inatçı kilolarımıza elveda

Bugunku menunu begendim cnm seker orani da dusuk aferin sana

Bugunku menunu begendim cnm seker orani da dusuk aferin sana
Çikoları eve gönderdim ya ondandır yinede muz yememeliydim bide akşamki bulgur pilavı ve gündüz susamlı çubuklar gereksizdi ben çöp tenekesi ya çocuğun bıraktıklarını yedim her kalanı yediğimde Busenin dediği kalın çöp benzetmesi aklıma geliyor gülüyorum buseb

Benim daha yemek yapmam lazım bir sürü çamaşırım var çocuk uyumuyo gelen giden oluyor bir taraftan da temizlik yapmaya çalışıyorum çok fena haldeyim kızlar spor yapsam bu kadar yorulmam şu hafta bitecekmi acaba

N nnnadal gelin olmak zor zanaat cnm kendi evinde olsan işler kalsin sıkıntı olmazda, kv de olunca mecbur yapıyorsun bugünlerde gecer cnm sabret

Benm de yarin kayinvalideler gelio haftasinuna bni de baya yogunluk beklio temizlik yeni bitti yarin okul var bakalim

Bugünkü menüm
Sabah 9:30
4 dilim domates
1 tane salatalık
1 kk beyaz peynir
1 ince dilim kaşar peyniri
3 adet zeytin
2 çatal yumurta(çocuktan kalan)
Şekersiz çay

Saat 12:00
1 fincan sade nescafe

Saat 14:00
Birkaç tane susamlı çubuk kraker
1 fincan yeşil çay

Akşam 18:30
2 köfte kadar fırında tavuk
2 yk patlıcan tava
Az turşu
4 yk bulgur pilavı
1 tk yoğurt
1 kare çikolata

Saat 20:00
1 tane keçiboynuzu
Şekersiz çay

3 l su

pambuk-apla Umarım onunda iyi geçmiştir ben kendimi çoook yemiş gibi hissediyorum bugün sanırım biraz önce yediğim 4 tane çubuk kraker den dolayı olan suçluluk psikolojisi. Ama midemde kazınıyordu en masum onları gördüm yoksa uyuyamayacaktım herkese iyi geceler kızlar

Haklısın benimde midem cok kotu ac uyumak zor cubukkraker 5 kalori tanesi fazla bisey degil gun icinde zaten kasik hesabı yapiyorsun nefsini tutuyorsun cok yiyecegini sanmiyorum iyi geceler cnm
buseb can nerelerdesin

Tunaydin kizlar yogurt patates 2.gun kendimi hafiflemis hissediyorum sabah cok uyumak dışında daha demin kalktim savah 7.30 9 uyanigim sonra uyumak istiyorum uyuyorum pişman oluyorum
Gununuz güzel geçsin canlar

kızlar tünaydın geçmişi okudum. genelde herkesin menüsünde çikolata nutella çubuk kraker kızartma gibi şeyler gördüm ama ben hepinizi geçtim bunu bilin ve tartıda olmadık bir rakam gördüm şokları yaşadım. pambuk-apla patates yoğurt diyeti bile aklımdan gitmiş canım yoksa bugün başlardım en azındın. ama şimdi ben bugün protein günü yapıyorum yarın da patates yoğurda başlayabilirim.

N nnnadal kv ameliyat olmuş geçmiş olsun. ne iyi gelinsin sen yok mu görümcen falan ilgilenecek. bütün yük sana mı kaldı ya?? senin durumunda zor biri yardım etse bari.

canım lafımın aklına kazınmasına sevindim ama yemesen daha iyiymiş artık yiyici misin anam sen bırak artıkları zayıf biri yesin kocan falan yesin ya da kuşlara sokak hayvanlarına ayır illa çöpe gitmesi gerekmiyor ki??

Tunaydin kizlar yogurt patates 2.gun kendimi hafiflemis hissediyorum sabah cok uyumak dışında daha demin kalktim savah 7.30 9 uyanigim sonra uyumak istiyorum uyuyorum pişman oluyorum
Gununuz güzel geçsin canlar

amin canım inş. hadi bakalım sonuçlarını merak ediyorum ben de yarın başlayabilirim. ilk gün tartıldın mı canım? zaten 3 günlük hergün tartıl bence sonucu görmek için

Kayinvalidemler geldi bikac gunlugune dikaat edicem ins zaten ke di evimde olunca dikkat edebiliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…