inatçı kilolarımıza elveda

buseb canım dün öğlen yemeği ni geç yediğim için akşam yemeği yemedim burada kahvaltıyı geç yapınca 2 öğün yiyorum

anladım takım benim de bazen 2 öğün oluyor

mumbar dolmasını bilmiyorum yağlı bir şey mi?

afiyet olsun

Dun sabah yumurta peynir
Oglen 2 bardak ayran
Aksam izgara et salata
Bi avuc kabak cekirdegi leblebi karisimi

kabak çekirdeği dışında gayet güzel afiyet olsun

MENÜM

sabah 11.30 anneme gittik
çeyrek simit
az domates
az salatalık
1 zeytin
1 kare dilim patatesli börek
1 çatal beyaz peynir
1 dilim kaşar peyniri

14.30
yarım kase sütlaç
5 tatlı kaşığı sade kesme dondurma

17.00 dayımlardaydık
1 küçük dilim su böreği
yarım baklava
3 çatak kremalı fırında patates
1 fırında mantar üzerinde ince erimiş kaşarlı
3 yaprak sarma

2 lt su
spor yok

sabah tartıldığımda +500 düm tatilde dikkat etmekle verememişim. bugünde üzerine bu menü hiç olmadı. yarın detoks yapıcam. eksi çıkmam lazım 1 haftanın heba olmasına katlanamam

KIZLAAARRR BOMBEYE GELİİİN

dayımlara gittik öğleden sonra yengem kapıyı açtığı gibiii kıız sen zayıfladın mııı dediii aayy nasıl sevindimm evet yenge belli mi dedim belli olmaz mıı dedi ayy çok mutluyum çook :))

Canim ne güzel ben gittiğim her yerde yemin diyorum ay olmaz öyle Emziriyosun artık şu tatil bbitsinde hayırlısıyla

buseb bumbar dolması maalesef yağlı bir dolma bağırsağın içinin pirinçli baharatlı bir iç doldurulması ile yapılıyor akdeniz doğu anadolu ve doğuda kurban bayramlarının olmazsa olmazıdır yemesem çok iyi olurdu ama temizliğinde ve yapımında çok emek verdim dayanamadım :)

buseb bu arada dünkü menü hiç olmamış benim bayram menüsüne dönmüş ama olsun ara sıra olur böyle şeyler banada herkes zayıflamışsın diyo çok hoşuma gidiyo ben gelirken baskülümü evde unutmuşum ama pazar günü eve gidecem pazartesi günü kg bildirimi yapabilirim buradaki baskülede bugün pil alıp şansımı denetim nasıl bir detoks yapacaksın belki bende yaparım

Dünkü menüm ancak yazabildim

Sabah 11:00
1 domates
1 salatalık
1 KK peynir
6 adet yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 közlenmiş kırmızı biber
Avuç içi kadar pide ekmek
Çay

14:00 az şekerli türk kahvesi - çay

17:00
1 soda
⅓ koçan haşlanmış mısır
Çay

Akşam 20:00

1 porsiyon ciğer sote
1 kuru soğan
1 kepçe pilav

21:00 çay

Kızlar dikkat ediyorum ama ancak bu kadar oluyor badkülden korkuyorum önümüzdeki hafta da misafirlerim geliyor memleketten o zaman daha da zor olacak dikkat etmek

K Karanfil_kokuyor senin çocuğunu kimse senden çok düşünemez sen zaten çocuğunun rızkını kesmeden yapıyorsun kilolardan psikolojisi bozulmuş anne daha kötü olur tatlı ye sütün artar yalanına inanma sakın süt yapan aldığın sıvılar abur cubur değil düzenli yemek sütü arttırır sen bildiğin yoldan şaşma banada öyle diyorlardı inek gibi sütüm vardı

Tatlilarla hamurislerini ayni anda ayni ogunde yemissin dikkat ettim:)bayramdw buna da sukur canim

Bana da herkes zayiflamissin dedi cok mutlu oldum aslinda ben cok zayifladim ama kac yildir yaptigim sporlar beni zayif gosterio:)

Benc2 bu menu guzel canm ben olumsuzluk goremedim

Dun adanadaydik esimle gezi yapioruz sabah
Yumrta peynir azcik ekmel domayes salatalik
4 tane falan cezerye
Aksam adana kebap
Malesef cerez
Ben suan tartilmiorum kizlar kilolu olsam bile bu odemdir die dusuniorum o yuzden tartilmadim hic

Ay işte aanlamıyorlar canım.

Slm kızlar ben evdeyim ama dikkat edemiyorum p.tesi kalori saymaya baslicam ins.cunku kili almaya ve sislik hissetmeye basladim banada zayiflamissin dediler ilk gun

Canim ne güzel ben gittiğim her yerde yemin diyorum ay olmaz öyle Emziriyosun artık şu tatil bbitsinde hayırlısıyla

evet bitsin kilo alıcaz yoksa

yazdım menümü detoks falan yapamadım görümceme gidince

afiyt olsun cnm bayramda anca bu kadar olur

Tatlilarla hamurislerini ayni anda ayni ogunde yemissin dikkat ettim:)bayramdw buna da sukur canim

bilinçsiz oldu zaten berbat bi menüydü

Bana da herkes zayiflamissin dedi cok mutlu oldum aslinda ben cok zayifladim ama kac yildir yaptigim sporlar beni zayif gosterio:)

ne sporu yaptın canım sen?

Dun adanadaydik esimle gezi yapioruz sabah
Yumrta peynir azcik ekmel domayes salatalik
4 tane falan cezerye
Aksam adana kebap
Malesef cerez
Ben suan tartilmiorum kizlar kilolu olsam bile bu odemdir die dusuniorum o yuzden tartilmadim hic

çerez olmasa iyiymiş canım. ben tartılıyorum +900 düm sabah

Slm kızlar ben evdeyim ama dikkat edemiyorum p.tesi kalori saymaya baslicam ins.cunku kili almaya ve sislik hissetmeye basladim banada zayiflamissin dediler ilk gun

yarın bakalım kaç çıkcak kilomuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…