- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
Merhaba arkadaşlar, az önce kayınvalidem aradı napıyorsun diye aradım dedi bende iyiyim filan diye konuşuyoruz. Lafın arasında yine yılbaşında nereye toplanacağız acaba dedi. (Bunu her sene yapıyor yeğenlerini, kardeşlerini arıyor ve hepimizi bir araya toplamaya çalışıyor, şimdiden yine başlamış her sene kesintisiz bir arada olmamızı istiyor ve ben bu durumdan gerçekten çok sıkıldım) Bende biz bir yere toplanmayı düşünmüyoruz evde olmak istiyoruz extra bir şey çıkmazsa sizi bilemem tabii dedim. Bozuldu evde napıcaksınız toplanalım yine bir yere diye ısrar etti bende anne istemiyorum her sene yeni yıla aynı insanlarla girmek zorunda değilim, ayrıca bu planı yapmak için çok erken kimin ne planı var bilmiyorsun bile daha dedim. İyi o zaman bizde kendi evimizde otururuz dedi, bende siz bilirsiniz dedim. Ama inanın sıkıldım artık her sene aynı muhabbet topluyor milleti ondan sonra da yeğenlerim bile geliyor oğlum gelmeyecek mi diye duygu sömürüsü yapıyor çok bunaldım artık bu kendi kendine yaptığı planlarından.