Inanç meselesi..fikirleriniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendinizden ödün çok verdiniz eşinizi öve öve bitiremiyorsunuz,onun için ona benzemeye çalıştınız fakat dikkatinizi çekerim o sizin için asla değişmez... içinizdeki huzursuzluk normal,tam olarak ona benzemedikçe kalbiniz hep sıkışacak zaten ... Ne demek istediğimi anlıyorsunuzdur umarım açıkçası üzüldüm.. arada kalmış sıkışmış gibisiniz..

Peki şu ehliyetle alkol olayı neden. Sonradan ekledim sanırım görmediniz

Eşimin ailesi namaz kilar benim aile gibi babam dâ fazla tutucu olduğu için söylemedik. Alkolune karşı değilim artık namaz kılsın oruç tutsun da istemiyorum sadece bazen içimde oluşan huzursuzluğu dile getirdim. Eşime göre muhafazakarım dedim ayrıca.

Peki şu ehliyetle alkol olayı neden. Sonradan ekledim sanırım görmediniz
Ahaha görmedim, evet.
Genç hatta reşit olmadığım yaşlarda bile her gün düzenli alkol alırdım ama ehliyet büyük sorumluluk, sizinki kadar karşıdakinin canı söz konusu.
E arabayla gidiyorum her yere, 2009 da aldım ehliyeti, özel geceler yani içeceğimi bildiğim yerler hariç ağzıma sürmem.
Eşim o zamanki sevgilim sağlam içerdi, dolayısıyla yine ben sürerdim.

Eşinle sen aynı kafada olduktan sonra kimseye laf söyleme hakları yokki.
Hayat bizim o kadar işte..

şarap da severim ama sana jageri sorduklarında üç shot ve üzerine karabiber serpiştirilmiş de şüphesiz ki sizin bilmediklerinizden bizim bildiklerimiz vardır(eski ahit) dkkdkdkdkdk

Heee ben yanlış anlamışım. Ehliyeti aldıktan sonra evde içmeyi bıraktınız sandım
İçmeyin içmeyin haram

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…