inatçı kilolarımıza elveda

Geçmiş olsun canım bu havalarda çok dikkat etmek gerekiyor bi sıcak bi soğuk kendine iyi bak iyi beslen tez iyileş

Kilom 65 boyum 165 diyet yapayım diyorum olmuyor burada daha kolay motivasyon olurum inş. Diyet lisetlerini nasıl yapıyorsunuz

Biz belli bir liste takip etmiyoruz ama her akşam gün içinde yediklerimizi paylaşıyoruz birbirimize yorum yapıyoruz eksiğimizi fazlamızı eleştiriyoruz her cuma kilo bildirimi yapıyoruz bir hafta veremesekte demoralize olmadan bir sonraki haftaya asılıyoruz böylece kendimizi ve birbirimizi sürekli kontrol altında tutabiliyoruz D deryaderya

Benim ayran detoksu pek işe yaramadı başlarken olan kilo ile aynıyım o dolmaları yememeliydim oda yetmiyormuş gibi az önce sabah sabah lahmacun yedim bugün dikkat etmeliyim o lahmacunu yakmam lazım çocuğu uyutunca yürüyüş yapacağım

Süpersin tam benim kafadansin sabah sabah lahmacun yanına bi de cay:)

Ya aslında niyetim o değildi bizim kızlar yulaf kepeğinden krep yapıyormuş bende bi deneyim dedim ama yenecek gibi değildi tadına baktım istifra edecektim sonra dolabı açtım kahvaltılık alacaktım beyaz peynir bitmiş ekmekte çok bayatlamış derken gözün dünden kalan lahmacuna takıldı aklımda duracağına midemde dursun dedim ama yanında yeşil çay içtim

Son düzenleme:
Detokslarda en ifak bi sapma bile kiloyu etkilio canm ben o zamanlar 1.5 kilo vermistim sanki ayran detoksuyla bu arada sabah sabah lahmacun ne kiz mideni naptin

Krebi ben de ilk yaptigimda olmamisti meger az pisiruormusum artik hep yulaf kepeginden krep yapiorum cok hosuma gdio cnm sanki ekme cok da doyurucu bide tavaya akitinca buyuyo ya gozum doyuyo

Krebi bende ilk yaptigimda olmamisti meger az pisiruormusum artik hep yulaf kepeginden krep yapiorum cok hosuma gdio cnm sanki ekme cok da doyurucu bide tavaya akitinca buyuyo ya gozum doyuyo
Nasıl yapıyorsun ben yanlış birşey mi yaptım acaba komşunun tavuklarına götüreceğim

Gecmis olsun cnm ya cok uzuldum dikkat et

Geçmiş olsun canım bu havalarda çok dikkat etmek gerekiyor bi sıcak bi soğuk kendine iyi bak iyi beslen tez iyileş

sağ olun kızlar daha iyiyim :)

Günaydın bende sizlere katılmak istiyorum

Kilom 65 boyum 165 diyet yapayım diyorum olmuyor burada daha kolay motivasyon olurum inş. Diyet lisetlerini nasıl yapıyorsunuz

Bugün akşam tavuk göğsü yiyeyim diyorum çok sevmesemde

günaydın canım. buse ben . 27 yaşındayım evliyim. zayıflayınca bebiş istiyoruz nasipse. senin yaşın kaç? kilo hikayen nedir vs?

tavuk diyet için iyi seçim çok sevdiğimiz şeyler zaten hep yağlı ballı oluyor malesef

yapma yaa :/ evet canım yaa kaçamak hiç olmaması gerek detoksta sen de benim gibi lahmacunlamışsın neyseki sabah yemişsin eritirsin onu

Nasıl yapıyorsun ben yanlış birşey mi yaptım acaba komşunun tavuklarına götüreceğim
Oncelikle teflon tava olcak canm bir yumurta 1.5 kasik yulaf kepegi ve biraz sutu cirptim tavaya bikac damla yag surup peceteyle gezdirdim iyice kizinca karisimi doktum karisim iyice kizacak sonra cevirceksin

A aaadddaaa ben süt yerine 1 kaşık yoğurt koydum 3 tatlı kaşığı yulaf kepeği 1 yumurta ve ½ yk krem peynir az tuz sonuç hüsran tavam seramik krep tavası zaten sanırım ben onun tadını sevemedim ama sen bu kadar seviyorsun tekrar seninki gibi deneyeceğim

Ben seramikte yaptim olmaddi cnm o yuzden teflonda yaptim kac kez denedim bi bilsen en son bi tuttuedum o gunden beri yapiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…