Canm oncelikle gecmis olsun 2.olarak da tebrik ederim sende bayrami kilo bererek atlatmissinBu arada çok fena grip olmuşum.annem geldi hic dikkat edemiyorum.
Sağol canım.Canm oncelikle gecmis olsun 2.olarak da tebrik ederim sende bayrami kilo bererek atlatmissin
cok güzel cnm sewindim senin adına ben suan yeni regliyim cok sis hissediyorum p.tesi kilomu yazarim karnim lahana gibi oldu alsamda üzülmek yok kararlıyim vericem ins.fazlaliklariBoy:164
Kilo:76
Geçen hafta: 76.1
Kayıp: 0.1
Hedef:70
Belki kayıp yok ama bayram haftası almadığım için mutluyum darısı başınıza kızlar
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bayramdan sonra devam bende esim evde her ogun yemek hazırlıyorum ve dikkat edemiyorum sabah icin Kıymalı börek siparisi verdi beyim yarin pisircem mecburBu arada çok fena grip olmuşum.annem geldi hic dikkat edemiyorum.
Tatlı olmasaydı herşey güzeldi :)Menum
Sabah krep
3 tane hindi fumeye sarili peynir
Oglen yine peynirli hindi fume ayran
Aksam balik yogurt
Tahinli kurabiye yapmistim malesef 3 tane tahinli kurabiye
Hele benim için çok büyük başarı çok şeyler kaçırdım ama onları kilo vererek amaca ulaşacağım :)Masallh cnm bayrami almadan atlatmak gayet basarili
Çok geçmiş olsun ekmek yemeden sağlığına dikkat etBu arada çok fena grip olmuşum.annem geldi hic dikkat edemiyorum.
Sakin sakin verelim de acelemiz var kızKizlar masallah bakin dikkat ederek de verilio demek ki acelemiz yok sakin sakin verelim:)
Yuzme plates ve yuryus 4 yildir yapiorum canm:)
Menüm
Sabah 11:00
1 domates
1 salatalık
2 kk beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 tk bal
Bıçak ucuyla tereyağı
1 közlenmiş kırmızı biber
⅓ pide ekmek
Çay
Ara
1 türk kahvesi
1 soğuk kahve
Öğle 16:00
2 adet sebze dolması
Akşam 19:00
2 ızgara köfte
1 şiş kuşbaşı ızgara
2 su bardağı ayran
1 avuç içi kadar pide ekmek
Ara 21:00
1 türk kahvesi
4 bardak şekersiz çay
Evevttt tartildim kizlar malesefki tam tahmin ettigim gibi 1 kg almisim
Gecen hafta 62
Bu hafta 63
Boy 1.68
Hedefim 58
Boy:164
Kilo:76
Geçen hafta: 76.1
Kayıp: 0.1
Hedef:70
Belki kayıp yok ama bayram haftası almadığım için mutluyum darısı başınıza kızlar
Kızlar haftalık kilolar gelmedi bekliyorumbuseb pambuk-apla K Karanfil_kokuyor benim için önümüzdeki 3 hafta önemli yarın memleketten misafirlerin geliyor 1 hafta kalacaklar onlarla bende anama gideceğim 2 hafta oradayım almamam hatta vermem lazım gelmelerine sevindim ama diyetimi düşünüyorum
Günlük menüm
Sabah 10:00
½ domates
½ salatalık
1 kk beyaz peynir
6 adet yeşil zeytin
20 g çiçek balı
1 haşlanmış yumurta
⅓ pide ekmek
Öğle
1 dürüm döner
1 bardak ayran
Ara
1 soğuk kahve
1 çay
Akşam 19:00
3 etli sebze dolması
Menum
Sabah krep
3 tane hindi fumeye sarili peynir
Oglen yine peynirli hindi fume ayran
Aksam balik yogurt
Tahinli kurabiye yapmistim malesef 3 tane tahinli kurabiye
Kızlar kilom 76 600 dü bu gün 75 800 çıktım. İlk kendi tartım degildi şimdi bu hafta kendi tartımla devam edicem daha net olur.
Bu arada çok fena grip olmuşum.annem geldi hic dikkat edemiyorum.
Kizlar masallah bakin dikkat ederek de verilio demek ki acelemiz yok sakin sakin verelim:)
Ay iste au erkekler yok mu benin esimin de hic kilo problemi yok yatana kadar yiyip duruo gozumun onunde resmen yacok güzel cnm sewindim senin adına ben suan yeni regliyim cok sis hissediyorum p.tesi kilomu yazarim karnim lahana gibi oldu alsamda üzülmek yok kararlıyim vericem ins.fazlaliklari
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bayramdan sonra devam bende esim evde her ogun yemek hazırlıyorum ve dikkat edemiyorum sabah icin Kıymalı börek siparisi verdi beyim yarin pisircem mecbur
Ah keske olmayaydi eyiydi:)Tatlı olmasaydı herşey güzeldi :)
Canm senle benim kilolar yakin birbirinegeçen hafta cuma 64.9
bu hafta cuma 65.1
+200
Ahh dogru benim de var:) hayat orensibi haline getirelim bu isi canm da hamileyken de almayalim insharikasın maşallahh
canım yağlı yediğin için sonrasında yemiyorum
menü güzel cnm afiyet olsun
olsun bu hafta toparlıycaz inş
helal olsun canım bravo
yazdım canım
menü güzel afiyet olsun canım
kurabiye olmasa iyiymiş ama cok azmış yediklerin zaten. afiyet olsun canım
canım tebrik ederim cok güzel sonuc. kendi tartında da böyle cıkarsın inş.
geçmiş olsun canım
acelem var kıızz bebiş bekler
Bu aradq cnm sen boyle ayni anda msjlara cvp verebilisun ya ben bilmiorum onu nasi oluo bide etiketlemeyi de bilmiorum.ogretin bana yaaaaaaharikasın maşallahh
canım yağlı yediğin için sonrasında yemiyorum
menü güzel cnm afiyet olsun
olsun bu hafta toparlıycaz inş
helal olsun canım bravo
yazdım canım
menü güzel afiyet olsun canım
kurabiye olmasa iyiymiş ama cok azmış yediklerin zaten. afiyet olsun canım
canım tebrik ederim cok güzel sonuc. kendi tartında da böyle cıkarsın inş.
geçmiş olsun canım
acelem var kıızz bebiş bekler
Ay iste au erkekler yok mu benin esimin de hic kilo problemi yok yatana kadar yiyip duruo gozumun onunde resmen ya
Canm senle benim kilolar yakin birbirine
Ahh dogru benim de var:) hayat orensibi haline getirelim bu isi canm da hamileyken de almayalim ins
Bu aradq cnm sen boyle ayni anda msjlara cvp verebilisun ya ben bilmiorum onu nasi oluo bide etiketlemeyi de bilmiorum.ogretin bana yaaaaaa
Benim esim hep pc basinda cok usengec dedigin gibi yer icer umursamaz 9 yildir ayni kiloda 89 boyuna gore normal gözüküyor bense kucuklugumden beri kilolarla savasiyorumAy iste au erkekler yok mu benin esimin de hic kilo problemi yok yatana kadar yiyip duruo gozumun onunde resmen ya
Bana hicte rezil gelmedi bu menu kurabiye icin diyorsan zaten öğlen yemissin aksama erimiştir o coktan bu kadar cok sıkma kendinirezil menüm
sabah 11.00 kahvaltıya arkim geldi
1 hasl yum
1 ,5 dilim kepek ekmek
1 tatlı kasıgı reçel
1 orta domates
yarım kk beyaz peynir
1 çay kaşığı cevizli kahvaltılık sos
öğle 14.00
4 yk patates salatası
3 kurabiye
15.00
3 ü 1 arada nescafe
2,5 lt su
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?