İmza Alanında Hamile üyelerimiz için hamilelik günlüğü

Kızlar meraktan öleceğim beta 2350 de. 5 haftalık dediler ama ne kese yi görev1 ne kalp atışını ben hamile miyim değilmym kafamı bulandırdı. Daha hamileliktn söz edilmez çok minik dedi yolladı adet im 21 aralk en son tecrübeleriniz den faydalanmak isterim lütfen bilgi verir mısınız

Canım benim son regl 18 aralıktı . 16 ocakta aşırı göğüs hassasiyetinden dolayı şüphelendim hcg testi yaptırdım. 1115 ile yüksek ihtimal gebesiniz dedi acil doktoru. ertesi sabah kadın doğuma gittim. Kan testim yeni olduğu için sadece bilgi verdi hamile olduğumu söyledi biraz hcg yükselsin bekleyelim dedi 1 hafta sonra gel dedi gittim hemen ultrasona aldı ve kesenin içinde hayırlı uğurlu olsun dedi şubatın ilk haftası kalp atışları için gidicez tekrar. ya hamilelik takvimini nasıl ekledin bende onu yapamıyorum bu arada :) yani ben 1115 ile gebe denildim sende tabiki gebesin folik asite başlamalısın

imom a başladık Canım Ben de hafta gideceğim bu arada kan testi işteyen doktor ultrason da göremedi Daha çok minik diye. Çünkü sonucu ben ona 3 gün evvel gittiğim dkini söyledim. 695 di o gün sonucu alamadık Dün çıktı. 2950 bu seviye de göremedi ben de şubat 6 da gideceğim tekrar özel e giderim artık

evet sanırım 3500ü geçmesi gerekiyormuş ultrasonda görünmesi için. ama 1 günde 2 katına çıkıyormuş hcg başta çok yükseliyor sonlara doğru düşüyormuş zaten. benim kuzenim benden 2 3 hafta önde onunda bebeği daha çok küçük olduğu için kalp atışını bile duyamadı. rahat ol ne kadar rahat o kadar sağlıklı ve risksiz gider herşey. özele git derim mutlaka . bende imom kullanıyorum bu arada ama mide bulantısı yapıyormuş daha doğrusu var olan mide bulantısını fazlalaştırıyormuş. ben zaten 2 tane almıştım folik 1 diye bir ilacımda var ona devam edicem 14. 15. haftada imoma tekrar başlıycam bide yutması çok zor :)

Selam kızlar benim son adet tarihim 27 Aralık-2016 bu hesaplamaya göre 5 haftalik hamileyim ve pazartesi gunu hcg degerim 1003 du. Yarın keseyi görmek için kontrolüm var. Sizce bebek görülür mü bu kontrol için henüz erken degil mi?

Yaklaşık 4.5-5 h. iken vajinal ultrasonla 6. h ise karından gebelik kesesi görülür.

Vajinal ultrasonun bir zarari olur mu acaba çünkü ben tedaviyle aşılama yoluyla hamile kalabildim

Vajinal muayene yaptırmayın. Bebeğinizi tehlikeye atmayın bence vajinal muayene yaptiranlarin bir süre sonra düşük yaptığını artık hepimiz biliyoruz

Vajinal muayene yaptırmayın. Bebeğinizi tehlikeye atmayın bence vajinal muayene yaptiranlarin bir süre sonra düşük yaptığını artık hepimiz biliyoruz

Ultrasonu konuştuk. Belirli bir haftadan sonra vajinal muayene yapılmaz bazı sebeplerden ötürü. Vajinal m. yapanlar düşük yapar diye bir şey asla söz konusu değil. Bebeğe veya size hiçbir şekilde zarar vermez. Yanlış yönlendirmeyin insanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…