Merhaba Buse cim ben Emel. 165 boyum 65 kilom var.sağ olun kızlar daha iyiyim :)
günaydın canım. buse ben . 27 yaşındayım evliyim. zayıflayınca bebiş istiyoruz nasipse. senin yaşın kaç? kilo hikayen nedir vs?
tavuk diyet için iyi seçim çok sevdiğimiz şeyler zaten hep yağlı ballı oluyor malesef
yapma yaa :/ evet canım yaa kaçamak hiç olmaması gerek detokstasen de benim gibi lahmacunlamışsın neyseki sabah yemişsin eritirsin onu
Bende ayniyim cnm biri meyve biri kek koca bebek kocamda cayin yanina birseyler istiyor benim icinde zor oluyor yemesen olmuyor ben gecen sene ocakta doğum yaptim yani bu sene rahat tuttum emziriyorsan daha sonraya birak sen oruc tutucam deyince benimde borcum oldugu aklıma geldi Allah razı olsun cnmpambuk-apla canım evde 2 çocukla hiçbirşey yemeden olmuyo birine meyve birine çorba birine makarna abur cubur derken bisürü şey yemiş oluyorum. Bu yıl bebek vardı oruç tutamadı. Biraz daha geçsin tutucam
Simdiden rabbim sifa versin cnm sen gelene kadar bende diyeti denerim sonucu yazarim ama 1 ay denicem sen gelmis olursun çoktanpambuk-apla güzelmiş denemeye değer bende bi ara denerim ama bu ara mümkün değil yarın kayinvalideme gidiyom hele bi siz deneyin sonucunu sizdegöreyim eve dönünce bende yapabilirim bende bu ara oruç tutsam iyi olur ancak o şekilde abur cuburda yemem hem bi ton borcumda azalır
K Karanfil_kokuyor gel kız biz seninle oruç tutalım2 kişi olursak oruçta kolay tutarız
Bendede cok borc var cnm kışın tutması da kolay oluyor susamayiz diyet bitene kadar havalar iyice sogurAllah razı olsun bugün bana vesile oldunuz oruca niyetlendim sen şimdi emziriyorsun biraz daha bekle bende borç bitmez beraberde tutarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?