inatçı kilolarımıza elveda

Kizlar bugunku menum hasta oldugum icin sadece bi elmanin suyu

A aaadddaaa sen dayak istiyon iyileşmek için değil ölmek için uğraşıyon sen birşeyler ye vücut direncini tamamen düşürme
Bu arada kaynım İsviçreden çikolata getirdi dedim ama mesajın yarısı gitmemiş

Bugünkü menüm
Sabah 9:30
1 domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
10 tane zeytin
2 dilim ekmek
1 tane haşlanmış yumurta

Saat 11:00
4 kare çikolata(buseyi dinledim erken yedim)
1 tane soda

Saat 14:00
2 kaşık taze fasulye
1 kaşık pirinç pilavı

Saat 16:00
1 tane muz
2 tane erik

Akşam 18:00
2 kaşık pırasa
2 kaşık kuşbaşı et
2 kaşık pirinç pilavi
1 bardak ayran

Saat 21:00
½ şırdan
1 bardak şekersiz çay

4 l su
1 saat yüzme
1 saat yürüyüş

Tüm gün boyunca dünyayı yemişim yazmakla bitmedi ama hâla aç hissediyorum nedense çok yorucu bir gündü artık deniz sezonunu kapattık

Eee kimseden menüler gelmemiş kızlar hepiniz ada gibi açmı geziyonuz ne yani grubumuzun en oburu ben miyim

Ah keske olsam ama regl yeni bitti cnm

canım senin menüler hamişlik içinde kötü çok sağlıksız hamişliğide zorlaştırır bu menülerin bilgin olsun. bebek in deneme yapıyomusunuz canım?

Hadi bakalim ins guzel sonuclar gelir kizlar

aminn

yürü anca gidersin

tamamdır salı çarş perş yapıoz o zaman?

pambuk-apla buseb hadi kızlar güzel sonuçlarınızı bekliyorum kolay gelsin

aminn

Kizlar bugunku menum hasta oldugum icin sadece bi elmanin suyu

yok artık amaa!!

sabahki ekmek 1 dilim olsa daha iyi. canım erken ye dedim de aslında yememen gerek bi de abartmıssın 4 parça yemişsin. amaç kilo vermek mi almak mı ??? muz a da gerek yoktu bence 120 kalori ve şeker yüklemesi. bi süre pirinçten de uzak dur çok sinsirella o

Eee kimseden menüler gelmemiş kızlar hepiniz ada gibi açmı geziyonuz ne yani grubumuzun en oburu ben miyim

yok anam ben de yiyom ölmeye niyetim yok

menüm

12.30
1 dilim tb ekmek
1 tk ev yapımı domates salçası
1 kk peynir

15.45
3 ızgara köfte
2 yk yoğurt

19.45
1 büyük buğulama lüfer
4 yk salata

3 lt su
spor yok

buseb çoook çoook tşkler diyette bana arkadaşlik edecegin icin, simdi daha bir heveslendim ve heyecanlandim yuppii

N nnnadal şöyle bir baktim da dunyayi yemiş sayilmazsin hep kasik kullanmissin tepi topu 1000 kaloriyi gecmemissindir az az yediğin icin

Kiz su midem bi gevsin yicem agzima su virunca bile kusasim gelio ohh afiyet olsun bir an once bitsin de eve almabaska

A aaadddaaa aferin kız çok doğru bir karar vermişsin zaten senin artık yemene içmene dikkat etmen lazım bide 2-3 ay içinde hamile kalmak istiyorsan folik asit kullanmaya başlayabilirsin

A aaadddaaa aferin kız çok doğru bir karar vermişsin zaten senin artık yemene içmene dikkat etmen lazım bide 2-3 ay içinde hamile kalmak istiyorsan folik asit kullanmaya başlayabilirsin
Folik asit bana doktor da onerdi cnm kac kez ama benim bi huyum var ilac icemiorum hem de hic illa dogal yollardan alicam hurma yemeyi dusunuorum baska ne yiyebikirim

A aaadddaaa ayni seyi ben soylicektim N nnnadal yazmis folik asiti kendini alistirsan iyi olur hamislik boyu birsure folik asit bir sure decavit iciliyo folik asit yesil yapraklilarda vardi diye biliyorum

Kizlar bugun midem duzeldi sabah oglen yemedim ama aksam yemek yedim ustelik uzun bi aradan snra pilav yedim yillarfir diyet yapiorum die hep pilav patates ve makarndan uzak durdum onlarfan uxak dudum ama gittim hep abur cuburlari yedim artik kendime bunlari yasaklmicam suan canim hic ivir zivir istemio ne guzel

A aaadddaaa bak ne güzel yemek yemişsin sonunda ama bunu günde 1 defa yapma bu şekilde ne karnın doyar nede kilo verebilirsiniz 2-3 defa yemek yemelisin.
Folik asiti ilaç gibi düşünme vücudunun ihtiyacı olan vitamin olarak içebilirsin. Bende ilaç içmem ama folik asiti içmeye çalışmıştım düzenli olarak içemedim ama aklıma geldikçe 2-3 günde bir içtim :)

Bugünkü menüm
Sabah 9:00
1 domates
1 salatalık
2 siyah zeytin
1 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir

Saat 12:00
2 kesit karpuz

Öğle 15:00
2 yk pırasa yemeği
2-3 tane yulaflı bisküvi
2 tane erik
3 tane keçiboynuzu

Saat 17:00
1 az şekerli Türk kahvesi
2 kare çikolata

Akşam 18:30
2 yk bezelye yemeği
1 bardak ayran
1 soda

1 saat yürüyüş
3 l su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…