kısa bir de kıvırcık. Tepemde toplanıyor sonra, iyice pıtırcık oluyorum
Fotografi gördum moral bozmak gibi olmasin ama yan profilden yasiniz biraz buyuk duruyor :/ Ama asiri cig sari degil sadece tonundan dolayi yasinizi büyük gostermis.İnşallah yanmamistir saciniz.Bence paraya kiyip iyi bir kuafore gidin elbet duzeltir
silver şampuan işini görür gibi hatta nette bloglar var onunla ilgili konusu olanEvet öyle bir renk olacak. Çarşamba gidicem yine batırmaz inşallah
Yok moralim yeterince bozuk zaten :))))) Haklısınız dediğinizde en kısa zamanda çaresine bakıcam zaten.
Olsun ya yinede canini sıkmayayim :) Ama yüz hatlarin cok cok güzel masallah.Burnun dudaklarin Allah özene bezene yaratmis dediklerinden :))) Umarim saclarinda istedigin gibi olur daha da güzellesirsin
Foto ekledim arkadaşlar. Ayrıca kuaförüme Çarşamba gidip organik boya yaptıracağım, ücret almayacak
Eki Görüntüle 1780458
yani çok haklısın, bir kuaför işini ancak bu kadar bilmeyebilirdi.. ücretsiz ne yapacaksa yapsın valla, bu ne emekli kadın rengi. göz var nizam var, idrak var .. üzülme halledilir
İlk kez başıma böyle bir şey geldi inan. Resmen yastayım bir haftadır. Organik boya ile boyayacakmış kalfası ile görüştüm. İnşallah düzelir.
Ay yattara sarısı cok yasayın cok güldümPuravidacım geçmiş olsun Yattara lara gelmişsin.
Hele biraz dur ondan sonra işlem yaptır saçın yıpranmasın.
Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Ay yattara sarısı cok yasayın cok güldümPuravidacım geçmiş olsun Yattara lara gelmişsin.
Hele biraz dur ondan sonra işlem yaptır saçın yıpranmasın.
Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
keratin bakım/brezilya fönüHanımlar selam, ne olur konum taşınmasın çünkü gerçekten büyük bir dert sahibi oldumKumral saçlarımı bal köpüğü rengini çok beğendiğim için açtırmak niyetiyle kuaföre gittim. Ama artık çok afedersiniz emeklilik yaşı gelmiş (bunamış demek istemiyorum) kuaförüm bildiğini okudu ve saçlarımı iğrenç bir sarı yaptı! Üstüne cila yaptı ama renk dönmedi Seda Sayan sarısı bir saçla kaldım üstelik saçlarım inanılmaz kurudu ve yıprandı. Ne yapıcam ne edicem bilemiyorum saçım bir işlemi daha kaldırmaz ve eşim de artık oynama diye kızdı Bana ne önerirsiniz hızlıca bir bakımla 1-2 aya toparlarsam belki koyu renge döndürebilirim. İnanılmaz mutsuzum kendimi aynada tanıyamıyorum
saçlarını bi daha mı aynı kişiye emanet edeceksin?
ben olsam asla gitmem o kadına.
başka bir yere git bence.
hatta şehirdeki kokoşların gittiği kuaförlerden birine git.
Güneş ışığına çıkın, bileğinizdeki damarların rengine bakın, eğer mavi gibiyse sizin alt ten renginiz soğuk, yeşil ise sıcakttır. Hem yeşil hem mavi ise nötrdur. Buna göre bir daha ki sefere boyatırken ona göre dikkat edersiniz. Sizi solgun göstermez. Yani damarlarınız mavi ise küllü sarı tonları daha iyi olacakken, eğer damarlarınız yeşil ise daha sıcak sarı tonlarını tercih edebilirsiniz :)
Şu anki hali içinse bakım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?