buseb canım dün öğlen yemeği ni geç yediğim için akşam yemeği yemedim burada kahvaltıyı geç yapınca 2 öğün yiyorum
Sabah 11:00
1 domates
1 salatalık
2 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
1 KK beyaz peynir
⅓ porsiyon kavurma(40 g)
2 bardak şekersiz çay
Ara: 1 soda
Akşam (18:00)
1 porsiyon part-mumbar dolması
4.5 l su
Yine çok yoğun bir gün tüm gün bulaşık yıkadım ve merdiven indim çıktım ve çoook yorgunum kızlar
Dun sabah yumurta peynir
Oglen 2 bardak ayran
Aksam izgara et salata
Bi avuc kabak cekirdegi leblebi karisimi
Canim ne güzel ben gittiğim her yerde yemin diyorum ay olmaz öyle EmziriyosunKIZLAAARRR BOMBEYE GELİİİN
dayımlara gittik öğleden sonra yengem kapıyı açtığı gibiii kıız sen zayıfladın mııı dediii aayy nasıl sevindimm evet yenge belli mi dedim belli olmaz mıı dedi ayy çok mutluyum çook :))
Tatlilarla hamurislerini ayni anda ayni ogunde yemissin dikkat ettim:)bayramdw buna da sukur canimanladım takım benim de bazen 2 öğün oluyor
mumbar dolmasını bilmiyorum yağlı bir şey mi?
afiyet olsun
kabak çekirdeği dışında gayet güzel afiyet olsun
MENÜM
sabah 11.30 anneme gittik
çeyrek simit
az domates
az salatalık
1 zeytin
1 kare dilim patatesli börek
1 çatal beyaz peynir
1 dilim kaşar peyniri
14.30
yarım kase sütlaç
5 tatlı kaşığı sade kesme dondurma
17.00 dayımlardaydık
1 küçük dilim su böreği
yarım baklava
3 çatak kremalı fırında patates
1 fırında mantar üzerinde ince erimiş kaşarlı
3 yaprak sarma
2 lt su
spor yok
sabah tartıldığımda +500 dümtatilde dikkat etmekle verememişim. bugünde üzerine bu menü hiç olmadı. yarın detoks yapıcam. eksi çıkmam lazım 1 haftanın heba olmasına katlanamam
Bana da herkes zayiflamissin dedi cok mutlu oldum aslinda ben cok zayifladim ama kac yildir yaptigim sporlar beni zayif gosterio:)buseb bu arada dünkü menü hiç olmamış benim bayram menüsüne dönmüş ama olsun ara sıra olur böyle şeyler banada herkes zayıflamışsın diyo çok hoşuma gidiyo ben gelirken baskülümü evde unutmuşum ama pazar günü eve gidecem pazartesi günü kg bildirimi yapabilirim buradaki baskülede bugün pil alıp şansımı denetim nasıl bir detoks yapacaksın belki bende yaparım
Benc2 bu menu guzel canm ben olumsuzluk goremedimDünkü menüm ancak yazabildim
1 domates
1 salatalık
1 KK peynir
6 adet yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 közlenmiş kırmızı biber
Avuç içi kadar pide ekmek
Çay
14:00 az şekerli türk kahvesi - çay
17:00
1 soda
⅓ koçan haşlanmış mısır
Çay
Akşam 20:00
1 porsiyon ciğer sote
1 kuru soğan
1 kepçe pilav
21:00 çay
Kızlar dikkat ediyorum ama ancak bu kadar oluyor badkülden korkuyorum önümüzdeki hafta da misafirlerim geliyor memleketten o zaman daha da zor olacak dikkat etmek
Ay işte aanlamıyorlar canım.K Karanfil_kokuyor senin çocuğunu kimse senden çok düşünemez sen zaten çocuğunun rızkını kesmeden yapıyorsun kilolardan psikolojisi bozulmuş anne daha kötü olur tatlı ye sütün artar yalanına inanma sakın süt yapan aldığın sıvılar abur cubur değil düzenli yemek sütü arttırır sen bildiğin yoldan şaşmabanada öyle diyorlardı inek gibi sütüm vardı
Canim ne güzel ben gittiğim her yerde yemin diyorum ay olmaz öyle Emziriyosunartık şu tatil bbitsinde hayırlısıyla
buseb bumbar dolması maalesef yağlı bir dolma bağırsağın içinin pirinçli baharatlı bir iç doldurulması ile yapılıyor akdeniz doğu anadolu ve doğuda kurban bayramlarının olmazsa olmazıdır yemesem çok iyi olurdu ama temizliğinde ve yapımında çok emek verdim dayanamadım :)
buseb bu arada dünkü menü hiç olmamış benim bayram menüsüne dönmüş ama olsun ara sıra olur böyle şeyler banada herkes zayıflamışsın diyo çok hoşuma gidiyo ben gelirken baskülümü evde unutmuşum ama pazar günü eve gidecem pazartesi günü kg bildirimi yapabilirim buradaki baskülede bugün pil alıp şansımı denetim nasıl bir detoks yapacaksın belki bende yaparım
Dünkü menüm ancak yazabildim
1 domates
1 salatalık
1 KK peynir
6 adet yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 közlenmiş kırmızı biber
Avuç içi kadar pide ekmek
Çay
14:00 az şekerli türk kahvesi - çay
17:00
1 soda
⅓ koçan haşlanmış mısır
Çay
Akşam 20:00
1 porsiyon ciğer sote
1 kuru soğan
1 kepçe pilav
21:00 çay
Kızlar dikkat ediyorum ama ancak bu kadar oluyor badkülden korkuyorum önümüzdeki hafta da misafirlerim geliyor memleketten o zaman daha da zor olacak dikkat etmek
Tatlilarla hamurislerini ayni anda ayni ogunde yemissin dikkat ettim:)bayramdw buna da sukur canim
Bana da herkes zayiflamissin dedi cok mutlu oldum aslinda ben cok zayifladim ama kac yildir yaptigim sporlar beni zayif gosterio:)
Dun adanadaydik esimle gezi yapioruz sabah
Yumrta peynir azcik ekmel domayes salatalik
4 tane falan cezerye
Aksam adana kebap
Malesef cerez
Ben suan tartilmiorum kizlar kilolu olsam bile bu odemdir die dusuniorum o yuzden tartilmadim hic
Slm kızlar ben evdeyim ama dikkat edemiyorum p.tesi kalori saymaya baslicam ins.cunku kili almaya ve sislik hissetmeye basladim banada zayiflamissin dediler ilk gun
Eyvan kebapta yedik canm yoksa adanali misin sen benim esim adanali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?