İmkansız birine aşık oldum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi b18
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Genel olarak herkes şansımın eksilerde oldugunu söylüyor yanii Peki bu futbolcular ciddi ilişkiyi nasıl yasıyor ki benim gibilerin sansı sıfırsa ağlattınız ha beni

Nerdeyse seninle aynı yaştayız, o yüzden akıl vermek, nasihat etmek istemedim sana. Doğruyu bulabilecek ve görebilecek yaştasın. Bu kadar arabesk olmaya gerek yok. Azcık mantık çerçevesinden bakarsan sen de anlarsın. Ben de bi zamanlar Arda Turan'a hayranlık duymuştum, manyak gibi fotoğraflarını biriktirirdim bunu yaptığım yaşlar 16-17ydi. Şimdi diyorum ne salakmışım. Çünkü bu futbolcular azıcık övüldü mü, gündeme geldi mi bi tarafları kalkıyor. Hatta bu görüşüm genelde tüm ünlüler için geçerli...
Ağlıcaksan bile değecek insan için ağla.

Bende cok merak ettım valla.d unlu dye insn ustu bı varlık değl ya .onemlı olan tanışıyor olmanız bence

Bence denemeye deger :) olmassa bile en azindan hayran oldugum ünlüyle konustum dedigin güzel bir anin olur. Adamin icinide bilemeyiz dimi. Capkin olsa bile belki sen onu yola getireceksin bilemeyiz. en büyük hayalin buysa pesiden git derim, sonu hüsran olsa bile 👍

kesin çok burnu havada bir tiptir.. görüşmeye git gitme demem ama gitme kararı alırsan sen ondan daha burnu havada davran derim.. o tip erkekler aşırı özgüvenli kızları çekici buluyorlar.. saf hayran kız kitlesi bir sürü vardır çevresinde.. hem reddedecek gibi olursa da artistliğini attığından rezil olmadan kalkarsın masadan.ben olsam öyle yapardım yani

Son düzenleme:
Kızlar gururum incinecek çok üzülecem belki beelki halime gvencem ama içimde kalmaması daha iyi değil mi? Yakını aradım şu an korktugum için bana terslemez seni dedi

Çok teşekkür ederiiim

size göre de yaşlı bence....

Ben de öyle sandıydım da 31 yaşındaymış daha Toroman.
7 yaş bence ideal.
Ayy ayrıca da bişey dicem kader bu kime nasıl yazıldığı belli olmaz.
En kötü olasılıklara hep hazırlıklı ol ama bi o kadar da umudunu kaybetme bence.
Hayrlısı olsun inşşşaallaahhh

Bende öyle düşünüyorum dinlemeye vakit harcarsa önce konuşmayı sonrasında beklemeye almayı falan filan hani gidip noluuur ölüyom ben falan diyemem zaten

Dimi sevgilisi yoksa %1 bile sansım olsa kullanmaya deger dönüp yapmadıgım için pişmanlık duymaktansa

Kızlar gururum incinecek çok üzülecem belki beelki halime gvencem ama içimde kalmaması daha iyi değil mi? Yakını aradım şu an korktugum için bana terslemez seni dedi

bizde tersler demedik zaten arkadaşım :) sen çok bağlanma dedik.. "genç, bayan, hayran" hangi ünlünün hoşuna gitmez..

31 yaş yaşlı mı? aşkolsun hanımlar

Dimi sevgilisi yoksa %1 bile sansım olsa kullanmaya deger dönüp yapmadıgım için pişmanlık duymaktansa

Kesinlikle. Ben seni destekliyorum, haberlerini de takip edicem bi müddet. Hadi bakalım ... Oğlan bizim kız bizim :98:

Ünlülerin arasında çalışıp, görmeden önce bu iyidir yaa dediğim kadınların bile ne kadar farklı olduğunu gördükten sonra kesinlikle gitme derim.
Ben ünlü olsam ve erkek olsam bana yüz vermeyen çekici gelirdi şahsen. Adamın zaten peşinde dolanan bi'dünya kız var ee fark nerede?

Valla sen kafaya koymuşsun %1 %1 şans deyip duruyorsun git kendin yaşa ve gör demekten başka bişey düşmez artıık bize.
Ama akıbetini az çok tahmin ediyorum neler olacak.Çok büyük bir fan kitlesi var bunların elbet en az 100 tanesi senin gibi kendisine ulaşmıştır.Valla gecen senemiydi neydi ya bir manken peşindeydi bu ya peşindeydi haber gönderiyorlardı aracılıkla bak şimdi hatırladım bunu da.Noldu bilmiyorum sonunda tabi.
Neyse.Daha moralini bozmayayım senin.
Dikkat et kolla kendine ama.Kal sağlıcakla.

Ay futbolcuysa bana gore hıç unlu degl hıç bılmm.sana sadce hayrn gozylde bakablır herseye hazr ol

Bence de öyle ünlü - ünsüz fark etmiyor bu geçerli olan ama içime çok batar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…