inatçı kilolarımıza elveda

Bugünkü menüm
Sabah 8:00
2 adet 15 cm çapında lahmacun
Maydanoz
1 adet domates

Saat 11:00
1 çay bardağı kakoolu süt

Öğle 12:30
2 yk nohut yemeği
2 kesit karpuz

Saat 16:00
2 dilim elma

Akşam 17:15
3 yk kısır
1,5 küçük poğaça

Şimdiye kadar 3 l su
2 kupa yeşil çay
1 demlik çay

Akşam hiçbir şey yemeyecektim ama misafirim vardı tatlılardan kaçtım tuzlulardan maalesef yedim

Merhaba Buse cim ben Emel. 165 boyum 65 kilom var.
Insallah yakın zamanda bebeğini alırsın kucağına .
Akşam yemeğinde tavuk göğsü yerim demiştim ama marketten almayı unuttum ama ekmek sadece 2 dilim yedim.

D deryaderya sende evlimisin Emel yaşın kaç bide gün içinde yediklerini açık olarak saatleriyde ve miktarlarıyla birlikte yazarsan daha güzel eleştiri yapabiliriz

Slm kizlar valla ben bigun ac bigun tok oyle gdiorum bugun sabah nedense acliktan oluodum uyandgimda
7 de peynirli dukan krebi
Oglen tantuni ayran ve ogrencim romanyadan cikolata getirmis enfes biseydi baya yedim
Ikindi
Kahve kuru meyve bikac badem
Aksam bi dilim ekmek
Yogurt
Biraz fistik
Bal ne alakaysa anlicaginiz iyi yedim

K Karanfil_kokuyor , N nnnadal 3 gunluk diyet buldum ben sali baslicam hafta başlarında daha enerjik oluyorum ilgilenirseniz anlatırım yogurt ve patates malzemelerimiz
Diger arkadaşların kilolari daha az ya o yüzden onlari etiketlemedim isterlerse onlarda buyursun
1 aylık denicem haftada 3 kez yemin de edicem ve 1 ay tartilmicam yok annem benim soklanmam lazım düzenli birsey yapamıyorum offf 12 yillik sigara bağımlısıydim onubile terkettim yemeyi terkedemiyorum

K Karanfil_kokuyor netten kopyaliyim cnm

Kahvaltı:
1 su bardağı yoğurt, 1 haşlanmış patates
Öğle:
2 adet haşlanmış patates1 su bardağı yoğurt
Akşam:
1 adet haşlanmış patates1 su bardağı yoğurt

Diyet Notları:
Haşlanmış patateslere hiçbir türlü tuz ilavesi yapmayınız.Şekersiz olması şartıyla çay, kahve, yeşil çay içebilirsiniz.Diyet boyunca günde 2-3 litre su tüketmeyi ihmal etmeyiniz.

pambuk-apla güzelmiş denemeye değer bende bi ara denerim ama bu ara mümkün değil yarın kayinvalideme gidiyom hele bi siz deneyin sonucunu sizdegöreyim eve dönünce bende yapabilirim bende bu ara oruç tutsam iyi olur ancak o şekilde abur cuburda yemem hem bi ton borcumda azalır
K Karanfil_kokuyor gel kız biz seninle oruç tutalım2 kişi olursak oruçta kolay tutarız

Bende ayniyim cnm biri meyve biri kek koca bebek kocamda cayin yanina birseyler istiyor benim icinde zor oluyor yemesen olmuyor ben gecen sene ocakta doğum yaptim yani bu sene rahat tuttum emziriyorsan daha sonraya birak sen oruc tutucam deyince benimde borcum oldugu aklıma geldi Allah razı olsun cnm

Simdiden rabbim sifa versin cnm sen gelene kadar bende diyeti denerim sonucu yazarim ama 1 ay denicem sen gelmis olursun çoktan

Allah razı olsun bugün bana vesile oldunuz oruca niyetlendim sen şimdi emziriyorsun biraz daha bekle bende borç bitmez beraberde tutarız
Bendede cok borc var cnm kışın tutması da kolay oluyor susamayiz diyet bitene kadar havalar iyice sogur

QOTE="nadalvanos, post: 48234584, member: 551600"]Allah razı olsun bugün bana vesile oldunuz oruca niyetlendim sen şimdi emziriyorsun biraz daha bekle bende borç bitmez beraberde tutarız[/QUOTE]
Allah kabul etsin inşallah beraber de tutarız

pambuk-apla K Karanfil_kokuyor kızlar ben yaptıktan sonra poğaça ve börekleri buzluğa atıyorum çayınn yanında bazen çıkarıyorum kişi sayısına göre ısıtıyorum eşime kaç tane yiyeceğini soruyorum 1 tane fazladan çocuğa çıkarıyorum böylelikle kendim yememiş oluyorum hem kısa sürede ısınıyor hem de taze den bir farkı olmuyor haftasonu kahvaltılarında da iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…