Bugunku menunu begendim cnm seker orani da dusuk aferin sanaBugünkü menüm
Sabah 9:00
1 domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
3 adet zeytin
1 tatlı kaşığı avakado
Şekersiz çay
Saat 14:00
1 küçük muz
1 mandalina
3 tane susamlı çubuk
1 fincan kayısılı bitki çayı
Saat 17:00
2 kaşık sebzeli bulgur pilavı
4 tane kızarmış patates
Akşam 18:30
4 yemek kaşığı güveç
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kepçe mercimek çorbası
Saat 20:30
1 sade nescafe
3 l su
45 dk yürüyüş
Sağol canım teşekkür ederim bana daha büyük geçti 2 arada gezip duruyorum gelin olmakta zor işmiş
Çikoları eve gönderdim ya ondandır yinede muz yememeliydim bide akşamki bulgur pilavı ve gündüz susamlı çubuklar gereksizdi ben çöp tenekesi ya çocuğun bıraktıklarını yedim her kalanı yediğimde Busenin dediği kalın çöp benzetmesi aklıma geliyor gülüyorumBugunku menunu begendim cnm seker orani da dusuk aferin sana
Tunaydin cnm iyi gidiyor sabah ilik limonlu su, 150 mekik 50 squat yaptım yattim uyaninca yogurtlu patates hazırladim uzerine nane mmm nefis oldu gun icinde yine spor yaparim daha islerim duruyoPatatesçiler nasıl gidiyor :)
Benm de yarin kayinvalideler gelio haftasinuna bni de baya yogunluk beklio temizlik yeni bitti yarin okul var bakalimBenim daha yemek yapmam lazım bir sürü çamaşırım var çocuk uyumuyo gelen giden oluyor bir taraftan da temizlik yapmaya çalışıyorum çok fena haldeyim kızlar spor yapsam bu kadar yorulmam şu hafta bitecekmi acaba
Haklısın benimde midem cok kotu ac uyumak zor cubukkraker 5 kalori tanesi fazla bisey degil gun icinde zaten kasik hesabı yapiyorsun nefsini tutuyorsun cok yiyecegini sanmiyorum iyi geceler cnmpambuk-apla Umarım onunda iyi geçmiştir ben kendimi çoook yemiş gibi hissediyorum bugün sanırım biraz önce yediğim 4 tane çubuk kraker den dolayı olan suçluluk psikolojisi. Ama midemde kazınıyordu en masum onları gördüm yoksa uyuyamayacaktım herkese iyi geceler kızlar
Çikoları eve gönderdim ya ondandır yinede muz yememeliydim bide akşamki bulgur pilavı ve gündüz susamlı çubuklar gereksizdi ben çöp tenekesi ya çocuğun bıraktıklarını yedim her kalanı yediğimde Busenin dediği kalın çöp benzetmesi aklıma geliyor gülüyorumbuseb
Tunaydin kizlar yogurt patates 2.gun kendimi hafiflemis hissediyorum sabah cok uyumak dışında daha demin kalktim savah 7.30 9 uyanigim sonra uyumak istiyorum uyuyorum pişman oluyorum
Gununuz güzel geçsin canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?