• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnadıma mı yapıyor anlamadım ki

cocuklarimcanlarim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
3.315
3.912
248
Merhaba arkadaşlar, az önce kayınvalidem aradı napıyorsun diye aradım dedi bende iyiyim filan diye konuşuyoruz. Lafın arasında yine yılbaşında nereye toplanacağız acaba dedi. (Bunu her sene yapıyor yeğenlerini, kardeşlerini arıyor ve hepimizi bir araya toplamaya çalışıyor, şimdiden yine başlamış her sene kesintisiz bir arada olmamızı istiyor ve ben bu durumdan gerçekten çok sıkıldım) Bende biz bir yere toplanmayı düşünmüyoruz evde olmak istiyoruz extra bir şey çıkmazsa sizi bilemem tabii dedim. Bozuldu evde napıcaksınız toplanalım yine bir yere diye ısrar etti bende anne istemiyorum her sene yeni yıla aynı insanlarla girmek zorunda değilim, ayrıca bu planı yapmak için çok erken kimin ne planı var bilmiyorsun bile daha dedim. İyi o zaman bizde kendi evimizde otururuz dedi, bende siz bilirsiniz dedim. Ama inanın sıkıldım artık her sene aynı muhabbet topluyor milleti ondan sonra da yeğenlerim bile geliyor oğlum gelmeyecek mi diye duygu sömürüsü yapıyor çok bunaldım artık bu kendi kendine yaptığı planlarından.

Kasıtlı olarak yapıyor artık eminim şimdiden yerini yapıyor kendince ki biz hiçbir plan yapmayalım.
Siz de boş durmayın o zaman hemen birşey ayarlayın yoksa kocanız evde boş oturacağımıza annemin gönlü olsun der gidersiniz

Yenı yıl bizim için sıradan bı gun olarak geçiyor ya :)
Kv denız maşallah planını şimdiden yapmış.
Çok gitmek ıstemıyorsanız bi iş uydurun.

O her sene kafasına göre planını yapıyor zaten. Eşim kaç kez söyledi hatta geçen akrabalarının yanında da aynı konuyu açtı yılbaşında kimde toplanıyoruz diye, eşimde anne yılbaşına daha kaç gün var ayrıca herkes kendi planını yapar sen merak etme dedi ama anlayan kim tabii.

O her sene kafasına göre planını yapıyor zaten. Eşim kaç kez söyledi hatta geçen akrabalarının yanında da aynı konuyu açtı yılbaşında kimde toplanıyoruz diye, eşimde anne yılbaşına daha kaç gün var ayrıca herkes kendi planını yapar sen merak etme dedi ama anlayan kim tabii.
Gitmiceksiniz o halde her sene yaptıgıız için kadın gelıcekler sanıyor heralde bir kaç sene gitmeyın belkı bu huuyundan vazgeçer.

Siz de boş durmayın o zaman hemen birşey ayarlayın yoksa kocanız evde boş oturacağımıza annemin gönlü olsun der gidersiniz

Yok eşimin hiç annemin gönlü olsun derdi olmadı. Hatta o da sıkılıyor kalabalıktan fakat evde geçirdiğimiz zamanlarda sürekli olarak arıyor hadi hadi sizi bekliyoruz filan diye.

Hem anlayışsız hem ısrarcılarsa, ben olsam kapardım telefonları, telesekreter varsa bir de not bırakırdım, eşimle, çocuklarımla huzurlu bir gece geçirirdim. İyi ki eşiniz sizinle aynı kafadaymış yalnız, yoksa iki kat boğucu bir durum olabilirdi.

Ben yeterli cevabı verdim ama o yine anlamamazlıktan gelecek. Geçen yılda evde geçirmek istediğimizi söyledim ve gitmedik de ama sağolsun evde de huzur vermedi 10 dakikada bir aradı yani gitsekte huzurlu olamıyoruz gitmesekte.
Telefonları kapatın olsun bitsin.
Başka sorun çıkarmasın da..
Kadın kötü niyetli değil gibi. Sadece şenliği seviyor. Ama o seviyor diye herkesin ona ayak uydurmasını bekleyemez.

Merhaba arkadaşlar, az önce kayınvalidem aradı napıyorsun diye aradım dedi bende iyiyim filan diye konuşuyoruz. Lafın arasında yine yılbaşında nereye toplanacağız acaba dedi. (Bunu her sene yapıyor yeğenlerini, kardeşlerini arıyor ve hepimizi bir araya toplamaya çalışıyor, şimdiden yine başlamış her sene kesintisiz bir arada olmamızı istiyor ve ben bu durumdan gerçekten çok sıkıldım) Bende biz bir yere toplanmayı düşünmüyoruz evde olmak istiyoruz extra bir şey çıkmazsa sizi bilemem tabii dedim. Bozuldu evde napıcaksınız toplanalım yine bir yere diye ısrar etti bende anne istemiyorum her sene yeni yıla aynı insanlarla girmek zorunda değilim, ayrıca bu planı yapmak için çok erken kimin ne planı var bilmiyorsun bile daha dedim. İyi o zaman bizde kendi evimizde otururuz dedi, bende siz bilirsiniz dedim. Ama inanın sıkıldım artık her sene aynı muhabbet topluyor milleti ondan sonra da yeğenlerim bile geliyor oğlum gelmeyecek mi diye duygu sömürüsü yapıyor çok bunaldım artık bu kendi kendine yaptığı planlarından.
oglunuzla bızım planımız vardı onu mutlu etmek ıcın ona ozel suprızler yapıyorum
ertesı gun kahvaltıya sıze gelırız ıstersenız dersın
:D hem oglunu yalnızken daha mutlu ettıgını hemde ılla gorusmek ıstıyorsa ertesı gun sızı kahvaltıda agırlayarak hep beraber olma ıstegıne olumlu dönüş yaptıgınızın mesajını verebılırsınız ;)

Telefonları kapatın olsun bitsin.
Başka sorun çıkarmasın da..
Kadın kötü niyetli değil gibi. Sadece şenliği seviyor. Ama o seviyor diye herkesin ona ayak uydurmasını bekleyemez.

Evet kötü niyetli değil sadece ısrarı seviyor. Telefonları kapatma fikri iyi fikir, bu zamana kadar ayıp olmasın diye kapatmamıştım ama yine aynı şeyi yaşamaktansa ayıp oluversin artık.

oglunuzla bızım planımız vardı onu mutlu etmek ıcın ona ozel suprızler yapıyorum
ertesı gun kahvaltıya sıze gelırız ıstersenız dersın
:KK70: hem oglunu yalnızken daha mutlu ettıgını hemde ılla gorusmek ıstıyorsa ertesı gun sızı kahvaltıda agırlayarak hep beraber olma ıstegıne olumlu dönüş yaptıgınızın mesajını verebılırsınız :KK66:

:KK70::KK70::KK70::KK70: İyi fikir fakat ona da cevabı hazır, amannn iki çocukla romantik bir akşam mı geçirilir.

ben bugün kv lerin tarafındayım anacım, malum oğlum büyüyor artık :)

ya yılda bir kez gideceksiniz, neden bu kadar dert ettiniz. Hem evde oturmak güzeldir falan da, yılda bir kez böyle cümbür cemaat toplanmak da güzeldir. Mis gibi yemekler de yapılır orada şimdi, asıl ben gidemeseydim aklım kalırdı öyle yerlerde.

Back
X