inatçı kilolarımıza elveda

Boy:164
Kilo:76
Geçen hafta: 76.1
Kayıp: 0.1
Hedef:70

Belki kayıp yok ama bayram haftası almadığım için mutluyum darısı başınıza kızlar
cok güzel cnm sewindim senin adına ben suan yeni regliyim cok sis hissediyorum p.tesi kilomu yazarim karnim lahana gibi oldu alsamda üzülmek yok kararlıyim vericem ins.fazlaliklari

Bu arada çok fena grip olmuşum.annem geldi hic dikkat edemiyorum.
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bayramdan sonra devam bende esim evde her ogun yemek hazırlıyorum ve dikkat edemiyorum sabah icin Kıymalı börek siparisi verdi beyim yarin pisircem mecbur

Yuzme plates ve yuryus 4 yildir yapiorum canm:)

harikasın maşallahh

buseb öğün sayısı çok az olmuş zayıflayacam diye sağlığını bozma kız

canım yağlı yediğin için sonrasında yemiyorum

menü güzel cnm afiyet olsun

Evevttt tartildim kizlar malesefki tam tahmin ettigim gibi 1 kg almisim
Gecen hafta 62
Bu hafta 63
Boy 1.68
Hedefim 58

olsun bu hafta toparlıycaz inş

Boy:164
Kilo:76
Geçen hafta: 76.1
Kayıp: 0.1
Hedef:70

Belki kayıp yok ama bayram haftası almadığım için mutluyum darısı başınıza kızlar

helal olsun canım bravo

yazdım canım

menü güzel afiyet olsun canım

Menum
Sabah krep
3 tane hindi fumeye sarili peynir
Oglen yine peynirli hindi fume ayran
Aksam balik yogurt
Tahinli kurabiye yapmistim malesef 3 tane tahinli kurabiye

kurabiye olmasa iyiymiş ama cok azmış yediklerin zaten. afiyet olsun canım

Kızlar kilom 76 600 dü bu gün 75 800 çıktım. İlk kendi tartım degildi şimdi bu hafta kendi tartımla devam edicem daha net olur.

canım tebrik ederim cok güzel sonuc. kendi tartında da böyle cıkarsın inş.

Bu arada çok fena grip olmuşum.annem geldi hic dikkat edemiyorum.

geçmiş olsun canım

Kizlar masallah bakin dikkat ederek de verilio demek ki acelemiz yok sakin sakin verelim:)

acelem var kıızz bebiş bekler

Ay iste au erkekler yok mu benin esimin de hic kilo problemi yok yatana kadar yiyip duruo gozumun onunde resmen ya

Ahh dogru benim de var:) hayat orensibi haline getirelim bu isi canm da hamileyken de almayalim ins

Bu aradq cnm sen boyle ayni anda msjlara cvp verebilisun ya ben bilmiorum onu nasi oluo bide etiketlemeyi de bilmiorum.ogretin bana yaaaaaa

Ay iste au erkekler yok mu benin esimin de hic kilo problemi yok yatana kadar yiyip duruo gozumun onunde resmen ya

aynından bitane de bende var

Canm senle benim kilolar yakin birbirine

değil cünkü benim boyum 1.60

Ahh dogru benim de var:) hayat orensibi haline getirelim bu isi canm da hamileyken de almayalim ins

amin canım yaa

Bu aradq cnm sen boyle ayni anda msjlara cvp verebilisun ya ben bilmiorum onu nasi oluo bide etiketlemeyi de bilmiorum.ogretin bana yaaaaaa

çoklu alıntıya basacaksın cevap vermek istediklerine. sonra alıntıları ekle deyince hepsi cevap boşluğuna yerleşiyor. etiketlemek içinde @ işareti yapıp nickini yazcaksın yanına canım

rezil menüm

sabah 11.00 kahvaltıya arkim geldi
1 hasl yum
1 ,5 dilim kepek ekmek
1 tatlı kasıgı reçel
1 orta domates
yarım kk beyaz peynir
1 çay kaşığı cevizli kahvaltılık sos

öğle 14.00
4 yk patates salatası
3 kurabiye

15.00
3 ü 1 arada nescafe

2,5 lt su
spor yok

Benim esim hep pc basinda cok usengec dedigin gibi yer icer umursamaz 9 yildir ayni kiloda 89 boyuna gore normal gözüküyor bense kucuklugumden beri kilolarla savasiyorum(
Bana hicte rezil gelmedi bu menu kurabiye icin diyorsan zaten öğlen yemissin aksama erimiştir o coktan bu kadar cok sıkma kendini

N nnnadal cnm malesef yedim borekten ama az yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…