Valla sen kafaya koymuşsun %1 %1 şans deyip duruyorsun git kendin yaşa ve gör demekten başka bişey düşmez artıık bize.
Ama akıbetini az çok tahmin ediyorum neler olacak.Çok büyük bir fan kitlesi var bunların elbet en az 100 tanesi senin gibi kendisine ulaşmıştır.Valla gecen senemiydi neydi ya bir manken peşindeydi bu ya peşindeydi haber gönderiyorlardı aracılıkla bak şimdi hatırladım bunu da.Noldu bilmiyorum sonunda tabi.
Neyse.Daha moralini bozmayayım senin.
Dikkat et kolla kendine ama.Kal sağlıcakla.
Yok buraya yazılan herşey harika zaten keşke daha önce üye olsaymışım dedim :) şansımı denicem bakalım
Yazılanlar harika mı bilmiyorum ama acı gerçekler canım... bu tarz poposu iki metre havada olan, 2 el artı 2 ayak parmağı kadar sevgilisi olan ünlülerin peşinden koşan hayranlarının başına gelen gelmesin de canım... o yüzden çok kaptırma kendini dedim... bir selami şahin örneği varsa birde emrah örneği var...
Tersliyecegini sanmiyorum ama sana sadece hayran gozuyle bakabilir bide heralde benimle sevgili olurmusun demek icin gitmiyosun bencede gitmemende bi sakinca yok git gorus icinde kalmasin:)
Bence de öyle ünlü - ünsüz fark etmiyor bu geçerli olan ama içime çok batar oldu
Gözünde büyütmüşsün ama kafandaki gibi "beni görecek, etkilenecek, mesajlaşmalar aramalar olacak, hayatını değiştiren kadın ben olacağım" hayaliyle gidersen üzülürsün.
ünlü olmayan erkeklere bile güvenmezken :) ünlü olan erkeklere güvenmek sonunu bile bile gitmekte ayrı bir cesaret ,bu cesaretinden dolayı tebrik ediyorum... ama üzüleceksin arkadaşım...
dıyelımkı gıttın gorusmeye sevgılısıde yanında olabılır....
o zaman napıcaksın
Kızlar merhaba, şu zamana kadar forumları hep takip ediyorum çok yararlı oluyor bende derdimi anlatmak istedim ve sonunda üye oldum. Lütfen yardımcı olun...Ünlü birine aşık oldum Tv de falan dikkatimi çekmezdi şans eseri sokakta görünce başka birşey düşünemez oldum uykularım kaçıyor o kişiyi istediğimi biliyorum 24 yaşındayım ve bunun sıradan bir hoşlantı olmadığının farkındayım. Yakın bir zamanda gidip konuşmayı düşünüyorum ne yapmalıyım ne olur akıl verin bana fiziğim aklım başım yerinde diye düşünüyorum.
Merhabalar,
yeni üye oldum ve ilk yorumumu size yapıyorum :)
Öncelikle hayatın ne getireceği belli olmaz. Buradaki arkadaşların dediği gibi, bazen ünlüler hayranlarıyla beraber olabiliyor. Tanışabilirsiniz tabii bir hayranı olarak, ama kendinizi fazla kaptırmamanızda fayda var, sonrasında üzülebilirsiniz. Ha tabii şöyle bir ihtimal de var, konuşunca belki siz de soğuyacaksınız, genellikle insanlar ulaşamadıklarında gözlerinde büyütürler, sonra bi bakarlar ki hiç de istedikleri gibi değil.
Umarım ileride hatırladığınızda yüzünüzü gülümsetecek bir buluşma olur :)
aman git ya adrenalin yaşamak her zaman iyidir... en fazla reddedecek dünyanın sonu değil ki bu...
aşık olduğun ünlü kim bilmemde tatlım bak sende kadınlar kulübünde ünlü oldun bak herkes burda reytingler tavan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?