- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Genel olarak herkes şansımın eksilerde oldugunu söylüyor yaniiPeki bu futbolcular ciddi ilişkiyi nasıl yasıyor ki benim gibilerin sansı sıfırsa ağlattınız ha beni
Bence denemeye deger :) olmassa bile en azindan hayran oldugum ünlüyle konustum dedigin güzel bir anin olur. Adamin icinide bilemeyiz dimi. Capkin olsa bile belki sen onu yola getireceksin bilemeyiz. en büyük hayalin buysa pesiden git derim, sonu hüsran olsa bile 👍
size göre de yaşlı bence....
kesin çok burnu havada bir tiptir.. görüşmeye git gitme demem ama gitme kararı alırsan sen ondan daha burnu havada davran derim.. o tip erkekler aşırı özgüvenli kızları çekici buluyorlar.. saf hayran kız kitlesi bir sürü vardır çevresinde.. hem reddedecek gibi olursa da artistliğini attığından rezil olmadan kalkarsın masadan.ben olsam öyle yapardım yani
Ben de öyle sandıydım da 31 yaşındaymış daha Toroman.
7 yaş bence ideal.
Ayy ayrıca da bişey dicem kader bu kime nasıl yazıldığı belli olmaz.
En kötü olasılıklara hep hazırlıklı ol ama bi o kadar da umudunu kaybetme bence.
Hayrlısı olsun inşşşaallaahhh
Kızlar gururum incinecek çok üzülecem belki beelki halime gvencem ama içimde kalmaması daha iyi değil mi? Yakını aradım şu an korktugum için bana terslemez seni dedi
bizde tersler demedik zaten arkadaşım :) sen çok bağlanma dedik.. "genç, bayan, hayran" hangi ünlünün hoşuna gitmez..
Dimi sevgilisi yoksa %1 bile sansım olsa kullanmaya deger dönüp yapmadıgım için pişmanlık duymaktansa
31 yaş yaşlı mı?aşkolsun hanımlar
31 yaş yaşlı mı?aşkolsun hanımlar
Kesinlikle. Ben seni destekliyorum, haberlerini de takip edicem bi müddet. Hadi bakalım ... Oğlan bizim kız bizim :98:
Kızlar gururum incinecek çok üzülecem belki beelki halime gvencem ama içimde kalmaması daha iyi değil mi? Yakını aradım şu an korktugum için bana terslemez seni dedi
Ünlülerin arasında çalışıp, görmeden önce bu iyidir yaa dediğim kadınların bile ne kadar farklı olduğunu gördükten sonra kesinlikle gitme derim.
Ben ünlü olsam ve erkek olsam bana yüz vermeyen çekici gelirdi şahsen. Adamın zaten peşinde dolanan bi'dünya kız var ee fark nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?