- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Kardeşinden dayak yedi diye üzülmüştüm bu Mario'ya ben..
Geri alıyorum ohhh olmuşş
kizlaaaaar yinee bennn ama bu defa herzamankinden dahada beterim..cok canim aciyor yaa kendimi salak gibi hissediyorum..
son 1aydir cok SIK konu acar oldum, yurt disinda yasiyorum ve yabanci biri ile görüsüyordum is arkdasimdi kisa sürede sevdigim, sevgilm yani herseyim oluverdi..
bu kisinin adi Mario ve benim yüzümden sülalemden basina gelmedigi kalmadi..yinede birakmadi beni her ne kadar mesafe girsede aramiza..hep gözümün icine bakti..hediyler aldi, basimi gögsüne yasladi...huzur verdi, güven verdi.. Mario macaristanli..ve subatin basinda 1hafta memleketine gitti..orda hic akrabasi yok ve 1kizla gitmis yada onun icin gitmis bu benim aklima gelmedi degil ama dedim yok ya Mario yapmaz..beni ne kadar cok seviyor her halinden belli dedim
dün aksam bulusduk ve ben sakarim ya telimi kirdim düstü elimden neyse bana cikardi kendi telini verdi, kartimi kendi teline soktu ..veee sonra eve geldim..hersey telefonunda oldugu gibi yani herseyi görebiliyorum..
kontakt listesini, resimlerini, smslerini, hatta facebookunu(facebookum yok demisti)
benden aglarayak ayrilmisti ya hani memleketine giderken, lucia diye bir kizla beraber gitmis, kiz burdan bizim yasadigimiz yerden ..
1hafta tatile gitmisler salaklar, sonra tarihlere baktim benimle yazisirken ayni anda kizla yazisip canim kayak yapmak istiyor bana eslik etmek istermisin?
evde yalnizim ugramak istermisin gibi seyler
acaba sirf cinsellik mi bu arkadaslik yoksa duygusal mi?
cünkü baslarda bana benimle cinsel degil duygusal anlamda ilgilendigini söylemisti yani istersen öpüsmeyelim bile ama görüselim konusalim diye..
cooook büyük hayalkirkligi yasiyorum... gercek ask diye birsey yokmus hatta ask yokmus ben salakmisim..asik adam bunlari yapmaz.. hemde yalan var isin icinde..
melek dedigim insana bakin ya..her an yanimda oldu bu insan benim.. hatta ben evi bile terk etmeyi düsündüm onun icin neredeyse bir an seytana uyacaktim da son anda vazgectim..
bu arada tamam biliyorum özelini karistirmam bir hata ama hangimiz olsa ayni seyi yapardi kimse inkar etemsin
bende ondan böyle birsey kesinlikleee beklemezdimm hatta gördüklerime inanamadim.. sok sok soklar gecirdim resmen..
aski buldum diyordum.. ask varmi da bulayim
Bu olay sayesinde artik ondan gonul rahatligiyla vazgecebilir, ailenle ters dusmek zorunda kalmaktan kurtulabilirsin
Bu arada hayatin heycanli bir dizi gibi..
Ay yuh nasıl istersen seninle öpüşmeyelim ama görüşelim..
Buna çok takıldım, seninle gönlünü doldurcak ama şehvetini şeyinin neysse cinsel dürtülerini başkasıylamı geçircek.
Elbette birşey yapın demiyorum ama sen salla bu adamı ya,resmen aldatmış seni neyini düşünüyorsun?
Al-dat-mış......
sonuç itibariyle yunanda olsa yabacı bunalr cinsellik ister ilişkisinde..
Oldu canım, seni sevsin ama başkasıyla aşk yaşasın oldu ne rahat ohh vallaha
Peki sen kesinlikle eminmisin bu kızla sadece arkadaş olmadığınan.
Malum onlar daha rahatlar bu konuda.
Gizli face hesabı olmasına birşey diyemeyeceğim ama bu kadar mücadele ve dayağa rağmen sizden vazgeçmemesini anlayamıyorum.
Ciddi duyguları olmasa arkasına bakmadan kaçması lazımdı
ya bana sen müslüman bir kizsin ama ben seninle görüsmek istiyorum ama yanlis anlama cinsellik gibi bir niyetim yok..istersen elini bile tutmam birak öpüsmeyi demisti..
ahgi ülkede yaşıyorsunuz çok merak ettim doğrusu
bizde sadece türk erkeklerinde var bu facebook u saklama huyu
ve yabancı bir erkekten beklenmeyecek bir tutum
istersen seni öpmem vs ilginç bir marioymuş
sonuç olarak malesef aldatılmış gibisin
Ohoo sen müslümansın felan ırkçılık bile yapmış güzelim sana ...
Bence allah önüne atmış senin...
Bırak derim elbette zordur ama inan ileride çekeceğin daha büyük acılardan iyidir.
Bence kendine saygın varsa onla ömrün boyunca ne konuş ne görüş,onu hayatından sil...
ne olursa olsun ortada bir yalan söyleme durumu var.facebookunun olmadığını söylemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?