inanamiyorumm :O

Ay yuh nasıl istersen seninle öpüşmeyelim ama görüşelim..

Buna çok takıldım, seninle gönlünü doldurcak ama şehvetini şeyinin neysse cinsel dürtülerini başkasıylamı geçircek.

Elbette birşey yapın demiyorum ama sen salla bu adamı ya,resmen aldatmış seni neyini düşünüyorsun?

Al-dat-mış......

sonuç itibariyle yunanda olsa yabacı bunalr cinsellik ister ilişkisinde..

Oldu canım, seni sevsin ama başkasıyla aşk yaşasın oldu ne rahat ohh vallaha

bende ondan böyle birsey kesinlikleee beklemezdimm hatta gördüklerime inanamadim.. sok sok soklar gecirdim resmen..

aski buldum diyordum.. ask varmi da bulayim

Peki sen kesinlikle eminmisin bu kızla sadece arkadaş olmadığınan.
Malum onlar daha rahatlar bu konuda.
Gizli face hesabı olmasına birşey diyemeyeceğim ama bu kadar mücadele ve dayağa rağmen sizden vazgeçmemesini anlayamıyorum.
Ciddi duyguları olmasa arkasına bakmadan kaçması lazımdı

Bu olay sayesinde artik ondan gonul rahatligiyla vazgecebilir, ailenle ters dusmek zorunda kalmaktan kurtulabilirsin
Bu arada hayatin heycanli bir dizi gibi..

vazgecerim ama olayi zor atlatirim..benim bundan sonra gercekten saglam bir piskologa ihtiyacim var..

son 1senedir yasadiklarim hic normal degil..

evet bu heycanli hayatima kalbim fazla dayanmayacak artik yasamak istemiyorum..yasama hevesim yok.. gözlerim bombos donuk donuk bakiyor..

ya bana sen müslüman bir kizsin ama ben seninle görüsmek istiyorum ama yanlis anlama cinsellik gibi bir niyetim yok..istersen elini bile tutmam birak öpüsmeyi demisti..

ben hicbirseyden emin degilmm .. adimdan bile emin degilm yarin annem gelip senin adin ayse dese sasirmicam heralde

bilmiyorum anlamiyorum hic birsey.. ve isin garip tarafi o kadar siddete ragmen..en son dudagi patlamisti dogru düzgün konusamiyordu tuttu elimden gitme beni birakma dedi... saildi simski ama nasil icten sarildi .. kimse bana daha önce öyle sarilmamisti.. anlayamiyorum

yaşadıkların çok üzücü cnm ama bence onunla yüzleş açıkça anlat eğer ondan ayrılmamışsan da hala seni aldattığı için onunla olamayacağını belirt başka ne diyeceğimi bilemedim Allah sabır versin sana :2:

çok $anslisin , ya kaçtikdan sonra ogrenseydin bunlari
haline $ukret yoluna bak
aylene saril
ben bu mario u sevmemi$tim zate, hiç , onun yuzunden aylen hakkkinda kotu konu$uyordun
hiç yorum yapmadim konularina ama takip ediyordum ..
ben bir anneyim,kizimda var oglum da
ben yeti$tirip buyutucem, elin adami yada kizi gelecek koparacak benden ve senin ki gibi du$man edecek resmen, aylene çokk uzuluyordum
anne olunca anlarsin anne ni ..
psikologa falan gerek yok
aylene saril, bu dunyada hiç bi erkek ugrunda kafayi yemeye , hayati kendine zehir etmeye DEGMEZZZ ..
YA$in kuçukdu galiba, okulunu oku, meslegini al eline
bak yoluna, elbet seninde bi diger yarin yaratilmi$tir bu dunyada bi yerlerde seni bekliyodur $imdi :)

Son düzenleme:
ahgi ülkede yaşıyorsunuz çok merak ettim doğrusu

bizde sadece türk erkeklerinde var bu facebook u saklama huyu

ve yabancı bir erkekten beklenmeyecek bir tutum
istersen seni öpmem vs ilginç bir marioymuş

sonuç olarak malesef aldatılmış gibisin

buyuk konusmayim ama bundan sonra tertemiz duygularimi zor görür bu erkek milleti..

bundan gayri gözüm kapali inanmicam kimseye, güvenmicem ve kismede bana güvenmesin cünkü benden degerlisi yok artik.

icimdeki cocugu öldürdüler hepsi el birligi ile..simdi bu yasimda koca kari gibi oldum

ya bana sen müslüman bir kizsin ama ben seninle görüsmek istiyorum ama yanlis anlama cinsellik gibi bir niyetim yok..istersen elini bile tutmam birak öpüsmeyi demisti..

Ohoo sen müslümansın felan ırkçılık bile yapmış güzelim sana ...

Bence allah önüne atmış senin...

Bırak derim elbette zordur ama inan ileride çekeceğin daha büyük acılardan iyidir.

facebookum yok, zaman kaybi ve gereksiz buluyorum demisti..belki ben benim facebookum yok dedim diye öyle dedi ama benimki yalan degil gercekten facebook hesabim yok..

Ohoo sen müslümansın felan ırkçılık bile yapmış güzelim sana ...

Bence allah önüne atmış senin...

Bırak derim elbette zordur ama inan ileride çekeceğin daha büyük acılardan iyidir.

irkclik yapmadi, irkciligi daha cok benim ailem yapti ona karsi

yinede ne olursa olsun yaptigi dogru birsey degil..haklisin evet

Bence kendine saygın varsa onla ömrün boyunca ne konuş ne görüş,onu hayatından sil...

is arkdasim kendisi..mecbur kaldigimda konusurum yada hic birsey yokmus gibi davranirim yani biz hic güzel seyler güzel anilar yasamadik gibi..sanki ben unuttum olanlari..öyle davranirim öyle davranmayi düsünüyorum ..ama artik onun cilem diye bir sevgilisi yok onu seven bir cilem yok artik ona inanan, güvenen salak cilem yok

ben biliyorum neden bu olanlar benim basima geldi? cünkü ben her b..oka bakmadan atliyorumm..sonunu tahmin ediyorum ama yinede atliyorum..yasayip görcem diorum sonra burda ziril ziril agliyorum iyice sizde biktiniz benden sorry

ne olursa olsun ortada bir yalan söyleme durumu var.facebookunun olmadığını söylemiş.

anlam veremiyorum

bu olanlara anlam veremiyorum

nasil hersey yalan olabilir ya o güven veren kollari, askla bakan gözleri yaa pardon türk filmde diilm ama gercekten öyleydi..huzurun ta kendisiydi nasil böyle kandirdi beni..

Bence mario ile yüzleşmen lazım, açıklaması için izin ver.. zaten olay belli gibi duruyor, ama bilemedim çok şok oldum.. kardeşinin yaptıklarından sonra senin bu denli yanında olan birinden hiç beklemezdim.

demek ki gerçekten artık kimseye güvenilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…