inanamiyorumm :O

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kizlaaaaar yinee bennn ama bu defa herzamankinden dahada beterim..cok canim aciyor yaa kendimi salak gibi hissediyorum..

son 1aydir cok SIK konu acar oldum, yurt disinda yasiyorum ve yabanci biri ile görüsüyordum is arkdasimdi kisa sürede sevdigim, sevgilm yani herseyim oluverdi..

bu kisinin adi Mario ve benim yüzümden sülalemden basina gelmedigi kalmadi..yinede birakmadi beni her ne kadar mesafe girsede aramiza..hep gözümün icine bakti..hediyler aldi, basimi gögsüne yasladi...huzur verdi, güven verdi.. Mario macaristanli..ve subatin basinda 1hafta memleketine gitti..orda hic akrabasi yok ve 1kizla gitmis yada onun icin gitmis bu benim aklima gelmedi degil ama dedim yok ya Mario yapmaz..beni ne kadar cok seviyor her halinden belli dedim

dün aksam bulusduk ve ben sakarim ya telimi kirdim düstü elimden neyse bana cikardi kendi telini verdi, kartimi kendi teline soktu ..veee sonra eve geldim..hersey telefonunda oldugu gibi yani herseyi görebiliyorum..

kontakt listesini, resimlerini, smslerini, hatta facebookunu(facebookum yok demisti)

benden aglarayak ayrilmisti ya hani memleketine giderken, lucia diye bir kizla beraber gitmis, kiz burdan bizim yasadigimiz yerden ..

1hafta tatile gitmisler salaklar, sonra tarihlere baktim benimle yazisirken ayni anda kizla yazisip canim kayak yapmak istiyor bana eslik etmek istermisin?
evde yalnizim ugramak istermisin gibi seyler

acaba sirf cinsellik mi bu arkadaslik yoksa duygusal mi?

cünkü baslarda bana benimle cinsel degil duygusal anlamda ilgilendigini söylemisti yani istersen öpüsmeyelim bile ama görüselim konusalim diye..

cooook büyük hayalkirkligi yasiyorum... gercek ask diye birsey yokmus hatta ask yokmus ben salakmisim..asik adam bunlari yapmaz.. hemde yalan var isin icinde..

melek dedigim insana bakin ya..her an yanimda oldu bu insan benim.. hatta ben evi bile terk etmeyi düsündüm onun icin neredeyse bir an seytana uyacaktim da son anda vazgectim..

bu arada tamam biliyorum özelini karistirmam bir hata ama hangimiz olsa ayni seyi yapardi kimse inkar etemsin

bu arada ona birsey söylemedim yani sen naptin fln demedim..

bugün is yerinde telini geri verdim ve hic orali olmadim..

grslm fln dedi isim var dedim bakti salak salak suratima

Kötü. ://
Ailenin karşı çıktığını okumuştum bundan evvel.. Haklı çıktılar..
Sen Mario'yu boşver arkadaşım, ister duygusal ister cinsellik amaçlı olsun yaptığı.
Affı yok bence.. Daha beter aileni düşman eylemeden kendine, uzaklaş..

kendimi o kadar gerizekali gibi hissediyorum ki bunu kimse anlamaz sanirim

Bu nasıl aşk ya:44:
Geçen hafta kardeşinizden dayak yedi de yinede bırakmam seni demedi mi bu çocuk.

Valla canım Allahın hikmeti bu önüne getirmiş bu çocuk için üzülmeyede, aileni üzmeyede değmez diye.
Değmezmişte hakikatten.
Dön arkanı git , oda kaymaya mı gidiyor, tek gecelik mi takılıyor ne yaparsa yapsın
Süper değil rezil marioymuş o

ya boşver gitsin mario falan kardeşinin de illa ki duyduğu ettiği bişeyler vardı ki o kadar psikopata bağladı. ayrıl gitsin ne mariosu ne sözü ya

telefonun içindeki tüm bilgilere ulaşabileceğinizi nasıl olur da düşünemez ben ona takıldım

ask olmaz böyle.. bilmiyorum artik konusmicam onunla..kavgalida olmicam o kadar cani yandi benim yüzümden..sadece sessizce cikip gidicem hayatindan

Daha onceki konularinizi okumustum.Aileniz karsi cikiyordu aileniz hakli cikti aslinda.Telefonunuzun yere dusmesi rabbimin bir hikmeti sizin o kisinin gercek yuzunu ogrenmenize neden oldu.

Kardeşinden dayak yedi diye üzülmüştüm bu Mario'ya ben..
Geri alıyorum ohhh olmuşş

Daha onceki konularinizi okumustum.Aileniz karsi cikiyordu aileniz hakli cikti aslinda.Telefonunuzun yere dusmesi rabbimin bir hikmeti sizin o kisinin gercek yuzunu ogrenmenize neden oldu.

ailem tamamen hakli sayilmaz.. haksiz yönleri cok var ama gercekten telefonum yere düsmeseydi ayakta uyumaya devam edecektim

Bu ilişkinin bu şekilde sonlanacağı hayatta aklıma gelmezdi esmerim.
Ya kanlı mücadeleler sonunda mutlu bir son ya da
Severek ayrıldık gibi bir melodram bekliyordum ama.
İhanet ve ucuz çapkınlık aslaaaa

Son düzenleme:
Bu ilişkinin bu şekilde sonlanacağı hayatta aklıma gelmezdi esmerim.
Ya kanlı mücadeleler sonunda mutlu bir son ya da
Severek ayrıldık gibi bir melodram bekliyordum ama.
İhanet ve ucuz çapkınlık aslaaaa

bende ondan böyle birsey kesinlikleee beklemezdimm hatta gördüklerime inanamadim.. sok sok soklar gecirdim resmen..

aski buldum diyordum.. ask varmi da bulayim

Bu olay sayesinde artik ondan gonul rahatligiyla vazgecebilir, ailenle ters dusmek zorunda kalmaktan kurtulabilirsin
Bu arada hayatin heycanli bir dizi gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…