- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Bence mario ile yüzleşmen lazım, açıklaması için izin ver.. zaten olay belli gibi duruyor, ama bilemedim çok şok oldum.. kardeşinin yaptıklarından sonra senin bu denli yanında olan birinden hiç beklemezdim.
demek ki gerçekten artık kimseye güvenilmiyor.
aynen. bu hayatta asla asla kimseye güvenme,asla...
güvenmek birine o kadar güzel bir duygu ki..
simdi artik babama bile güvenmiyorum, zaten babama güvenmezdim ama en azindan annem vardi..simdi onunla iliskimde ölme noktasinda.
herseyimi kaybediyorum ben bu salak aklimla... biri beni öteki tarafa yollayabilir mi?
istersen öpüşmeyelim bile ama yanımda kal cülesinden anladığım sey; o seni sığınacağı liman olarak görmüş. bi aşkın içinde böyle bi duygu olamaz çünkü, bi erkek saygısından sevdiği kadınla birlikte olmayabilir bekleyebilir ortada engeller varsa ama durup dururken kardeş kardeş oturmak istemez hiçbir erkek. seni çok sevmiş olabilir ama ortada aşk olduğunu pek sanmıyorum ben.adam göz göre göre aldatmış ve yakalanmaktan hiç korkmadan telefonu vermiş, nasılsa anlamaz diye düşünerek. bence daha fazla sessiz kalma herşeyin farkında olduğunu yüzüne vur, hangi ortamda olursan da ol yüzüne bile bakma. daha fazla aptal yerine koyamasın seni
ben hicbirseyden emin degilmm .. adimdan bile emin degilm yarin annem gelip senin adin ayse dese sasirmicam heralde
bilmiyorum anlamiyorum hic birsey.. ve isin garip tarafi o kadar siddete ragmen..en son dudagi patlamisti dogru düzgün konusamiyordu tuttu elimden gitme beni birakma dedi... saildi simski ama nasil icten sarildi .. kimse bana daha önce öyle sarilmamisti.. anlayamiyorum
ben anlarım seni bi benzerip azar günü geldi başımakendimi o kadar gerizekali gibi hissediyorum ki bunu kimse anlamaz sanirim
Bence onunla konuşup , yüzüne vurmalısın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?