Kizlar bn hem oruc tutuorum hemde seyfa coskunun 3 gunluk diyetini yapcam ins bende yarin baslim diorum okulda olmuopambuk-apla canım nasıl bir diyetmiş bu bi anlatsana. Bide oruç tutmayı düşünüyorum :)
Benmki de:)
Bnde buzkuga atiodum hep yemim die snra baktm kndim cikarip yiuorum o yuzden bi suredir yapmiorum biseypambuk-apla @ciwan_annesi kızlar ben yaptıktan sonra poğaça ve börekleri buzluğa atıyorum çayınn yanında bazen çıkarıyorum kişi sayısına göre ısıtıyorum eşime kaç tane yiyeceğini soruyorum 1 tane fazladan çocuğa çıkarıyorum böylelikle kendim yememiş oluyorum hem kısa sürede ısınıyor hem de taze den bir farkı olmuyor haftasonu kahvaltılarında da iyi oluyor
Nereye gdiosun kiz valla ben bi yiyorum bi yemiorum degisik hallerdeyim:)pambuk-apla sen yaparken yeminini et o zaman yemezsin
A aaadddaaa sende iradeli ol yeme kız
Bu arada ben iftarda bile buzluk poğaçası yemiş biri olarak bunları söylüyorum ama yoldaydım mecburiyetten sayılır
Allah kabul etsin cnm evt yemin etmezsem bozarimpambuk-apla sen yaparken yeminini et o zaman yemezsin
A aaadddaaa sende iradeli ol yeme kız
Bu arada ben iftarda bile buzluk poğaçası yemiş biri olarak bunları söylüyorum ama yoldaydım mecburiyetten sayılır
Bugünkü menüm
Sabah 8:00
2 adet 15 cm çapında lahmacun
Maydanoz
1 adet domates
Saat 11:00
1 çay bardağı kakoolu süt
Öğle 12:30
2 yk nohut yemeği
2 kesit karpuz
Saat 16:00
2 dilim elma
Akşam 17:15
3 yk kısır
1,5 küçük poğaça
Şimdiye kadar 3 l su
2 kupa yeşil çay
1 demlik çay
Akşam hiçbir şey yemeyecektim ama misafirim vardı tatlılardan kaçtım tuzlulardan maalesef yedim
Tek tesellim erken yedim 1 den önce yatmıyorum sadece su içeceğim şimdi 50 mekik çekeceğim yapabilirsem başka sporda yaparım
Merhaba Buse cim ben Emel. 165 boyum 65 kilom var.
Insallah yakın zamanda bebeğini alırsın kucağına .
Akşam yemeğinde tavuk göğsü yerim demiştim ama marketten almayı unuttum ama ekmek sadece 2 dilim yedim.
Slm kizlar valla ben bigun ac bigun tok oyle gdiorum bugun sabah nedense acliktan oluodum uyandgimda
7 de peynirli dukan krebi
Oglen tantuni ayran ve ogrencim romanyadan cikolata getirmis enfes biseydi baya yedim
Ikindi
Kahve kuru meyve bikac badem
Aksam bi dilim ekmek
Yogurt
Biraz fistik
Bal ne alakaysa anlicaginiz iyi yedim
Bu arada 10 km de yurudum
Kzlar 2 gündür dikkat edemiyorum pekbu gün poğaça yaptım e yapincada yedim. bayadır yapmiyodum eşim artık isyan etti neden hergün yumurta yiyoruz diye
@ciwan_annesi , N nnnadal 3 gunluk diyet buldum ben sali baslicam hafta başlarında daha enerjik oluyorum ilgilenirseniz anlatırım yogurt ve patates malzemelerimiz
Diger arkadaşların kilolari daha az ya o yüzden onlari etiketlemedim isterlerse onlarda buyursun
1 aylık denicem haftada 3 kez yemin de edicem ve 1 ay tartilmicamyok annem benim soklanmam lazım düzenli birsey yapamıyorum offf 12 yillik sigara bağımlısıydim onubile terkettim yemeyi terkedemiyorum
@ciwan_annesi netten kopyaliyim cnm
Kahvaltı:
1 su bardağı yoğurt, 1 haşlanmış patates
Öğle:
2 adet haşlanmış patates1 su bardağı yoğurt
Akşam:
1 adet haşlanmış patates1 su bardağı yoğurt
Diyet Notları:
Haşlanmış patateslere hiçbir türlü tuz ilavesi yapmayınız.Şekersiz olması şartıyla çay, kahve, yeşil çay içebilirsiniz.Diyet boyunca günde 2-3 litre su tüketmeyi ihmal etmeyiniz.
hayırlı olsun bakalımmKizlar bn hem oruc tutuorum hemde seyfa coskunun 3 gunluk diyetini yapcam ins bende yarin baslim diorum okulda olmuo
Oruç menüm
Sahur 01:30
1 kase nohut yemeği
İftar 18:35
Yaklaşık 1 poğaça
1 mandalina
1 parça Maraş tarhanası
2 kare İsveç çikolatası
Saat 20:00
1 tane sade soda
Şimdiye kadar 1,5 l su yatana kadar 3 l yaparım spor yok yine yollardayım
Evet kizlar bnde yarin icin oruca niey ettim sahura kalkmicam zira bugun tum dunyayi mideye gomdum hic yazasim yok ama ya:)
Günaydın kızlar ilk kilo bildirimi benden olsun tam 80 kilo olmusumyine malesef ama dikkat de etmedim hic silbastan devamke yapicam Üzgün ama Umutlu hissediyor
Sagol cnm2menü iyi değil
canım tartı öncesi fazla spor şişlik yapar
afiyet olsun canım yaş?
spor iyi menü pek iyi değil
bugün nolmus hepinize yaa
bende varım
hayırlı olsun bakalımm
nohut şişiriz ve çikileta olmamıs
allah kabul etsin canım
Tamam cnm toparlandik bile m etme dimi kizlar hadi bakalimkızlar dün herkesin menü batık nolmus böyle yaa?? hem de tartı öncesiitoparlanalım lütfen yaa
Aferin kiz sana masallah jer hafta veriosun superkilo bildirimim
geçen hafta: 63.8
bu hafta: 63.4
fark: -400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?