inanamiyorumm :O

daha önce konularını okumuştum bende çok şaşırdım o kadar yaşanan şeyden sonra böyle bir son pes dedirtti bana..sen o kadar çile çek ondan sonra altından neler çıksın, olacak iş değil ya..gelmiş geçmiş olsun...inşallah bundan sonra iyi kişilerle karşılaşırsın

tüm yorumlari okuyamadim ama konunu daha önce görmüstüm. ben telefonunda bukadar cok sey görsem sevgilimin, benim icin her ne yapmis olsada sessiz kalamam hayatta. gercekten cok soguk kanlisin.

istersen öpüşmeyelim bile ama yanımda kal cülesinden anladığım sey; o seni sığınacağı liman olarak görmüş. bi aşkın içinde böyle bi duygu olamaz çünkü, bi erkek saygısından sevdiği kadınla birlikte olmayabilir bekleyebilir ortada engeller varsa ama durup dururken kardeş kardeş oturmak istemez hiçbir erkek. seni çok sevmiş olabilir ama ortada aşk olduğunu pek sanmıyorum ben.adam göz göre göre aldatmış ve yakalanmaktan hiç korkmadan telefonu vermiş, nasılsa anlamaz diye düşünerek. bence daha fazla sessiz kalma herşeyin farkında olduğunu yüzüne vur, hangi ortamda olursan da ol yüzüne bile bakma. daha fazla aptal yerine koyamasın seni

aynen. bu hayatta asla asla kimseye güvenme,asla...

aynen. bu hayatta asla asla kimseye güvenme,asla...

güvenmek birine o kadar güzel bir duygu ki..

simdi artik babama bile güvenmiyorum, zaten babama güvenmezdim ama en azindan annem vardi..simdi onunla iliskimde ölme noktasinda.

herseyimi kaybediyorum ben bu salak aklimla... biri beni öteki tarafa yollayabilir mi?

sakın canım böyle düşünme hepimiz genç olduk senin gibi öbür dünyaya bedava bilet aradık.Sağolsun annem( sakın kızım öbür dünyaya gittiğinde hoşgeldin demeyecekler sana)derdi.İyikide öyle demiş .Rabbim sevdiği kuluna verirmiş her derdi;daha çok gelsin kapıma ona hasret kalmayayım diye.Ama kesinlikle bildiğini anlat ona çünki bu içinde kalırsa daha sonra çok küfredersin kendine.

ask olsa saten sonumuz böyle olmazdi ve siginacak sorunsuz birisini bulsaydi keske cünkü ben yeterince sorun sahibi yani sorunlu bir kisiligim..

Son düzenleme:
hayatimda hersey o kdar hizli gelisiyor ki, ben hic birseyin farkina varamiyorum.. uzaktan hayatimi izliyorum sanki..sanki burda degilm ben...

sizede oluyormu böyle benim gibi?

ben de çok şaşırdım ve çok üzüldüm...

facebooku açma tarihi belli mi, belki sana söyledıkten daha sonra açtı, bir de çeviri yapan tam doğru çevirebildi mi... Telefonunu sadece o mu kullanıyor, bir de bir kız arkadaşıyla kayağa gitmesi orada nasıl karşılanan bir durum...

bence durumu ona belli etmelisin, yapacak bir savunması vardır elbet...

varya aklımın ucundan geçmezdi ya
adama bak deli midir nedir
hem gidiyo başkasıyla ilişki yaşıyo hemde senin uğruna dayak yemeyede razı
Allah korumuş seni , konularını olayları biliyorum ya gitseydin yanına,
çok ucuz yırttın canım
ve bu yaşadıkların çok kötü oldu ya çünkü çok sarsılmışsındır eminim

anlayamazsın zaten tatlım benim,anlaşılamaz...
Benim sevgilim,ohoo yıllarca koşmuştu peşimden,ben başkasıyla çıkarken tiyatro oyunları yazarmış beni anlatan..
2 sene sonunda kavuştuk,prensesten farksızmışım gibi davrandı,bir dediğimi iki etmedi.Sadece 2 gün geçirmek için uçağa atlar yanıma gelirdi.Bişey olması için iste yeter,ben senin lamba cininim ayakları...düşün yani araba ve ehliyet bile almıştı gezi planımızı gerçekleştirebilmek için..
yılbaşında bin sekizyüz kilometre yol tepip yanına gittiğimde senin telefon olayının bir benzerini de ben yaşadım..
senin kardeşinin mario'ya yaptığının bir benzerini de ben ona yapmıştım :)
Evde cam çerçeve,bardak çanak,laptop ne varsa kırmıştım,hatta telefonu kafasına fırlatmıştım...
hala gözlerde yaşlar,seviyorum,hep sevdim hep de sevicem cümleleri..
aklım almıyodu benim de,ayaklarımı bile öperdi ya,hayrandı bana.İnanamazdı yani hala onunla beraber olduğuma.
Madem o kadar aşıksın,yapamayacağın fedakarlık yok
bu ne be adam ?
di mi ama...
en iyisi hiç anlamaya çalışmadan hayatından çıkartmak!
Ayrıca neden hayatından yavaşca uzaklaşasın ki??
Yediği naneyi bildiğini,seni bu yüzden kaybettiğini bilmeli bence..

ne özel karıştırması canım yaa öölede bi karıştırılırkiiii
açıkçası en çok yaralayan durum bu insanı hani sanki herşey yalanmış gibi hissediyon
onca emek konuşmalar yaşanan güzel zamanlar hep yalan mı diyosun bu mahveder insanı yaa
neyse şöle bişi demişin sadece cinsellikmi yoksa duygusal bi ilişkimi aralarındaki
ne olursa olsun yanlış olmamalı böle bişi benim aklım almıyo yaa bi insan birini severken başkasıyla nasıl birlikte olabilir
bu erkekler bi tuhaf valla Allah yaşatmasın en nefret ettiğim şeydir bu
sende dirayetli ol canım bööle olabiliyo işte ama eğer yalansa bile aşkı nasıl ööle rol yapmış onuda anlamak mümkün değil
ben ona şaşıyorum en çok :26:

Yalnız benım anlayamadığım belki bunu soran olmuştur okumadım diğer sayfaları sana telini nasıl rahatlıkla verdi ki bunların oldugunu ve senın bakacağını adı gibi bile bile ? :/

Verilmis sadakan varmis. Herseyi cepten gördügünü bildigini söyle ve asla birdaha görüsme! Degistir numerani, yoluna cikarsa kov gitsin, sakin birdaha kanma. Ikiyüzlü insan, seni ayakta uyutmayi basariyorsa korkman gerek, korktugundanda uzak durman gerek!

Bence onunla konuşup , yüzüne vurmalısın .

ek olarak burnundan getirmelisin burnundaaannnn
bide hazır yazıyorum burdan söleyim söleyeceğimi bi arkadaş demiş ya telini nasıl verdi diye
o saflar bu kadar katakulliyi beceriyo ama o detayı akıllarına getiremiyolar bile sanıyorumki anlık bi durum oldu da çocuk telini verdi
aslında şimdi konu sahibi çocukla konuşunca bilmezden gelicek bahanesini uydurucak ama bilemedim
geçen sayfalarda yazan bi ark da demişki çeviriyi doğru yaptınız mı evet bööle bi durum da var ortada
hem bizim malum adtimiz örfümüz bir değil belki çocuğa göre kızlarla gezip tozmanın tuhaf bi yanı yoktur ki bu en büyük bahanesi olacak kanmamak lazım
ama bilemedim yine de sonucu yaz lütfen konu sahibi açıklanamsını merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…