inatçı kilolarımıza elveda

Yarin 3 ogun seklinde yapcam canm bugun cnm.istemedi anca istahim gelio tamam bi bakim su folik asitin icindekilere:)

Az yemissin cnm seker agirlikli yine menun keskem o cikolata yerine bi dilim ekmek yeseydin daha iyiydi cok meyve var

Ben bu hafta baya saldım. Yarın sabah başlıyorum yeniden. Cumaya 73 olmam lazım.
Sali gunu 3 günlük diyet yapıcaz buseb ve ben olumlu giderse ger hafta 3 gun yapıcam sutunu etkilemezse sende katil, ben cok saldim kendimi karnim cok cikiyo 8 aylik hamile gibi psikolojim bozuldu ama icraat yok sabah oglen iyi aksam cozutuyorum yeni hafta yeni diyet bana iyi gelecek inanıyorum

Az yemissin cnm seker agirlikli yine menun keskem o cikolata yerine bi dilim ekmek yeseydin daha iyiydi cok meyve var
Yediğim çikolataların bağırsaklarımı çalıştırdığını düşünüyorum çikolata yediğimden bu yana hiç problem yaşamadım düzene girdi az olursa faydası var ama bende yememek için tüm çikolarımızı eve gönderdim eşimle

Aksam eger gun icinde yeteri kadar kalori al mazsa vucut aksam saldiriormus gun icinde almaya calis karnin doyurmaya calis daha cok canim

dünki menüm

12.30
1 dilim su böreği
1 tk salça

15.30
1 dilim tb ekmek
1 tk salça
1 kk peynir

20.00 (amcalardaydık)
3 yk niğde tava (fırında kuşbaşı et)
2 yk pilav
2 elma dilim fırında patates
1 yk z. yağlı fasulye
1 yk yoğurtlu patlıcan kızartması
1 profiterol

2,5 lt su
spor yok

Son düzenleme:
buseb çoook çoook tşkler diyette bana arkadaşlik edecegin icin, simdi daha bir heveslendim ve heyecanlandim yuppii

aynen pambukkk inş yüzümüz güler bu diyetle :)

buseb haklisin cnm ben zaten artik normal yemek yicem ole bi karat aldm ama dedigim gibi dun nerbattim ondan onceki gunler yiuodum ama midem duzelince yemek yicem ins

Menum aksam
3 kasik pilav
Avuc ici kadar et
Bi bardak ayran
2 kayisi

menü daha iyi canım. aynen yasaklama bence de dün ben de pilav yedim pek iyi olmadı menüm çünkü başka şeylerde vardı ama amcamlarda bir de aç da olunca dayanamadım her şeyin tadına baktım sayılır

bence yulaflı bisküviyi yemeseydin canım. kahveyi zaten şekerli içmişsin bu durumda çikolata bile olmasa olur ama bari 1 kare bitter de dursaydın akşam da çok az yemişsin kız naptın sen bugün ya bi değişik geldi

spor ve su gayet güzel afiyet olsun.

Ben bu hafta baya saldım. Yarın sabah başlıyorum yeniden. Cumaya 73 olmam lazım.

kız sen buraya da pek gelmez oldun salma bak kendini yaa emeklere yazıık

Bu gün menüm .
8.30 büyük bardak ılık limonlu şu
9.00 çay bardağı tarçınlı süt

10.15
1 dilim köy ekmeği
biraz peynir
3 çatal omlet
1 çk tereyağı
1 tk kadar bal
şekersiz çay

15.30
3 dilim ekmek ekmek
1 k k peynir
1 t k nutella
şekersiz çay.

16.30 şekersiz tk

19.00
1 tabak kadar zeytin yağlı taze fasulye

Öğlen menüm olmadı ama kahvaltısı yiyince ekmek fazla oldu ve tabi nutella da.

Ardarda ćocuklara 5 çilek
1 mandalina
1 dilim kavun yedim.

Kizlar bugunku menum sabah 7
Detoks icecek yaptim
Oglen
2 dilim ekmek
Avuc ici peynir
8 adet zeytin
1 ck visne receli
Aksam
3 incir
Bir kayisi
2 ceviz bide az once 2 isirik kek

pambuk-apla evet cnm kv ameliyat oldu onun yanındayım ama durumu iyi haftaya evime giderim elimden geldiğince yediklerini dikkat etmeye çalışıyorum
K Karanfil_kokuyor canım merak etme eşim ben gidene kadar gönderdiğim çikolataları halleder bana kalmaz :)
Seninde kendini toparlamana sevindim arasıra kaçamaklar olsada tamamen bırakma
A aaadddaaa

Bugünkü menüm
Sabah 9:00
1 domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
3 adet zeytin
1 tatlı kaşığı avakado
Şekersiz çay

Saat 14:00
1 küçük muz
1 mandalina
3 tane susamlı çubuk
1 fincan kayısılı bitki çayı

Saat 17:00
2 kaşık sebzeli bulgur pilavı
4 tane kızarmış patates

Akşam 18:30
4 yemek kaşığı güveç
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kepçe mercimek çorbası

Saat 20:30
1 sade nescafe

3 l su
45 dk yürüyüş

Kizlar patates diyeti yapanlar ne alemdesiniz
Yarın başlıyoruz cnm patateslerimi hasladim az once evde yoğurt yoktu aldirdim kizceme sabah kalkar kalkmaz ilk isim ilik limonlu su sonra 150 mekik 50 squat olucak ins. gelişmeleri yazarim
buseb hazirmisin cnm diyete bakalım kim daha fazla vericek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…