- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Haklisiniz. Herşeyin farkındayım ancak geçmiyor maalesef . Ve sanki hep yarım kalacakmış gibi hissediyorumZaman herşeyin ilaci
. millet rabbine dua ediyor. Unutuyor insanlar duaya sariliyo tevekkül ediyor. Tabi seni terk edenler olacaktır tek siginagin rabbindir.. Allah seni terk etmez.. O senin kalbindendir aklindadir her yerdir.. O yüzden kafana birşey takmiycaksin bosvereceksin.. Mutlu olmama bakacaksin.. Mutlu olmani istemeyen kişi seytandir. Herşeyi seytan yaptiriyor..
Sana uğur koşar kitaplari okumani tavsiye ederim.. Rabbim dert sever o derdini allaha anlat.. Allahtan iste herşeyi. Dermani veren allahtir.
Ne güzel demissiniz, öç alacak diye. Şimdiden başladı mide ağrıları, diş sikmalar, baş boyun ağrıları . Değer mi? Tabiki değmez degmedi. Bende bundan kurtulmaya çalışıyorum ışte . Ama tam geçiyor derken bir anda başa dönünce çok kötü hissediyorumGençliğimi geri verseler bu kez en çok kendimi severim veririm o yâri de ...
Bu şarkı terapi gibi İnan
Seni terkeden için üzülme yıllar sonra hastalıklar zorluklar vs ler gelip o bedenini bulduğunda onun için girdiğin depresyonlar hepsi birer birer öç alıyor
En çok kendini sev ve koru sen güzel iyi bir kızsın mutlaka başka biri seni sevecek
Unutmak zorundayım belki de en acisi bu. . Evet sevdi sevdim ama bitti sevmiyor ışte .Bende unutmak zorundayım. Umarım geçer, öyle kötü hissediyorum ki bazen.3 ay cok ama cok erken.. gercekten adina ask diyebiliyorsan..
ben 1 senede unuttum..
simdi yoldan gecen herhangi biri gibi ona karsi hislerim..
evliyim esim tamamen es kelimesinin hakkini veren biri.. simdi iyiki diyorum..
uzul agla ama gececegini de bil..
istemesen bile unutuyorsun..
sadece zaman..
Ne güzel yazmışsınız. . Cok uzak ve zor gelse de birgun derim inşallah . Kalbim bu esaretten kurtulur umarım.Ah canım neler geçmiyorki bu hayatta,yaşayacaksın acını tabiki hemde dibine kadar,öğreneceksin kendinden fazla kimseye değer vermemeyi,zamanla daha güçlü olacaksın, inan bana geçecek..
Kendini şımart
Hep daha iyisine layık olduğunu düşün
Ütopik bile olsa kendini dünyaca ünlü starlarla düşün mesela,öyle ya onlarda insan sende insanın
Sonra dön o kalbini kıran kişiye bak ,
Bunun içinmi kendimi üzdüm ben de ,vallahide billahide sen ondan daha özel birisin kendinin değerini bil,kimsenin sevgisine muhtaç hissetme kendini ,geçmiş geçmişte kalmıştır yoluna bak,daha neler yaşayacksın bu hayatta bunları düşün
Işte canımı yakan bu umut. Gerceklesmeyen umut. Sizin gibi olmak isterdim mesela. Çok acı çektik ama yeniden birlestik demek isterdim. Ama bir yandan da bu imkansız geliyor. Çünkü onu tanıyorum. Ve ben bu acıları unutabilir miyim ?Üç ay çok az be kardeşim... yıllar gecer yinede içinde bir sızı olarak kalır.. bir söz duyarsın bır sokaktan gecersın bır yemek konur önüne bir isim konulur bebege her sey onu hatırlatır sana.. ve ya sen onu yaad etmek için hep bahane ararsın... gündüzler gece olur elın kalbine gıder hep dua edersin bir gün dersin en azından bir gün görsem bir kere baksam gözlerine... yıllar gecer ahırette belkı kavusuruz dersın... hep temenniler vardır... eger gercek aşksa asla unutmazsın eger gercek aşksa unutmakta istemezsın kıyamazsın o aşkı bitırmeye.. büyüdükçe büyür içinde... her umut bır odun atar o ateşe... zor iş aşk... eşimle severek evlendık çok ayrılık acısı yaşadım. Hersey bitti derken evlendık. Elhamdülüllah çok mutluyuz ancak çok acı çektik ikimizde...
Bahsettiğiniz hali yasiyorum su an. Hicbirseyden tat alamıyorum .3 ay komada gibiydim.4. ayda Allah'a şükür ettim ayrıldığımız için.Olmazdı o bana ama ben aşktan göremiyordum.Allah bizden daha iyi biliyor ve kurtarıyor da biz sonra idrak edebiliyoruz.
Dediğiniz şeyleri zor olsa da yapmaya çalışıyorum. Bir dönem iyileşir gibi oluyorum sonra tekrar dönüyorum başa . En ufak birşey eski anıları eski duyguları hatırlatıyor. Ve ben yine kendimi o çukurda buluyorum .Herkesin kendi duyguları yakar canını.
Elbette sende canın yanıyor, fakat 3 ay ciddi bir süre değil mi?
Hayatında ki bazı şeyleri değiştirmeyi dene, kendine yeni uğraşlar bul, bak iyi gelecek.
Yeni kitaplar al, psikoloji filmleri izle, hava al. Bunlar sana iyi gelecek..
Bende böyle düşünürdüm önceden . Hatta çok büyük laf etmisligim vardır. Kimse kendini kaybedecek kadar sevmemeli . Aşk gözü kör etmemeli. Neticeleri ağır oluyor . Birgün bitince sizi besleyen enerjiniz de gidiyor .Aşk acısı başka acıların yanında bana komik ve saçma geliyor doğrusu.
Beni terk eden herifi neden unutamayım ki yani.
Sürdü ama onu unutamamak değil , arka arkaya yediğim darbeler . Emin ol evlendikten sonra olsaydı bunlar , şu anki ızdırabına şükrederdin . Öylesi daha ağır . 3 ay yeni sayılır . Bir sene sonra hafifler . Sonrada unutmaya başlarsın .Evet hanimlar, aylardır burada yüzlerce yorum okudum. Ne aşklar bitmiş unutulmuş gitmiş . Güç buldum. Tam toparlaniyorum diyorum yine aynı dibi görüyorum .
3 ayı geçti o beni terkedip gideli. Unutamıyorum . Anılar geliyor aklıma sürekli . Beni delice sevdiği o günler. Acı çekiyorum. Eksik hissediyorum. Özlüyorum .
Evet insanlar 10 yıllık eşinden ayrılıyor . Evet kimler kimler yollarını ayırıyor . Evet tek ben yaşamıyorum bunu. Hepsini biliyorum. Ama. . .
Geçmiyor . Kabus gibi oldu artık bu aşk . Aşk olup olmadığını bile bilmiyorum . Sahiden acı veren üzen yıkan birine hala aşk duyuyor olabilir miyim?
Eskiden ne kadar güçlü bir kız oldugumu düşünür dururdum, gurur duyardim. Şimdi ise aciyorum .
Siz unutanlar, güç verin geçecek diyin . Aylarca sürdü mü sizin izdirabiniz da? Üzgünüm çok. .
Ha onlar da var. . Bitmiş olması acitiyor evet özlem duyuyorum eskiye. . Ama bir diğer aci veren şey ise kötü bitmiş olması. Bana ettiği hakaretler. Benim onu bu kadar severken ona yetememem, sürekli elestirmesi. vs. Ciddi manada yaraladı ruhumu herşey . Iyilesmek çok zor oluyorSürdü ama onu unutamamak değil , arka arkaya yediğim darbeler . Emin ol evlendikten sonra olsaydı bunlar , şu anki ızdırabına şükrederdin . Öylesi daha ağır . 3 ay yeni sayılır . Bir sene sonra hafifler . Sonrada unutmaya başlarsın .
Oyle zor ki birsey yapmak. Herşey onu hatırlatıyor sanki. Geçen yıl şurada şunu yapmıştık şuraya da gitmiştik vs. derken bir bakıyorum aldığım nefes hatirlatiyor onu.
Evet çok da arabesk yapmamak gerek ama sizde yaşamış ve gormussunuz ki insanın elinde değil :) Sizin bu anlattiklariniz ne kadar surede oldu. Uzun bir süre unutamamissiniz anladığım kadarıyla . Ve son sorum şu an tamamen silindi gitti mi aklınızdan ?Zaten kavusamadgn icin ask olmus. Ben de birine cok aşık olmuştum. Ayriligin a'si gectigi anda 1 saate yakin zangir zangir titrerdim. Ondan sonra bidaha kimseden etkilenmem sanirdim. Ondan baskasini oyle sevemem sanirdim. Ama oyle olmadi.
Terk edip edip duran birydi. Yine de aradan ne kadar zaman gecerse gecsn gururumuzu kirip barisirdik. Hic bise yokken giderdi. Bigun artik en son raddeye geldim ve teli yuzune kapattm. Bu onun icin buyuk hakaretti bilerek yaptim. Hemen bikac aya sozlendi. Evlencegni bile bile yaptm su an.olsa yine yaparim hic.pisman olmadim.
Evet sozlusuyle el ele fotosunu da gordm cok uzuldm yine yuzum gozum yandi acisindan. Ama dayandim kimse kimse icin ölmüyo. Sonucta ben mucadelemi vermsim mucadele etmeyen taraf o. Ne yipraticam kendimi dimi.
Sonra goreblcegm yere dugun fotolarni koydu. Gerdek gecesini yasadigini da bildm. Bana onu da yasatti. O gece sabahi nasil ettm bilmiyorum. Insan uyurken aci ceker mi. Ben cektm. Ama o gece ruyamda bi yilanin basini.koparip.kapinin onune attim kapiyi da kapattim. Manasi.cok belli :)
Sonra takip etmeye devam ettm gizli gizli ama bi yandan da mutlu olsunlar diye dua ediyorum. Kizin hic bi sucu yok yavrum. Cok mutlu olsun dedim. Cocuklari olana kadar takip ettm. Olunca rahatladm. Niye bilmiyorum. Sonra bebisinin fotosunu da gormek nasip.oldu. bana o kdr eziyet eden adamin kizi oldu. Kizindan cikmasin insallah yaptiklari. O da.masum yavrum ne gunahi var. Sirf o bebis mutsuz olmasn diye sonra babasina da beddua edemedm. Dua ettm hepsi mutlu olsun diye biraktm takibi makibi.
Canimi acitan sarkilari sildim sonra. Fotoları sildim. Ani olarak hicbisey birakmadm ki canim acimasin. Sonra zamanla.alistim acisi gecti. Baskalarindan da etkilenebldgmi.gordm.
Simdi.nisanliyim. ve nolursa.olsun masallah birakmiyo beni. 1 yildir hayatmda. Sadece kuru kuru blof yapiyo sener sen gibi. Bak giderim bak.pisman olursun gibi :)) asla birakmam diyenler hep gitti. Bak giderim diyen nisanlimin ne derse desin yanimda kalcagni biliyorum. Gecen blof yapinca tamam bitti atiyorum nisani dedim. Evlenmiyorum seninle dedim. Ve ne fark ettim biliyomusun... zangir zangir titredigimi :)
Demek kiiiiiiiii oyle olmuyomus o isler. Ondan baskasini da sevebiliyomusuz tutku duyabiliyomusuz demek ki. Ve bu bizim icin dogru kisi olduguna inandgmz biriyle olunca tadindan yenmiyo.
5 dk surmedi.mesaj atmasi ozur diledi blofu icin. Seni birakir miyim ben dedi. Zaten ben de biliyodum blofune blof yaptm ama demedm :)
Velhasiliiiii cok da arabesk yapmamak lazim :) kalk kiz hayat devam ediyo oturmaya mi geldik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?