Yarin 3 ogun seklinde yapcam canm bugun cnm.istemedi anca istahim gelio tamam bi bakim su folik asitin icindekilere:)A aaadddaaa bak ne güzel yemek yemişsin sonunda ama bunu günde 1 defa yapma bu şekilde ne karnın doyar nede kilo verebilirsiniz 2-3 defa yemek yemelisin.
Folik asiti ilaç gibi düşünme vücudunun ihtiyacı olan vitamin olarak içebilirsin. Bende ilaç içmem ama folik asiti içmeye çalışmıştım düzenli olarak içemedim ama aklıma geldikçe 2-3 günde bir içtim :)
Az yemissin cnm seker agirlikli yine menun keskem o cikolata yerine bi dilim ekmek yeseydin daha iyiydi cok meyve varBugünkü menüm
Sabah 9:00
1 domates
1 salatalık
2 siyah zeytin
1 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
Saat 12:00
2 kesit karpuz
Öğle 15:00
2 yk pırasa yemeği
2-3 tane yulaflı bisküvi
2 tane erik
3 tane keçiboynuzu
Saat 17:00
1 az şekerli Türk kahvesi
2 kare çikolata
Akşam 18:30
2 yk bezelye yemeği
1 bardak ayran
1 soda
1 saat yürüyüş
3 l su
Sali gunu 3 günlük diyet yapıcaz buseb ve ben olumlu giderse ger hafta 3 gun yapıcam sutunu etkilemezse sende katil, ben cok saldim kendimi karnim cok cikiyo 8 aylik hamile gibi psikolojim bozuldu ama icraat yok sabah oglen iyi aksam cozutuyorum yeni hafta yeni diyet bana iyi gelecek inanıyorumBen bu hafta baya saldım. Yarın sabah başlıyorum yeniden. Cumaya 73 olmam lazım.
Yediğim çikolataların bağırsaklarımı çalıştırdığını düşünüyorum çikolata yediğimden bu yana hiç problem yaşamadım düzene girdi az olursa faydası var ama bende yememek için tüm çikolarımızı eve gönderdim eşimleAz yemissin cnm seker agirlikli yine menun keskem o cikolata yerine bi dilim ekmek yeseydin daha iyiydi cok meyve var
Aksam eger gun icinde yeteri kadar kalori al mazsa vucut aksam saldiriormus gun icinde almaya calis karnin doyurmaya calis daha cok canimSali gunu 3 günlük diyet yapıcaz buseb ve ben olumlu giderse ger hafta 3 gun yapıcam sutunu etkilemezse sende katil, ben cok saldim kendimi karnim cok cikiyo 8 aylik hamile gibi psikolojim bozuldu ama icraat yok sabah oglen iyi aksam cozutuyorum yeni hafta yeni diyet bana iyi gelecek inanıyorum
buseb çoook çoook tşkler diyette bana arkadaşlik edecegin icin, simdi daha bir heveslendim ve heyecanlandim yuppii
buseb haklisin cnm ben zaten artik normal yemek yicem ole bi karat aldm ama dedigim gibi dun nerbattim ondan onceki gunler yiuodum ama midem duzelince yemek yicem ins
Kizlar bugun midem duzeldi sabah oglen yemedim ama aksam yemek yedim ustelik uzun bi aradan snra pilav yedim yillarfir diyet yapiorum die hep pilav patates ve makarndan uzak durdum onlarfan uxak dudum ama gittim hep abur cuburlari yedim artik kendime bunlari yasaklmicam suan canim hic ivir zivir istemio ne guzel
Menum aksam
3 kasik pilav
Avuc ici kadar et
Bi bardak ayran
2 kayisi
Bugünkü menüm
Sabah 9:00
1 domates
1 salatalık
2 siyah zeytin
1 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
Saat 12:00
2 kesit karpuz
Öğle 15:00
2 yk pırasa yemeği
2-3 tane yulaflı bisküvi
2 tane erik
3 tane keçiboynuzu
Saat 17:00
1 az şekerli Türk kahvesi
2 kare çikolata
Akşam 18:30
2 yk bezelye yemeği
1 bardak ayran
1 soda
1 saat yürüyüş
3 l su
Ben bu hafta baya saldım. Yarın sabah başlıyorum yeniden. Cumaya 73 olmam lazım.
Yarın başlıyoruz cnm patateslerimi hasladim az once evde yoğurt yoktu aldirdim kizceme sabah kalkar kalkmaz ilk isim ilik limonlu su sonra 150 mekik 50 squat olucak ins. gelişmeleri yazarimKizlar patates diyeti yapanlar ne alemdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?