inatçı kilolarımıza elveda

Bnde buzkuga atiodum hep yemim die snra baktm kndim cikarip yiuorum o yuzden bi suredir yapmiorum bisey

Oruç menüm
Sahur 01:30
1 kase nohut yemeği

İftar 18:35
Yaklaşık 1 poğaça
1 mandalina
1 parça Maraş tarhanası
2 kare İsveç çikolatası

Saat 20:00
1 tane sade soda

Şimdiye kadar 1,5 l su yatana kadar 3 l yaparım spor yok yine yollardayım

Evet kizlar bnde yarin icin oruca niey ettim sahura kalkmicam zira bugun tum dunyayi mideye gomdum hic yazasim yok ama ya:)

Allah kabul etsin cnm evt yemin etmezsem bozarim
1 poğaça yemissin zaten biseycik olmaz,
hayırlı yolculuklar

menüm

12.30
1 dilim tb ekmeği
1 haşl yum
1 kk peynir
1 tk cevizli ezme

18.00
1 kase küçük light tonlu salata

19.45 (kv lerde bu şekilde atlattım tüm ısrarlara rağmen cısları yemedim eve yolladı )
1 yk yoğurt
4 yk çoban salata

2,5 lt su
spor yok

menü iyi değil

Tek tesellim erken yedim 1 den önce yatmıyorum sadece su içeceğim şimdi 50 mekik çekeceğim yapabilirsem başka sporda yaparım

canım tartı öncesi fazla spor şişlik yapar

Merhaba Buse cim ben Emel. 165 boyum 65 kilom var.
Insallah yakın zamanda bebeğini alırsın kucağına .
Akşam yemeğinde tavuk göğsü yerim demiştim ama marketten almayı unuttum ama ekmek sadece 2 dilim yedim.

afiyet olsun canım yaş?

Bu arada 10 km de yurudum

spor iyi menü pek iyi değil

Kzlar 2 gündür dikkat edemiyorum pek bu gün poğaça yaptım e yapincada yedim. bayadır yapmiyodum eşim artık isyan etti neden hergün yumurta yiyoruz diye

bugün nolmus hepinize yaa

bende varım

Kizlar bn hem oruc tutuorum hemde seyfa coskunun 3 gunluk diyetini yapcam ins bende yarin baslim diorum okulda olmuo
hayırlı olsun bakalımm

nohut şişiriz ve çikileta olmamıs

Evet kizlar bnde yarin icin oruca niey ettim sahura kalkmicam zira bugun tum dunyayi mideye gomdum hic yazasim yok ama ya:)

allah kabul etsin canım

Günaydın kızlar ilk kilo bildirimi benden olsun tam 80 kilo olmusum yine malesef ama dikkat de etmedim hic silbastan devamke yapicam Üzgün ama Umutlu hissediyor

kızlar dün herkesin menü batık nolmus böyle yaa?? hem de tartı öncesii toparlanalım lütfen yaa

Sagol cnm2

pambuk-apla yapma yaa 2 aydır boşunamı uğraştın umudunu kaybetme istediğimiz olacak ama daha çok azim daha çok irade ve düzen gerekiyor senin adına üzüldüm 1 ay sonra senden çok iyi sonuçlar bekliyorum inşallah
buseb istikrarlı tutumundan dolayı
seni tebrik ederim az diye düşünme grafik aşağı yönde
A aaadddaaa sonunda bizde bir yerlerden başladık devamı gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…