Ah cnm aslinda en guzeli seninki ben neden bilmiorum ama bi turlu yemek yiuemiorum ya olmuo okuldan ac geliorum yemek yiyene kadar en iyisi bunlari yiyim diorum kesle biri bana surekli yemek hazirlasa yaMenü güzelde siz nasıl böyle badem fıstık kayısı gibi şeylerle gün geçiriyorsunuz ben onları atıştırılacak gibi görünüyorum ancak ara öğünler olur benim için. Ben sürekli tencere yemeklerine, sulu yemeklere, çorbalara alışmışım sanki onlardan biri olmadan hiç yemek yememiş gibi hissediyorum kendimi. A aaadddaaabuseb
Sende değişiklik yaparak iyi yapmışsın Canımpambuk-apla
Canım çok iyi olur ama ben önümü göremiyorum 2 gün sonra kayınvalidem ameliyat olacak onun yanına gidecem duruma göre uzun kalabilirim başka yerde de az yemeye dikkat ediyorum ama tam anlamıyla diyet listesi takip edemem tez iyileşir inşallah bende tekrar düzenime dönerim
Aferin kiz sana benim de regl yarin bitio ins cumaya guzel seyler olcak bnde de :)pambuk-apla canım 600 g fark var onun öncesindede gitti bu hafta cuma günü karnem iyi olacak inşallah bide regli olmuştum onun şişkliğide gitti sonunda 76 da takılıp kalma olayı bitti düşüşe geçtim mühim olan onu korumak şimdi
Ayy ben yapmistim onu cidden guzel verdirio ama nasi seker krizine girmistim o zaman
Bide benim iştah gitse.Evet kizlar dun gayet guzel yemistim ama bugun de gitti istah neuse gitsin zaten
Sabah ve oglen yok aksam
Krep yaptim 2 tane peynirle yedim cok guzeldi
Valla bende beimkinin gitcegini hic sanmiodum ama bu aralar is strestli ondan sanirsam cnmBide benim iştah gitse.
buseb Canım ben çocuktan düzenli spor yapamıyorum ama tüm gün top oynuyorum kısa gezilere çıkıyoruz yerlerde sürünüyor araba sürüyorum fırsat buldukça koştura koştura işimi yapıyorum bu bana spor oluyor
buseb tamamdir sabah gordum 62.yi demekki 2 gun kismak iyiymis bugun acikmisim.zaten gece ruyalarima yemekler krepler girdi:) ama saldirmadim tabiki
Değiştirdim cnm patates ve ekmek yok çekirdek de yok meyve de 1 elma ama 2 kremali biskuvi ekledim kahveyle iyi gidiyoSlm kizlar menum de ufak değişiklik oldu erik ve çekirdek yok 2 kremali biskuvi var.aksam da domates çorbası 1 kupa domates çorbası bu kadar
Canm sen bu menunun 956 kalori oldguna emin misin bi kere cok fazla seker var bi meyve azalt istersen yada portakal recelini bide patatesle ekmegi ayni ogunde yeme derim ben
Kizlar 62 ye donunce normal beslenmeme de dondum
Sabah 7.30
2 incir
Oglen kasarli tost 6 7 tane zeytin
Aksam bi avuc badem kuru uzum karisimi
2 adet kuru kayisi
Bi de yeni bal.aldik onun tadina baktim ekmekle ve peynirle ne alakaysa:)
Hee bi de bi avuc fistik
Menü güzelde siz nasıl böyle badem fıstık kayısı gibi şeylerle gün geçiriyorsunuz ben onları atıştırılacak gibi görünüyorum ancak ara öğünler olur benim için. Ben sürekli tencere yemeklerine, sulu yemeklere, çorbalara alışmışım sanki onlardan biri olmadan hiç yemek yememiş gibi hissediyorum kendimi. A aaadddaaabuseb
Sende değişiklik yaparak iyi yapmışsın Canımpambuk-apla
Bugünkü menüm
Sabah 10:00
1 domates
2 küçük salatalık
1 kk beyaz peynir
3 dal maydonoz
3 tike haşlamış kuşbaşı et(yumurta yerine protein kay.)
Saat 12:00
1 kase ayran detoksu
Saat 14:00
1 kase ayran detoksu
Saat 17:00
1 kase ayran detoksu
Saat 18:00
1 kaae ayran detoksu
Saat 20:00
1 kase ayran detoksu
gün içinde tüketilen sıvılar
1 kupa kiraz saplı bitki çayı
1 kupa kayısılı bitki çayı
4-5 bardak şekersiz çay
1 soda
4 l su
Canım çok iyi olur ama ben önümü göremiyorum 2 gün sonra kayınvalidem ameliyat olacak onun yanına gidecem duruma göre uzun kalabilirim başka yerde de az yemeye dikkat ediyorum ama tam anlamıyla diyet listesi takip edemem tez iyileşir inşallah bende tekrar düzenime dönerim
Bugünkü menüm
Sabah 8:00
2 kk beyaz peynir ile yapılmış 1 yumurtalı omlet
⅓ domates
1 dilim kızarmış ekmek
Saat 10:00
1 küçük kase ayran detoksu
Saat 12:00
Saat 14:00
Saat 16:00
Saat 18:00
Saat 19:00
5 adt küçük zeytinyağlı yaprak sarması
1 küçük zeytinyağlı patlıcan dolması
1kupa yeşil çay
4 l su
30 tane mekik
Saat 19 sakinleri yememem gerekiyordu ama dayanamadım umarım 2 günlük detoks boşa gitmez artık birşey yemem sadece çay ve su içerim
Evet kizlar dun gayet guzel yemistim ama bugun de gitti istah neuse gitsin zaten
Sabah ve oglen yok aksam
Krep yaptim 2 tane peynirle yedim cok guzeldi
Gecmis olsun cnm ya cok uzuldum dikkat etkızlar dün şifayı kaptım
menüm
sabah 8.00
yarım dilim kek (9 da onu istifra ettim 10.30 da uyudum geri)
14.30 uyandım adaçayı içtim
16.30
yarım lahmacun yeşillikli (dün eşiminkinden artmıştı yemek yoktu başka)
1 kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı cevizli ezme
2 lt su olmadı henüz. yatana kadar 2,5 yapcam
spor tabiki yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?